Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:14 | april 9, 2011

Liv och rörelse

Nu är det fullt liv i huset igen, med betoning på LIV 🙂

Liv hade vaknat en stund efter att jag körde William. När jag kom hem åt vi äggfrukost och nu far hon farm och tillbaka och busar.

Liv hade vaknat och väckt Peter en stund efter att jag körde William till fotbollen. När jag kom hem åt vi äggfrukost och nu far hon fram och tillbaka och busar.


Nu har jag lyckats googla reda på vart du som inte vann kan hitta Lyckopåsarna. De som jag lottade ut fick jag via Jennica på kontoret och hon visste inte var man kunde köpa dem. Men den som söker hon finner 🙂
Det finns två olika lyckopåsar på Kidslabel.nl

Det finns två olika sorters lyckopåsar på Kidslabel.nl


Nu ska jag ladda upp en söt filmsnutt på Liv till dig ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Liv och rörelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Halloj!
  Nu är ju vintern förbi, så tycker ni inte att det är dags att byta header här på bloggfamiljen? En som snöar känns inte så aktuell längre! =D

  Svara
 • Hej Kattis, här ligger det fortfarande lite snö på marken till mitt försvar 🙂 Vi håller på att bygga om hela sidan. Den kommer bli Superbra! Så snart slipper du snö.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Vad är det man brukar säga? Insidan är viktigare än utsidan eller hur??? Kram och tack för fantastiska bloggar här inne som sprider enormt mycket glädje och inspiration.

  Svara