Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:52 | april 13, 2011

Före och efter

Hej min vän. Hela min förmiddag har gått åt till att packa. Jag är sämst på att packa! Det ser ut som om vi ska vara borta i ett halvår när jag tittar på alla väskor. Tycker att jag planerade jättebra när jag packade till oss alla. Hm, hur gör man?! Det värsta är nog ändå att packa upp när man kommer hem igen. Våra väskor kan stå öppna i veckor och så tar jag bara upp lite då och då 🙂
Nu ska vi snart fara mot den södra delen av Sverige. Men först ska vi ta en sväng om Örebro och ge Victoria, Matplatsen en JOOLZ-vagn i present. Läste på hennes blogg att hon behövde en till. Kul att få träffa henne också!
Jo, jag provade min ny foundation och den var riktigt bra. Tunn och naturlig. Här ska jag bjuda dig på före och efter bilder.

Osminkad.

Osminkad.


Med min nya foundation och concealer under ögonen.

Med min nya foundation och concealer under ögonen.


Blev onekligen mycket jämnare och finare med lite spackel. Men nu till frågan, Kan du gissa min naturliga hårfärg 🙂
Önskar dig en fin dag.
All kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Före och efter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • skulle tro att du har samma hårfärg som mig råttfärgat ( cendre)
  fast nu e vi båda fuskblondiner…
  ha en resa till våran underbara stad… de har äntligen slutat å regna nu
  kram

  Svara
 • TACK…ditt sminkinlägg kunde inte kommit mer lägligt! Ska ut på fredag och handla och på inköpslistan stod med stora bokstäver ”riktigt bra foundation”. Kör mest I.d smink men kände att till fest vill man ibland ha en schysst foundation istället. Och jag hade ingen aning vilken jag ska köpa så tänkte ungefär göra som du ”ge mig det bästa ni har” ;-). Nu vet jag vilken jag ska köpa ;-)!!! Kram och tack!

  Svara
 • Jag är inte heller så bra på att packa upp, väskorna står ofta ouppackade tills man saknar något. Tänk vad glad Victoria ska bli för sin JOOLZ vagn. Gulliga ni!
  Kör försiktigt!

  Svara
 • Hej Hannah! Verkar superbra din nya foundation. Vad har du för consealer? Tycker aldrig jag hittar någon riktigt bra.
  Ha en fin dag!
  Kram Helena

  Svara
 • Jag bor i Örebro! Ska hålla utkik efter er : )
  Ni ska inte till city? Bara till Victoria? (Hon bor ju inte riktigt i city).

  Svara
 • Du har förmodligen ganska ljus brun naturlig hårfärg. Jag skulle vilja tipsa om Sheer Cover. Jag föll för reklamen men produkterna har visat sig vara riktigt bra. Täcker fint, men blir inte som en ”kaka” i ansiktet.

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Din nya foundation verkar ju kanon.Måste testas.Så snälla ni är du och Peter som ger Victoria en vagn.Tummen upp för er fina goa ni.Jag gissar att din hårfärg är brunt.Eller så kan man ju titta på utväxten hahaha.Kör försiktigt.Kram.

  Svara
 • Verkar vara en bra foundation.. själv använder jag baremineral (tidigiare ID) och den är riktigt bra och man får ingen kaka.. perfekt=) jag skulle gissa på att du är en råttis precis som jag.. Ha en trevlig tur i Skåne, glöm inte bort konstrundan i påsk.. kramar

  Svara
 • Du är ju för katten lika snygg utan foundation som med 🙂
  Gött att höra att du har samma strategi som jag när det gäller att packa upp resväskor 😉
  Kör försiktigt på resan!
  Kram
  Anna

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas att allt är bra med dig. Tänkte höra med dig om man kan köpa er vagn, men bara sittdelen? Vad den ligger på i pris och om den går att vända? Köpte en vagn till min lilla tjej, men den är bara framåtvänd och jag saknar att se henne hela tiden, båda killarna satt mot mig jätte länge. Läser din blogg varje dag och den är jätte härlig att läsa!!!!
  Ha det gott fina du!!!
  Kram Lisen

  Svara
 • Hej Hanna!
  ville bara kika in och önska en trevlig resa.
  Va fin du blev i din nya foundation eller ja du e ju fin alltid men fint blev det 🙂
  Stor kram ha det så bra
  Kram ullie

  Svara