Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | april 14, 2011

Klädlös på väg till Glennland

Hej min fina vän. Hoppas att allt är väl med dig. Vi kom iväg rätt sent igår för allt drog ut på tiden. Pojkarnas skola, bromsskivorna på bilen var felmonterade så Peter fick åka tillbaka till Uppsala och få det fixat och en massa andra saker som drog ut på tiden. Jag har svårt att få ihop allt trots att jag tycker mig vara rätt välorganiserad 🙂
Ja ja, efter ett par timmar var vi i alla fall äntligen framme i Örebro. Vi tog en sväng om Örebro för att ge Victoria, Matplatsen en JOOLZ-vagn.

Fina matproffset Victoria, hennes man Micke och deras bedårande barn Olivia och Sebastian. sebastian var så liten att jag inte vågade hålla honom. Luktade på hans lilla huvud och drabbades av akut vill ha en till bebis-begär.

Fina matproffset Victoria, hennes man Micke och deras bedårande barn Olivia och Sebastian. Sebastian var så liten att jag inte vågade hålla honom. Luktade på hans lilla huvud och drabbades av ett akut vill ha en till bebis-begär.


Vi var därifrån vid 18-tiden. Puh, bara fem timmar kvar i bil! Vi kom fram till Båstad vid 23-tiden och vi somnade alla så fort vi lagt oss i våra sängar. Vi ska tillbaka dit imorgon, och stanna där drygt en vecka, så vi lämnade våra väskor och tog bara med det nödvändigaste. När jag packade upp och packade om upptäckte jag att Livs väska med alla hennes kläder inte var med. Den står troligtvis kvar i vår hall hemma i Sigtuna. Så fruktansvärt irriterande. Inte ett plagg har hon förutom de hon har på sig.
Nu sitter vi i bilen igen på väg till Göteborg. Det får helt eneklt bli en sväng till H&M efter We R family-eventet 🙂
img_2678
Om du är i Göteborg så hoppas jag att vi ses idag på We R Family på Svenska Mässan eller imorgon på Baby & Barn-mässan. Om inte så hoppas jag att vi ses någon annan gång.
Önskar dig en underbar dag!
All kärlek ♥


15 kommentarer15 kommentarer om “Klädlös på väg till Glennland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men typiskt att väskan står kvar.
  Hatar när man stressad åker iväg från något viktigt, vad trött man blir på sig själv då!
  Men kul att shoppa lite nytt till söta Liv.
  Och vad gulliga ni är som ger en ny vagn till Victoria, jättefint gjort.
  Ha en fin dag!!
  Kram Sofi

  Svara
 • Det var som när vår familj skulle till Danmark för ca 3 år sedan, på den tiden hade vi två bilar (hade precis flyttat ihop) och vi fick inte plats i en bil. Jag och mina barn åkte i en, när vi var i Halmstad så känner jag bara att det inte är ngt som stämmer….jodå alla väskor var med UTAN min. Så är det när man skall hålla koll på hela familjen ;o) så det blev en sväng in till H&M! Slutet gott.
  Här skiner solen i Göteborg, tyvärr skall vi inte på mässan men vem vet våra vägar kanske möts ngngång!
  //U

  Svara
 • Hej Hannah! vad mysigt att njuta i Båstad en vecka! otur att ni glömde Livs klädväska, tror vi kan lära mycket av starwoman när det gäller planering o koll, verkligen en bra bloggsida. Bra att H&M finns!!
  Ha en jättebra dag i Götebörg!
  kramar från cityland

  Svara
 • Åh fyy vad irriterande! Men kul att köpa nytt också 😉 Jag ligger fortfarande hemma i hosta 🙁 Men om jag piggar på mig tills helgen vill jag gärna gå på barnmässan någon dag! 🙂 Ha en bra helg här på soliga västkusten, kram

  Svara
 • Tänkte precis som Lillamy, så jättejobbigt och irriterande att väskan inte kom med, men liite roligt att få köpa en hel hög nya kläder också va…;-) Ha det så jättetrevligt! Kram

  Svara
 • God eftermiddag Hannah.Åhh vad tråkigt med Livs väska.Jag vill önska er en underbar vistelse både i Göteborg och sen fina Båstad.Kör försiktigt.Kram kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ha en trevlig vistelse i gbg o Båstad nu. =) Jobbigt läge med Livs väska… Bra att HM finns. 😉
  Finns Joolz vagnarna som sittvagnar också?
  Kramar Jeje!

  Svara
 • Har jag också funderat på. Min dotter behöver en sulky snart!!

  Svara
 • Men tösabit, du är ju en riktig überkvinna!!! 🙂 Jag är helt fascinerad att du ens kan tänka tanken på fler små skruttar. Jag har en liten huligan på 2,5 och tycker att det kan vara nog så jobbigt! 🙂 Får väl dock tillägga att det inte är en kille som vill titta på film eller så, ALLS!!! Har ju förstått att många barn bara ÄLSKAR teletubbies, pingu och allt de nu heter, och ibland hade det varit så himla skönt om han hade velat softa lite. Men det kommer kanske
  🙂 Hoppas att ni får en supertrevlig resa.
  Kram, kram

  Svara
 • Hade väl varit mysigt med en till liten skrutt till er fina familj!? Ställer ni ut JOOLZ på mässan? Är sugen på att gå men en bit att köra från Stockholm bara för att gå på mässa och provköra vagnar. Får vänta tills någon av butikerna här i Stockholm fått in dom. Kan ju inte dröja allt för länge till?
  Kram
  M

  Svara
 • Hej Matilda,
  Vagnarna finns på Bonti och Familjetorget (Orminge) i Stockholm (finns på Beba i Malmö, Storken och Babyproffsen i Gbg, Kidzshop i Ödeshög, Villa Magnolia i Ystad och snart i många fler butiker). Kram Hannah

  Svara
 • Bra, då kan jag provköra och spana in alla finesser här hemma. Känner mig fortfarande osäker på vissa saker men är ju alltid skillnad när man ser något på riktigt och inte bara på bild. Ska ge den en chans iaf.
  Kram och ha en härlig helg!

  Svara
 • Du kanske lämnade väskan med flit så du fick shoppa lite nya vårkläder till henne, haha 😀
  ha det skönt i Gbg.
  kram christel ♥

  Svara
 • Hej Hannah, ups, typiskt att man alltid skall glömma något i all hast..men det finns tack och lov affärer:) Har varit i Sigtuna idag på studiebesök på en förskola. Jätte kul! Vad fint det är i Sigtuna. Ni skall vara stolta som bor där! Strängnäs är också fint..hihi Önskar er alla en riktig trevlig semester kombinerat med lite jobb i södra Svedala. Kram Maggan

  Svara
 • Hoppas dagen event var trevligt. Själv ser jag fram emot mässan imorgon! Så fort lillen är lämnad på förskolan ska jag dit och kika. Kanske stöter på dig där inne i vimlet:) Annars hoppas jag att du får en trevlig dag där inne!

  Svara