Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:01 | april 14, 2011

Vinn din drömklänning

God kväll min vän. Innan vi for i onsdags så kom ett bud och hämtade min vackra brudklänning. Lars Walllin som designat den ska ha en utställning där den ska vara med. Så kul 🙂 Den var min drömklänning uti varje liten söm. Även min sagolika klänning som jag hade i Melodifestivalen kommer ställas ut.
Apropå just brudklänningar och drömklänningar så kan du nu vara med i en tävling i samarbete med TLC och vinna din drömklänning. Kanske går du i giftastankar? Då måste du kolla in den här tävlingen. Klicka HÄR!
Ett populärt program på TLC som heter Say Yes to the Dress och där kan man följa olika kvinnors jakt på den perfekta klänningen till deras bröllop i en av världens mest kända bröllops butiker.
Så TLC lottar nu tillsammans med bröllopsbutiken LILLY ut en klänning och annat till ditt bröllop för 20.000 kr!
Gick in på LILLY och kikade, så mycket vackert. Jag och Peter ska förnya våra löften var femte år så då kan jag väl få ha en brudklänning på mig igen 🙂
Puss ♥


1 kommentarerEn kommentar om “Vinn din drömklänning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här