Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:14 | april 19, 2011

Till skogs

Hej min vän. Här i Båstad är det fantastiskt väder, solen skiner och det känns nästan som sommar 🙂

LIv ser ut som en riktig liten vårblomma i sin gröna fina tunika från ME and I. Vi glömde ju hennes väska med kläder hemma i Sigtuna men vi hade sådan tur för på Baby och Barn-mässan i Göteborg hade Me and I en monter med massor av fina kläder. Perfekt!

Liv ser ut som en riktig liten vårblomma i sin gröna fina tunika från ME & I. Vi glömde ju hennes väska med kläder hemma i Sigtuna men vi hade sådan tur för på Baby och Barn-mässan i Göteborg hade Me & I en monter med massor av fina kläder. Perfekt!


a211
Idag kommer vi nog vara ute hela dagen. Likt igår men då var det lite svalare i luften. Innan middagen satt jag ute på altanen inlindad i en filt med ett glas rosé och njöt av solen som var på väg ner i horisonten.
a39
Barnens hopprep hoppande framkallade riktiga nostaligminnen från skolgården när jag gick på låg och mellanstadiet. Vi hoppade alltid hopprep och twist. Ska nog prva på det idag. Slutar väl med vrickade fötter och andnöd.

Barnens hopprep hoppande framkallade riktiga nostaligminnen från skolgården när jag gick på låg och mellanstadiet. Vi hoppade alltid hopprep och twist. Ska nog prova på det idag. Slutar väl med vrickade fötter och andnöd.


a56
a67
a76
Visst är det vackert?

Visst är det vackert?


Liv har onekligen fått tillbaka sin aptit. Innan vi nadra ens hunnit sätta oss till bords hade Liv klättrat upp i sin stol och satt med tallriken i högsta hugg.

Liv har onekligen fått tillbaka sin aptit. Innan vi andra ens hunnit sätta oss till bords hade Liv klättrat upp i sin stol och satt med tallriken i högsta hugg.


Nu ska jag och alla barnen gå ut, ut i skogen på upptäcktsfärd. Så länge det är fint väder är jag gärna en lekmamma 🙂
Önskar dig en underbar dag.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Till skogs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ljuvlig & avkopplande miljö ni vistas i! Ha det så gott!
  Kramar från ett soligt cityland

  Svara
 • Du verkar alltid så glad och lycklig. Måste vara så skönt. Har du någon gång varit deprimerad? Och då menar jag inte på grund av en viss händelse, exempelvis skilsmässa, utan känt mörker och vemod av just ingen anledning alls? Kram

  Svara
 • Hej fina SaraSofia, Hoppas att du mår bra. Jag är inte alltid glad det kan jag lova 🙂 Har inte problem att skriva när jag mår dåligt men vill helst förmedla glädje till dig här på bloggen. Jag vet precis vad du menar! Jag har har varit djupt deprimerad under perioder i mitt liv men då har det främst handlat om just det du skrev, svek eller skilsmässa. När det kommer till att vara det utan att veta varför så kunde jag känna så mycket när jag yngre. Nu kan jag ibland känna mig låg och ledsen men oftast är jag det i samband med PMS. Kan bli fruktansvärt deppig då. Tror att det kan vara bra att prata med någon om du känner så. Ibland kan det hjälpa och man kan få hjälp att komma ur det.
  Varma kramar
  /Hannah

  Svara
 • Jag tror att Liv kan vara det sötaste jag sett på länge!! Underbart när vädret är på topp!!

  Svara
 • Vilka fina bilder 😀
  Liv ser väldigt pigg & glad ut 🙂
  Kram L

  Svara
 • Vad skönt att Livis ser så pigg ut =) åh vilket underbart ställe som balsam för själen! I dag kom lyckopåsen tack så gullig den ligger under Claris madrass nu 😉 Kram

  Svara
 • Men lilla vårblomman så vacker hon är, och självklart pojkarna med. Fina härliga vårbilder du satt ut på bloggen. Visst känns det i hela kroppen att våren är här. Så skönt att få se människor utan mössa, tjocka jackor m.m
  Jag önskar dig en vacker dag och en massa kärlek.
  Och en sak till, det ska bli så skönt att få vara ledig i flera dagar snart lite typiskt att man blivit förkyld. Men men livet leker ändå.
  Kram kram på dig hjärtat

  Svara
 • Vilka underbara vårbilder på barnen (och dig) du bjuder på!!
  Livan är ju så söt i sina M&I kläder.
  Skönt att glömma väskan kanske, så du var tvungena att handla ;).
  KRAM

  Svara
 • Vilken fantastiskt fin bild på Mio i trädet! Förstora upp, framkalla o rama in!! Kram J

  Svara