Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:33 | april 20, 2011

Kossor och familj

Hej igen. Blev helt okej i håret. Lite för guldigt i botten. Ska nog gå till Bobby när jag kommer hem och lägga några highlights.

Har precis hoppat hopprep så jag kissade på mig.

Har precis hoppat hopprep så jag kissade på mig 🙂 Men kul var det.


Vi åt en fräsch lunch. Tomat och mozzarella...

Vi åt en fräsch lunch. Tomat och mozzarella...


... och seranoskinka med honungsmelon.

... och seranoskinka med honungsmelon.


Gullig påsk-servette.

Gullig påsk-serviett.


Tog en promenad med Liv...

Tog en promenad med Liv...


... och Ella.

... och Ella när jag kom tillbaka från frissan.


Peter är i Malmö med William och tittar på en MFF-match. Hoppas att de vinner så jag får hem två glada killar 🙂
Vi håller bara till här uppe på åsen och gör inte så mycket mer än att umgås och äta gott. Mobilen funkar inte här  (skönt) och det är mest bara kossor och en och en annan granne som man ser när man går utanför dörren. Påsken ska firas så här med familj och vänner tycker jag. Min familj är dock så utspridd. Peters mamma och pappa bor här nere i Skåne, min mamma och styvfar i Kungsängen och min pappa i Älvdalen. Det blir svårt att vara tillsammans, trots att man vill.
Håller dock på att planera en resa upp till pappa och hans fru Marie och min söta lillebror Leon i Älvdalen nu i maj.
Älskar Älvdalen. Det är en otroligt vacker liten by utanför Mora. Ännu mer landet än här.
Nu ska jag gå ut och räkna kossor 🙂
Puss och kram ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Kossor och familj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du blev jättefiin Hannah.Puss på dig.

  Svara
 • Som alltid 😉

  Svara
 • Det är verkligen något speciellt med livet på mer lantliga bredgrader än här i sthlm. Det är ett helt annat tempo och även när man är ledig brukar jag känna en viss stress. Underbart att få komma bort och vila.
  Vad stor lilla Liv har blivit. Lång också! så söt. kram till er!

  Svara
 • Skönt att slippa utväxten! Jag är redan nervös inför nästa onsdag då jag har bokat tid hos en ”riktig” frisör som har utbildat sig i 3 år och inte i 1 år. Sist blev min 6 cm utväxt riktigt gul och sedan kom då mitt slingade hår nedanför det gula…galet fel trots att jag var tydlig med hur jag ville ha det. Men på onsdag tror jag att jag ska vara nöjd, tänker inte stiga ur stolen förrän jag är nöjd och har fått bort min E 4:a på skallen..haha. Du blev fin Hannah, men vet hur det kan bli när färgerna skiljer mellan utväxten och håret nedanför. Vad gott ni har det!
  kramis

  Svara
 • Hej Hannah!! Älskar din blogg och följer den slaviskt… Har märkt att du och din syster inte umgås ngt längre!! Stämmer det eller är det för personligt??
  Glad påsk!!!
  Kram

  Svara
 • Hej igen Fina!
  Idag fick ja reda på av lillemans läkare att han har brist på tillväxthormon, därför går han inte upp i vikt som han ska.
  Han e född 090307 o väger bara 8500 g ca..
  Men nu vet vi ju varför….
  Han e så liten o tunn men har ett jäkla humör o äter som en häst 😉
  Nu får vi se va som händer….ska träffa en dietist som ska ge oss lite råd.
  Kraam
  suus

  Svara
 • Hej Hanna!
  du blev superfin i håret.. som alltid 🙂
  Salladen ser underbar ut.
  visst är det härligt med promenader i det härliga vädret.
  Kram ullie

  Svara
 • Jättefin i håret 🙂
  MEN jag röstar på att du ska go back to brunette igen… såå SNYGGT på dig 🙂
  Vill du inte bli mörk igen…?..

  Svara
 • – o Glad Påsk glömde jag skriva haha..! 🙂

  Svara
 • Ni får bjuda hem hela familjen till er istället 🙂 GLAD PÅSK! Ps, Jag har inte tillräcklig ork att färga utväxt hela tiden så jag är brunett/röd 😉

  Svara