Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:55 | april 20, 2011

Nyvakna sjusovare

God morgon min vän. Vi har nyss stigit upp 🙂 Nu har barnen börjat anpassa sig till påsklovet och sover länge på morgnarna. Skönt, för jag är en riktig sjusovare.
Idag har jag fått tid hos en frisör här nere på byn för att fixa min utväxt. Äntligen! Känner mig flottig och gräslig i håret men det är snart ett minne blott. Peter har fått en timmes massage i present av sin syster så han kommer nog också bli som en ny person 🙂
Vad ska du göra idag? Jobba? Slappa?

Hittade den här tröjan på rean på H&M till Liv. Hon älskar Hello Kitty. Själv ogillar jag denna typ av kläder med print.

Hittade den här tröjan på H&M till Liv. Hon älskar Hello Kitty. Själv ogillar jag denna typ av kläder med print. Som tröjor med stålmannen-print, eller print med varenda tecknad filmfigur som finns.


Pojkarna är nyvakna men har likt Liv redan klätt på sig. Själv sitter jag i Peters t-shirt och pyjamasbyxor.

Pojkarna är nyvakna men har likt Liv redan klätt på sig. Själv sitter jag i Peters t-shirt och pyjamasbyxor.


Igår gick jag en promenad runt området och tittade på alla vackra hus och plockade en fin vårbukett med vitsippor och små mini-påskliljor.
Husen här omkring är så fina. De flesta liknar Marianne och Urbans men det här ser ut att vara relativt nybyggt. Älskar taket!

Husen här omkring är så fina. De flesta liknar Marianne och Urbans men det här ser ut att vara relativt nybyggt. Älskar taket!


En liten igelkott kröp runt bland löven.

En liten igelkott kröp runt bland löven.


Nu ska vi äta frukost.
Hej på en stund.
Önskar dig en fin dag.
Du är värdefull och gör mig glad 😀
All kärlek ♥


14 kommentarer14 kommentarer om “Nyvakna sjusovare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godförmiddag!
  Idag ska jag fixa lite hemma sedan åka iväg och ge ungdomar som har det jobbigt på olika sätt Taktil massage, en skön avkopplande massage där oxytocinet flödar ut i kroppen o sänker adrenalin nivån som hos oss alla ibland kan vara på tok för hög. Imorgon ska jag klippa mig hos min vän som är f.d frisör, hon är den enda som kan klippa mig på ett bra sätt. Nästa onsdag ska jag också fixa till min hemska E 4:an utväxt, det är det jobbiga med att ljusa håret.
  Ha en skön och avkopplande dag och ta med din make till det förbjudna trädet, han verkar behöva det…haha!
  kram

  Svara
 • Hej!! Kommenterar hos dig väldigt sällan men läser varje dag, framföallt sedan Anna började blogga hos er eftersom vi känenr varandra..=) Ha en fin dag och njut av påskledighet, själv har jag tagit ledigt imorgon och ska hitta på nåt kul med sonen.. //Therese

  Svara
 • Hejsan. Fina bilder 🙂 Idag så ska vi vara ute så mycket som möjligt min dotter och jag. Är verkligen härligt med all grönska och vår/sommar känslorna tar vid mer och mer 🙂 Love it. Ha en fin dag. Kram

  Svara
 • Så supersöt bild på Liv! vill köpa pannband till min dotter också ;o)
  Annars jobbar jag idag, började jobba för 2 veckor sen, efter mammaledigheten.
  Skall också söderut i påsk, sommarstuga i norra Skåne.
  Kram

  Svara
 • Hej fina.Här har det jobbats men nu ska jag bara va fram till op på Tisdag.Kan inte hjälpas men Påsken är lite förstörd eftersom man vet vad man ska.Lilla söta Liv ser så pigg ut,härligt.Visst är det fint uppe i Båstad? Besöker alltid Båstad på sommaren.Älskar gå och strosa rundor och kolla på alla fiiina hus som man bara får drömma och fantisera om.Önskar er en riktigt skön och varm Påsk.Kram.

  Svara
 • Hej Fina!
  Jag har ingen kort arbetsvecka eftersom man jobbar inom vården så får man jobba även under ”stor”helger.
  Idag e jag dock ledig o funderar på att ta min lilla skrutt o åka inåt stan en sväng o strosa runt vid vattnet.
  Vi bor ju i karlskrona o där e såå underbart fint nu under vår o sommar =)
  Önskar Er en skön helg <3
  Kram
  suus

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag har varit på fm kaffe hos en vännina som går i väntans tider. Lite förvärkar o så hade hon, så man vet aldrig. Ska nu dra mig bort till affären o handla så man slipper det, för i morgon är det ju dax för blåkulla. Haha.
  Njuter ännu av söndagen då jag träffade din syster o prata med henne. Följer ju hennes blogg oxå. Underbart fin människa o samma tror jag verkligen om dig.
  Ha en skön onsdag nu..Massa kram

  Svara
 • Åh, vilken söt liten igelkott! Får mig att minnas mina barndomssomrar på Gotland, då vi alltid hade små gulliga igelkottar smygandes på tomten.
  Vad mysigt ni har det med påskpyssel och allt. 🙂
  Det som står närmast på schemat för mig är tvätt och städning. Kommer kännas lättare att ”påsk-koppla av” när det är gjort.
  Är så glad att du finns!
  Kram ♥

  Svara
 • Hej fina Melinda.Hoppas allt är bra med dig.Önskar dig en varm skön Påsk.Kram från Skåneland.

  Svara
 • Vad glad jag blir. Tack detsamma Marita. 🙂 Mitt liv är lite upp-och-nedvänt nu, men det är bara att kämpa på. Vill önska dig lycka till med din operation. Jag skulle vilja ha förmågan att trolla bort all oro som finns!!! 🙂 Tänk vad skönt det skulle vara. Kram från Glennland.

  Svara
 • Tusen tack för omtanken Melinda.Tänk att du kom ihåg… Ja snart är det dax.Lite nervös är man ju men det ska nog gå bra.Trolla bort sin oro??? Ja det hade inte varit så dumt.Kram kram.

  Svara
 • Jag har betongminne 😉 . Klart det kommer att gå BRA Marita, och tänk vad skönt sen när det är gjort… Fast jag tycker du ska försöka njuta av påsken och lura dig själv att den inte ska ske förrän i december, så det är för tidigt att börja oroa sig redan nu. Lättare sagt än gjort kanske, men ibland kan det funka att bara försöka vara i nuet och INTE tänka på morgondagen.
  Kram ♥

  Svara
 • Hanna, jag gillar inte heller tröjor med print 😉 Min lilla tös älskar för tillfället teletubbies filmen går varm här och hon har ett teletubbies hus! Jag har jobbat i dag, men det blir halvdag i morgon så skönt sen blir det fyradagars ledighet känns underbart. Är lite hängig hostat i natt så jag hållt alla i huset vakna, men nu har jag fått hostmedicin så det blir tidig kväll för mig! Besiktat bilen i dag med blankt papper så skönt! Kolla gärna in på min blogg min lilla tös å Livis påminner så om varann =)Kram och Glad påsk till er fina!

  Svara
 • Hej!
  Jag har varit inne på din fina blogg och ville lämna ett livstecken. Välkommen in på min blogg om du vill – där kan du läsa och ställa frågor om barn.
  Hälsar barnläkare Hans
  http://www.lyckligabarn.wordpress.com
  Glad Påsk!

  Svara