Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | april 20, 2011

Påskpyssel

Hej vacker. Är det bara jag som stör mig på att det snöar här inne på Bloggfamiljen? 🙂
Vi håller på att bygga om hela sidan så den blir snyggare och bättre. Tyckte därför att det kändes onödigt att betala för att ändra bannern när allt ändå ska ändras inom kort. Bara så du vet och inte tror att jag har gått och blivit snurrigare än jag redan är.

Här målas och pysslas det för fullt.

Här målas och pysslas det för fullt.


a212
a310
a49
Ska äta lunch nu och sedan fara ner på byn och få håret fixat.

Ska äta lunch nu och sedan fara ner på byn och få håret fixat.


Kram ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Påskpyssel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej igen..=) Tack för tipset, låter som en väldigt enkel bål och vi hade tänkt haft vodka som bas – kanske blir just den vi kör med på fredagens baluns..=) Nu är det bara 1 timme kvar tills jag går på påskledighet – äntligen min tur.. Ha en härlig ”egostund” hos frisören.. Kramar

    Svara
  • Nej det stör inte mig att det snöar här inne.Har inte ens tänkt på det.Jag är mer intresserad av bloggarna.Så jag struntar faktiskt i att det snöar hahaha.

    Svara
  • 😉

    Svara