Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | april 21, 2011

GLAD PÅSK

Hej min vän. Hoppas att du är vid gott mod. Jag är lite låg idag och fick en gråtattack igår. Ser ut som jag har gått en rond mot Tyson, mina ögon är helt svullna. Fick en fråga härom dagen i kommentarsfältet om jag kunde känna mig deppig utan att veta varför. Ja, jag är det idag. Men nu ska jag försöka gaska upp mig och hitta på något med barnen.
Jag vill inleda den här påsken med ett bättre humör. Ska bara komma på hur jag ska göra 🙂

Den här synen gjorde mig genst gladare.

Den här synen gjorde mig genast gladare.


Min lilla påsk-gumma. Om jag målar lite fräknar och röda kinder skulle hon se ännu mer ut som en liten påsk-gumma. Särskilt med sina ME & I kläder. Eller hur?

Min lilla påsk-gumma. Om jag målar lite fräknar och röda kinder på henne skulle hon se ännu mer ut som en liten påsk-gumma. Särskilt med sina ME & I kläder och huckle. Eller hur?


Önskar dig en fin dag och en GLAD PÅSK!
Ska du till Blåkulla ikväll?
Puss och kram ♥


31 kommentarer31 kommentarer om “GLAD PÅSK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch, det var ingen vidare början på påskhelgen för dig, vännen. Ibland kan ett litet vemod smyga sig på en, trots att man borde vara lycklig och glad. (hoppas det inte är något sorgligt eller hemskt som hänt)
  Det kan vara skönt att få gråta ut och inte känna sig tvungen att låtsas vara pigg och glad just då.
  Hoppas du snart känner dig lite mindre svullen och kan känna dig lite gladare. Bästa medicinen är nog i alla fall att du får vara bland dina nära och kära. Lite godis och massor av kärlek kan nog bota det mesta…
  Många soliga påskkramar till vackra dig och din fina familj!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag blev så berörd av det du skrev, det värker i mitt hjärta när ens ”vänner” inte mår bra.
  Hoppas att du min vän snart mår bättre, aldrig fel att släppa fram känslorna som du gör och gråta, du är modig som går ut och berättar om det på din blogg.
  Hoppas att du trots detta får en härlig påskhelg tillsammans med dina nära och kära.
  Jepp, jag ska till Blåkulla i kväll, du hänger väl på!!!???
  GLAD PÅSK
  Kram

  Svara
 • Din inre skönhet speglas i din yttre…
  Kram

  Svara
 • Jag förstår precis, är också väldigt låg just nu av en särskild anledning! Orkar och vill egentligen ingenting, men försöker. KRAM

  Svara
 • Så bedårande söta bilder på lilla Liv! Hon är söt som en karamell!
  Trevlig påsk!

  Svara
 • Man kan inte bli annat än glad när man ser lilla Liv 🙂
  Hoppas resten av dagen blir bättre, än det började!
  GLAD Påsk!
  Kram

  Svara
 • Visst är det skönt att få gråta ut när man känner sig ledsen… Hoppas du får många glada stunder under påskhelgen, kära vän. ♥ Är också extra låg idag, tycker det är lite jobbigt inför högtider och ”familjehelger”. Men solen skiner i alla fall! 🙂

  Svara
 • GLAD PÅSK, glömde jag ju…

  Svara
 • Stoooor kram till dig Hannah och en stooor kram till dig Melinda och en till mig själv.Glad Påsk i det underbara vädret.

  Svara
 • Det är nog inte utan någon anledning du kände dig låg med tanke på vad som hände Liv så är det kanske den reaktionen som kommer nu. Man brukar ju kunna reagera efteråt när man har barn, när allt är ok igen så slappnar man av och då kan känslorna svämma över lite.

  Svara
 • Ja exakt så brukar det fungera man måste fixa läget och hålla i hop sen när det lägger sig så brister det!

  Svara
 • Tänkte på samma som Ior, det vore inte helt chockerande om du fått en reaktion på det som hände förra veckan… Ta hand om dig och låt det ta den tid det tar, du om nån vet ju att det blir bättre 🙂

  Svara
 • Glad Påsk! Hoppas du känner dig lite gladare snart, men med din härliga familj är det nog inga problem 🙂
  Soliga hälsningar från Småland! 🙂

  Svara
 • Många varma kramar till dig Hannah! Skönt att gråta ut ibland, det behöver vi nog alla då och då! Ha nu en skön påskhelg med dina älsklingar!
  Du vet väl om att Du är värdefull, att du är viktig här och nu…att Du är älskad för din egen skull..för ingen annan är som DU.
  kramar

  Svara
 • GLAD PÅSK!kram igen…..

  Svara
 • GLAD PÅSK! Hoppas du får en glädjefull och varm och skön helg med massa mys med familjen 🙂 Kroppen mår bra av gråt, man ska tömma för att sedan fylla på med energi igen 🙂

  Svara
 • Skickar en kram med styrka till dig! Hoppas er påskhelg blir riktigt fin och att du snart känner dig glad igen!
  Kram
  Anna

  Svara
 • Hej!
  Jag har varit inne på din fina blogg och ville lämna ett livstecken. Välkommen in på min blogg om du vill – där kan du läsa och ställa frågor om barn.
  Hälsar barnläkare Hans
  http://www.lyckligabarn.wordpress.com
  Glad Påsk!

  Svara
 • Hej! intressant blogg du har!
  Hälsn Helena

  Svara
 • Blåkulla får vänta för min del.. Jag stannar här i Göteborg och njuter av vårvädret som äntligen kommit!

  Svara
 • Hej på dig. Hoppas du har haft en fin dag. Hoppas även att humöret är soligare 🙂 Känner igen mig i det att man ej alltid vet orsaken.Man måste få vara ledsen ibland.
  GLAD PÅSK till dig och din familj också. Ses på blåkulla 🙂 KRAMIZ

  Svara
 • Spännande Hannah med en barnläkare Hans i kommentarsfältet! Han kan vi kanske få ställa många frågor till!
  kramis

  Svara
 • Ja fina du, det var jag som frågade dig om deppighet. Tack för att du delar med dig av dina tankar och erfarenheter kring det hela. För livet är ju så, upp och ner. Vissa av oss har djupare dalar (och kanske även högre toppar) men det är viktigt att veta att man inte är ensam om det. Kram

  Svara
 • Hej vännen!
  Sånt är jobbigt när man liksom bara känner att man är ledsen, men inte förstår varför. Men ut måste det, så är det bara. Och jag är tacksam att du pratar med oss här på familjen då för tillsammans så stöttar vi varandra eller hur?
  Ha en skön påsk, Du är värdefull! (som du brukar säga till oss)
  Kramar!!

  Svara
 • Glad Påsk
  Kika gärna in på min blogg vid nåt tillfälle;)
  Ha en fin kväll
  //Victoria http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Jag säger så som du ofta skriver till oss läsare att du är vacker, unik och värdefull. Alla har vi bra och mindre bra dagar, det får oss att uppskatta de små ögonblicken i livet som ett barns skratt eller en spontan kram från någon man tycker om. Glad Påsk och hoppas ni får en underbar helg!
  KRAM

  Svara
 • Hoppas ni får en underbar påsk! Idag firar vi vår minsting Lisa som fyller 1 år!! Så underbart att se henne försöka öppna sina paket 🙂 Har förevigat detta på film!
  KRAM!!

  Svara
 • Hoppas du förresten känner dig gladare och piggare idag! Tror dina tårar beror på det du och din familj varit med om tidigare i veckan. Sånt brukar komma efteråt. Kan ju tänka mig själv hur det skulle kännas om nåt av mina barn skulle från att vara pigg vända till att bli liggande på sjukhus med dropp – och att man fick ”bråka” sig dit och knappt höll på att bli betrodd! Tänk om du inte gått på dina mammakänslor (alla är ju trots allt inte som du)!! Fruktansvärt att se sitt lilla hjärta ligga där hjälplös med dropp! Fy vad jag led med er!! Skönt att det fick ett lyckligt slut och din lilla sessa ser ut att vara en pigg och glad påskkärring!! KRAM igen på er allihop!! ♥

  Svara
 • Tack för att du delar med dig, det är skönt att höra att man inte är ensam om att få gråtattack eller känna sig nere utan att komma på varför.. Jag kan bli irriterad på mig själv ibland då jag inte vet anledningen, men samtidigt känns det bättre efteråt då man fått gråta ut. Stor kram och glad påsk!

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Hoppas du är vid bättre mod idag.Jag förstår precis hur du känner.Jag tror att det är reaktioner på allt ni varit med om förra veckan.Oftast kommer det efteråt.Just när det händer måste man ju vara stark för sitt barn skull.Njut av din vistelse i Båstad och din underbara familj.Stor kram till dig värdefulla Hannah.

  Svara
 • Hej! Du skriver ibland att du är deppig utan att veta varför.Min gynekolog säger att man pga ägglossningen kan bli låg/deppad och den får man ju varje månad. Denna känsla kan sitta i ända till mensen kommer.(PMS)Det kan hjälpa jättebra att äta SSRI preparat under vissa dagar i månaden. En duktig gynekolog kan ge bra tips.Kanske är detta inte något som gäller dig men det är ett mkt vanligt problem för många.Kram Jenny

  Svara