Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | april 23, 2011

Ett påskägg fyllt med kärlek

God lördag vacker. Hur har du det i solen denna härlig påskafton? Vi är hemma i Sigtuna igen. Vi for sent igår eftermiddag från Båstad och finaste Marianne och Urban. Kände att vi ville ha en helg hemma innan påsken är över. Idag ska vi fixa och göra fint på altanen, ta ut alla utemöbler, grilla och bara vara 🙂
Bilresan hem gick bra för oss men tyvärr såg vi mycket tragiska olyckor på vägen. Två hus som brann och brandbilar överallt, en bil som stod i lågor på motorvägen och en stackars kalv som irrade runt på stora vägen. Usch, hoppas att allt gick bra till slut.
Tänker på de som är ensamma helger som denna, typisk familjehelg. För den som inte har familj eller vänner så finns jag och de andra i ”familjen” här på nätet. Här får du en extra stor och varm påskkram. Kunde jag så skulle jag ge dig ett påskägg fyllt med kärlek 🙂

Igår nere i Bpåstad var det säkert 20 grader varmt och vi satt alla ute och bara njöt.

Igår nere i Båstad var det säkert 20 grader varmt och vi satt alla ute i solen och bara njöt.


Liv slappade i en solstol medan William och Mio spelade fotboll på gräset.

Liv slappade i en solstol medan William och Mio spelade fotboll på gräset.


Urban gjorde en god cesarsallad med kyckling och ägg till oss innan vi for.

Urban gjorde en god ceasarsallad med kyckling och ägg till oss innan vi for.


b4
Vem har sagt att gult är fult?!

Vem har sagt att gult är fult?!


Idag har jag bara ben. solen skiner och värmer så undwrbart skönt.

Idag har jag bara ben. Shorts-premiär. Solen skiner och värmer så underbart.


Så här ser vår altan ut nu. Nu ska det bäras och släpas möbler. Återkommer med resultat.

Så här ser vår altan ut nu. Dags att bära och släpa möbler. Återkommer med resultatet.


Önskar dig en fantastiskt dag!
Du ska veta att du är värdefull och älskad för den du är ♥
GLAD PÅSK


13 kommentarer13 kommentarer om “Ett påskägg fyllt med kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Skönt och höra att Liv mår bra igen. Det måste varit fruktansvärt det ni gick igenom.
  Jag måste också passa på och säga att jag gillar din blogg. Så härligt också med de uppmuntrande slutfraserna du skriver ibland!
  Glad Påsk!
  Kristina

  Svara
 • Glad påsk visst är det skönt med denna värme? 😀

  Svara
 • Puss söta rara! Och tack för omtanje. Idag är jag ensam med mina 2 söner. Myser så mycket vi bara kan, men ändå kan man sakna vuxet sällskap. Kika in här och blev glad av ditt sällskap 😉 glad påsk!!!

  Svara
 • Tack för påskägget fullt av kärlek. Du är så godhjärtad. ♥
  Har gått i flip-flops och klänning både igår och idag. Måste vara första gången jag gjort det redan i april. Så härligt.
  Förstår att det kan vara skönt för er att komma i ordning lite hemma också, nu under påskledigheten. 🙂 Sänder påskkramar till er alla.

  Svara
 • Du är så fiiin Hannah.Man blir bara så glad av dina fiiina ord.Jag vill också skicka påskägg till alla ensamma med massor av kärlek i.Ni verkar ha haft det så skönt i Båstad.Borta bra men hemma bäst sägs det.Här har vi suttit ute hela eftermiddagen och fikat med goa grannar.Än har jag inte invigt shortsen men det kommer.Ha en fortsatt skön Påsk Hannah.Ps.Lova tänka på mig lite iallafall på Tisdag.Kram kram.

  Svara
 • Jag lovar att tänka på dig på tisdag, Marita. Stor påskkram till dig.

  Svara
 • Tack Melinda.Du är riktig klippa.Kraaam.

  Svara
 • Vi ska också fixa o dona med altanen som är så
  gott som färdig. Förstår vad du menar med att få vara hemma o njuta lite av ledigheten. Jag är också väldigt hemmakär och trivs bra hemma. Önskar er en glad påsk. Kram

  Svara
 • Blir så glad varje gång jag kikar in här och läser om dig o din fina familj:) Idag sitter jag ensam o det värmer så gott med dina fina ord,de går direkt in i hjärtat. Ha en fortsatt skön påsk. Kram

  Svara
 • Hej Brukar inte kommentera här men läser din blogg ofta. För att se hur det går för dig med din familj och så… Jag är själv ensam med en liten dotter. Tyckte du var så gullig som skänkte en tanke till oss ensamma! Tack för det! Har ingen familj att fira med utan det är bara jag och min dotter, tyvärr. Är lite jobbigt när det kommer till högtider som denna och skulle nog önska att jag hade en familj då.

  Svara
 • Glad Påsk fina Hannah!
  Här grillar vi entrecote och karre i solen, så mysigt! kramis till er däruppe i sigtuna! Borta bra, men hemma bäst!
  kram

  Svara
 • Påskkramar till er! Hoppas att ni kunde njuta av det fina vädret i Båstad/Halmstad (när Liv väl blivit frisk). Såg faktiskt en skymt av er när ni var i Halmstad. Nog för att jag visste att du var snygg, men att du var SÅ snygg… Hoppas att pizzan smakade bra, det såg ut som att ni valde en bra pizzeria i alla fall:)

  Svara
 • Jag blir så glad när man läser hur stort hjärta du verkar ha, att du kan tänka på dem som inte firade påsk med någon. Jag firade påsken med mina vänner, men tänker aldrig på dem som firar jul, påsk, etc själva. Men från och med nu ska jag börja göra de.
  Jag gillar dig verkligen Hannah för den du är, du har sådant stort hjärta och fortsätt vara så. Du vinner mycket på de! 🙂
  Jag är bara 20 år och jag ser upp till dig, du är precis den jag själv vill vara. Tack!

  Svara