Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | april 24, 2011

Möblerat

God söndag min vän. Hoppas att allt är väl! Igår släpade vi fram alla utemöbler. Under dagen besökte flera vänner oss. De kom och de gick. Vi grillade och barnen lekte. Det kändes som en riktig sommardag. Inbillade mig att det var högsommar. Kan knappt tro att det bara är april.
Jag glömde helt bort att ta en enda bild igår. Det har då aldrig hänt! Hade fullt upp med att bara umgås 🙂

Soffgruppen är nu på plats.

Soffgruppen är nu på plats.


Likaså mina favoritljuslyktor. Den lilla köpte jag på Lågprisladan i Båstad nu när jag var där. 350 kr! Hälften så billig som den är här uppe i Stockholm. Du annar inte hur glad jag blev.

Likaså mina favoritlyktor. Den lilla köpte jag på Lågprisladan i Båstad nu när jag var där. 350 kr! Hälften så dyr som den är här uppe i Stockholm. Du anar inte hur glad jag blev.


Matplatsen och grillen användes flitigt igår.

Matplatsen och grillen användes flitigt igår.


a412
Här ska jag och Liv snart lägga oss och sova middag.

Här ska jag och Liv snart lägga oss och sova middag.


Det saknas dock krukor med vackra blommor på altanen, det är lite färglöst. I år SKA jag fixa det.
Hur har du det? Berätta gärna 🙂
Puss och kram ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Möblerat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina.Här nere i Skåne har vi det bara bra.Kan man ha annat när solen skiner och fåglarna kvittrar?Tyvärr så fixar o donar jag inomhus på Fm.Vill ju att allt ska vara klart inför op.på Tisdag.Men än så länge är jag vid gott mod kanske värre i morgon.Ha en fortsatt skön Påsk uppe i Sigtuna.Kram kram.

  Svara
 • Men åh vilken mysig altan!!!! Ett sånt där krypin med stjärnkuddarna vill jag ha!!! Var är den i från? Nu bor ju vi i England så den går väl inte att beställa härifrån och få skickad hursomhelst..men man vet aldrig!! Supermysigt!! Ha en bra dag! KRAM

  Svara
 • Åhhh Hanna så fint! Lyktorna är helt underbara!!! Önska jag kunde få tag på sådana till bra pris =) Den där lågprisladan skulle nog jag storm trivas i 😉 Den där mysiga sovkojan är underbar men ack så dyr men en dag ska jag ha en sån!!!! Jätte fin altan har ni =) Nu ska jag ut och powerwalka med Claris i vagnen det har blitt alldeles för mycket godis i heleg =/ ler ha en fin söndag kram

  Svara
 • Här i Skåne, varmt och underbart väder. Suttit ute med fm kaffe och sen en promenad på kyrkogården. Det är avslappnande.
  Ska snart dra oss mot Blekinge och glassbåten. Årets första glass där. Härligt. Då är det sommar. Nu ska jag lägga lamm i marinad inför morgondagens grillning. Ha skön söndag/ Kram

  Svara
 • Hej Hannah! här i cityland strålar solen och vi njuter utomhus på terass och gräsmatta, så ljuvligt! Vilken jättefin soffgrupp ni har, så trevligt att kunna sitta så många i den när man har gäster. Min terass är dock inte lika stor så blir det en soffa framöver får det bli en lite mindre modell! Nu ska vi gå en promenad i solen innan en god middag!
  Ha det bra!
  kramis

  Svara
 • Så jättefina lyktor!
  kram

  Svara
 • Tjusigt! Har njuter vi av ledigheten over pasken och bergsvyer och av att Dixie har lart sig sitta! Stolt mamma! Sa underbart att vara hemma igen efter strand och stad i USA. Onskar er en fortsatt harlig pask! kram towe.

  Svara
 • Otroligt grym uteplats. Snyggt!!

  Svara
 • Jag älskar din altan, mysig och fin! Nu sitter jag och myser i solen i Marbella 😉 Det har nästan regnat hela veckan medans vi har varit här, men nu steker vi i solen! Glad påsk 😉

  Svara