Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:26 | april 24, 2011

Vattenbomber

Idag har jag inte gjort många knop. Har bara strosat runt här hemma, planterat några påskliljor i en kruka, fyllt säkert hundra vattenballonger till Mio och hans kompis som ville ha vattenkrig, solat och vilat med Liv. Tillbaka till vattenballongerna. Varför göra vattenballonger som är totalt omöjliga för barn att fylla och knyta själva? Gjorde mig själv en björntjänst när jag köpte dem för nu får jag stå här och fylla ballonger till leda 🙂

Gerard har ännu inte gett sig till känna. Pannan har dock börjat se ut som Gorbatjovs.

Gerard har ännu inte gett sig till känna. Pannan har dock börjat se ut som Gorbatjovs.


Jag och Peter åt färska räkor till lunch.

Jag och Peter åt färska räkor till lunch.


Liv tog en tupplur.

Liv tog en tupplur.


Jag lade mig hos Liv och vilade en stund. Att sova utomhus är underskattat.

Jag lade mig hos Liv och vilade en stund. Att sova utomhus är underskattat.


Willaim är ute med kompisar och spelar fotboll och cyklar så han missade Peters grillade hamburgare. Mio, Pelle och Liv åt som tokar.

William är ute med kompisar och spelar fotboll och cyklar så han missade Peters grillade hamburgare. Mio, Pelle och Liv åt dock som tokar.


Liv geggade som en tok. Blåbärssaft med bär i är en favoritdryck nu i värmen.

Liv geggade som en tok. Blåbärssaft med blåbär och hallon i är en favoritdryck nu i värmen och att äta bären med händerna gör det ännu godare.


Bordskick sucks!

Bordsskick sucks!


Önskar dig en skön kväll. Jag och Peter ska nog ta en myskväll på tu man hand.
All kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Vattenbomber”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en toppen dag! Måste fråga vart du köpt de söta pilotisarna till Liv? Har sökt efter sådana små med ljus och lykta 🙂

  Svara
 • Hej fina Jojjo. Visst är de för söta 🙂 Jag köpte dem för 80 kr på Märkes Outlet i Båstad. De fanns i flera olika färger.
  Kram kram
  /Hannah

  Svara
 • Vad fint ni har fått det på er uteplats. Och Livis är ju för söt i sina solglasögon, man smälter. Idag har jag legat och solat i bikini i Vasaparken. Fick ingen Gorbatjov-panna, dock en del fräknar och röd ”Gerard”-mustasch! Helkonstigt med sommarväder i april, men jag protesterar inte alls! Nu ikväll har jag lagat en god middag, lyssnat på bra musik och läst en bok. Roat mig själv helt enkelt. Och försökt att INTE oroa mig 😉 . Godnattkram♥

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar samma sak som nån undrade i ditt förra inlägg. Vart har du köpt den vansinnigt mysiga soffbäddvindskydds-prylen?? =D

  Svara
 • Hej Kattis, Hoppas att du mår bra och har haft en skön påsk. ”Kupan” har jag köpt från TGI Furniture. De har massor av fina utemöbler 🙂
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Godmorgon.
  Åh jättesnygga möbler ni har. Bra smak 🙂 Sån där kupa har jag aldrig ens sett förut, jättehäftig 🙂 Vi har haft en skön påsk, trots att killarna varit hos sina andra föräldrar. Vi har haft en skön påsk med ute pyssel, god mat, promenader och förstås vårt lilla yrväder Alice 🙂 Ha en bra dag. Kram

  Svara
 • haha blev upprepning av skön påsk ser jag 🙂

  Svara