Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | april 27, 2011

Gröthuvud

Hej min vän. Hoppas att Du mår bra. Jag gick upp för över två timmar sedan men det känns som om jag fortfarande sover eller har sprungit in i en vägg, är alldeles mosig. Kan inte vakna till liv trots att jag druckit två koppar kaffe och varit ute i friska luften. Måste ta mig en iskall dusch tror jag 🙂

Vakna!!!

Vakna!!!


Nä, mitt huvud vill inte fungera just nu. Har suttit och stirrat på datorn och tangenterna utan att komma någon vart. Hittar inga ord. Får komma tillbaka efter duschen 🙂
Jo, jag lovade att påminna dig om tävlingen i samarbete med TLC och Lilly där du har chansen att vinna din drömklänning värd 20.000 kr. Inte dumt om du går i giftastankar eller kanske har du en vän som ska gifta sig och behöver en vacker klänning? Klicka in HÄR och var med och tävla. Jag har gjort det, och vinner jag så ska jag glädja någon som behöver den 🙂
Önskar dig en fin dag.
All kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Gröthuvud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go mörrn !
  Jag är oxå seg… blev matförgiftad för 2 dagar sen..är fortfarande hängig 🙁
  MEN så ser jag att det på sidan står att jag- Nikki (egentligen min son Douglas) har vunnit en BASEBOLL PUFF 🙂 Jag vågar knappt tro att det är SANT !!! Åhh LYCKLIG min lilla älskling kommer att bli!
  Vi har de väldigt knapert då jag är ensamstående på heltid o studerar på universitet, så skulle inte ha råd att köpa en sån till min älskade lilla son – o nu har han vunnit en 🙂
  Jag blir lite orolig dock..har inte fått nå mail att jag vunnit..?. tänkte om de vet om vår adress.. Vet du hur detta går till..?.
  Kram o tack för en super-blogg !!!

  Svara
 • Hej Nikki, Vad bra att Du och sonen blev glada 😀 Jag hittade ingen adress till dig men skrev och bad om den till mailadressen du lämnat i din profil. Om du ej har den längre så maila din adress till [email protected].
  Stor kram ♥

  Svara
 • Tack 🙂 för hjälpen !!!
  Ja, glada är förnamnet (jag ska inte säga nåt utan överraska honom hihi…) 🙂
  Jag mailar min adress till er för säkerhets skull nu 🙂
  KRAM 🙂

  Svara
 • Gomorron!
  Gillar nya headern och temat! Känns lite mer up-to-date! =)
  Kram

  Svara
 • Jag känner mig som ett gröthuvud i stort sett varje dag nuförtiden 🙁 . Men jag misstänker att man kan känna sig seg efter en lång tids ledighet, då man plötsligt ska börja gå upp tidigt igen, kanske?
  Vad härligt att det går bra för er med JOOLZ-vagnarna :). Kul!!
  Ha en toppendag Hannah, ikväll är det ju Grey’s Anatomy ;).

  Svara
 • Gokväll Hannah! alla har vi våra gröthuvud dagar, de infaller då och då. Vad kul att det går så bra med vagnsförsäljningen, gläds med er! Idag har jag hittat min favoritfrisör Isabella, såå nöjd så jag höll på att börja lipa och ville krama henne av tacksamhet, Isabella kunda sin sak, jag bokade direkt in en ny tid om 8 veckor inför semestern, så skönt att äntligen funnit en frisör där man blir nöjd och inte går besviken därifrån orange i huvudet. Har haft en egentidförmiddag och tonårsmys på stan med våra ungdomar hela eftermiddagen, så mysigt!
  Ha det så gott!
  Kram

  Svara