Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:56 | april 28, 2011

En kalasdag

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag. Här hemma har det firats. Liv tackar så hjärtligt för alla godhjärtade gratulationer… och det gör jag med ♥ Tack för din omtanke, det värmer!
Jag har terroriserat teknik-killen hela dagen och han håller på att fixa till felet, vad det nu är. Är så ledsen att jag inte kan visa alla bilder från dagen. När allt funkar igen, förhoppnigsvis imorgon, så kommer det bli en hel kavalkad av bilder till dig!
Tack för att Du finns.
Kram


10 kommentarer10 kommentarer om “En kalasdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stort grattis till din goa vackra underbara dotter, hoppas hon fick en underbar födelsedag men jag kan inte tro något annat. Och glad är jag med för syster yster…tjohoooo..
  Stor kram underbara du och din familj
  Kram från Viveka

  Svara
 • Grattis till söta Liv! 🙂

  Svara
 • ”Idag är ingen vanlig dag för idag är det Livis 2-års dag, hurra, hurra, HURRA!!!” 😀 Kan tänka mig att hon fick en fin dag. Åhh vad kul för Maggan också, måste in o gratta henne!! Jag har tagit en lååång datorfri helg här över påsken, men nu har jag läst alla dina inlägg o sett alla fina bilderna, kul. Vill tacka för den jättefina vinsten jag fick i brevlådan, min lyckopåse till min lille prins! Fin hälsning från dig också Hannah. Du är en sann förebild!! Stort hjärta. Du är värdefull. Kram! 🙂

  Svara
 • Tycker inte alls det var längesedan hon var bebis! Stort grattis till den stora tjejen 🙂 Klart ni ska köra på en fyra, jämnt upp 😉 Är själv i v 19 med min fjärde tjej…vår första gemensamma (och ända 😉 ) och flicka nr 5 i vår skara 😉 kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Grattis till lilla Liv 😀 som börjar bli stora tjejen nu, så söt hon är. Likaså hela Din familj!
  Då har jag läst om Dig och Din familj i över två år =)
  Mvh Anette

  Svara
 • Stort Grattis till Liv!

  Svara
 • Hej hallå! Hoppas ni mår bra denna underbara fredag – solen skiner och livet är här och nu.. Ville bara gratta Liv i efterskott, verkar som ni hade en riktigt härlig dag.. Ta hand om dig och familjen.. Kramar från småstaden

  Svara
 • Grattis till fina LIV!!! Hon är så söt, en liten prinsessa!
  Jag har också haft problem att komma in på sidan hos er, har stsrulat hela veckan. Jaga den där datakillen lite till…;)
  Ha en underbart fredag!! Gott med helg!! Kram

  Svara
 • Grattis till lilla Livan.
  Alltså har jag följt din blogg i två år…jisses vad tiden går. Ibland vill man nästan stoppa den för att hinna njuta fullt ut av de små. Mina är 8 och 10 år och vill vara så tuffa nu….visst får man en kram då och då men njut i fulla drag av den lilla snart är hon stora damen.

  Svara
 • Grattis Liv på din 2 års dag. tänk att du redan är 2år gammal,
  sen vill jag gratta dig med Hannah för att du ska bli moster igen

  Svara