Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:31 | april 29, 2011

Halleluja!

Hej vacker. Nu funkar det! Kan du höra mig skrika Halleluja? 🙂
Här kommer kalasbilderna från igår.
h1

Liv blir väckt av vår sång.

Liv blir väckt av vår sång.


h3
Mio och William som varit med och valt presenterna tittar nyfiket när hon öppnar dem.

Mio och William som varit med och valt presenterna tittar nyfiket på när hon öppnar dem.


h5
h6
h7
Hon verkade gilla sin mini-rubiks kub bäst. Hon tar alltid pojkarnas och leker med deras.

Hon verkade gilla sin mini-rubiks kub bäst. Hon brukar alltid ta pojkarnas, men nu har hon en egen.


På förskolan hängde den här. Kompisarna och pedagogerna hade sjungit för henne och hon hade haft en fin krona på huvudet. Hon älskade uppmärksamheten.

På förskolan hängde den här. Kompisarna och pedagogerna hade sjungit för henne och hon fick ha en fin krona på huvudet. Hon älskade uppvaktningen.


Väl hemma var det dags för tårta och ännu fler presenter.

Väl hemma var det dags för tårta och ännu fler presenter.


h10
William ordnade med Livs presenter.

William ordnade med Livs presenter.


Igår var första gången på fyra dagar som jag inte hade huvudvärk. Jag vaknade med det men den försvann när jag åt tårta. har inte ätit godis sedan i helgen så tänk om huvudvärken beror på att jag är sockerberoende?!

Igår var första gången på fyra dagar som jag inte hade huvudvärk. Jag vaknade med det men den försvann när jag åt tårta. Har inte ätit godis sedan i helgen så tänk om huvudvärken beror på att jag är sockerberoende?!


h13
Hon fick den här tramptraktorn, småpyssel, böcker, en riktig dockvagn, förstoringsgals så vi kan titta på myror och...

Hon fick den här tramptraktorn, småpyssel, böcker, en riktig dockvagn som hon konstant drar runt sina bebisar i, förstoringsglas så vi kan titta på myror, kläder och...


... av moster Maggan, syrran min, fick hon en prinsesskrona, rosa fjäderboa, rosa dress och sist men inte minst ett läppglans.

... av moster Maggan, syrran min, fick hon en prinsesskrona, rosa fjäderboa, rosa mysdress och sist men inte minst ett läppglans.


En riktig liten primadonna.

En riktig liten primadonna.


Åh, vilken befrielse jag känner nu när allt fungerar igen.
Känner för att sitta här hela dagen och göra inlägg till Dig 🙂
Massor av kramar ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Halleluja!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jättefina kort…
  er ut och ha varit jätteskoj å en mysig dag för er alla…
  nu längtar ja ännu mer tills mina savis fyller 2 på torsdag 🙂
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • hannah.. ja kom å tänka på en sak…. ja har ju flyttat undrar bara om du har den nya adressen bara så att den inte skickas till den gamla adressen?
  kram

  Svara
 • Skicka din nya adress till [email protected]. Ditt paket går iväg till den adress som ligger i vår medlemsbas på måndag så är det den gamla så skicka bums 🙂 Och så hoppas jag att alla medlemmar som läser detta uppdaterar sina kontaktuppgifter. Nästa gång är det kanske ni som vinner!
  Trevlig helg till er alla!

  Svara
 • Fina kort på er lilla prinsessa, verkligen ”flickig”.
  Jag ska på kalas på söndag och fira kusinens lilla prins, 2 år. Där gäller bara traktorer.
  Härligt för dom med en egen dag o bara massa uppmärksamhet.
  Kram till er

  Svara
 • GRATTIS vad söt hon är Liv! Har ni tittat på bröllopet i London idag då? Önskar alla en skön Valborg!! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! så härlig födelsedag Liv verkat haft. Idag har några timmar gått åt i soffan och det kungliga engelska bröllopet, så fina de var och jösses vad folk. Tyckte dock det var lite oromantiskt i kyrkan….får kungligheter inte hålla i varandra eller närma sig varandra i kyrkan?? Men det blev ju kyssar på balkongen, tur det!! Nu ska jag ut o pöta i trädgården en stund med min spalje, har hittat en vit gammaldags i trä o min väninna tycker jag ska köpa ett ameringsnät och låta humlen klänga i!???rostigt ameringsnät? ja, kan bli fint men i år får det nog bli den vita spaljen.
  Ha en go kväll!
  kramar

  Svara
 • Fina Liv, grattis!
  Hoppas ni har det riktigt bra i det fina vädret och nu när det är helg! Med mig är det inte lika bra, har ätit ppiller och fick så mycket biverkningar att jag slutade. Nu har det gått en vecka men fortfarande bubblar ångest under ytan vilket resulterat i att mina halsmuskler spänner sig och jag blir rädd så spänns de ännu mer.. Jag vet inte varför jag skriver det här till dig, är väl rädd tror jag. 20 år och rädd att det inte ska gå över..
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Hej söta Emmy.Det lät inte roligt alls.Jag har haft ngt.liknande fast jag hade som en klump i halsen.Kändes som jag skulle strypas.Men när all oro lagt sig började ångestsymtomen också försvinna.Annars ta kontakt men en läkare som kan hjälpa dig.Håller tummarna för att det snart ska försvinna igen.Stor kram Marita.

  Svara
 • vilken stor och härlig altan! blir säkert ännu finare med växterna du köpte… =)

  Svara
 • Åh vilka fina bilder! Grattis i efterskott till söta Liv 🙂

  Svara
 • Godmorgon finaste Hannah.Vilket fint kalas ni fixat för lilla Livan.William och Mio så otroligt omtänksamma och glada för sin lillasyster.Härligt att se.Härhemma går det sakta men säkert framåt.Jag har fortfarande svårt att röra mig men det kommer väl.Inte roligt när det blir så här men bara att gilla läget.Ha en skön Valborgsmäss i Sigtuna i det vackra vädret.Puss o Kram.

  Svara
 • Åh va mkt fint Liv har fått. Å hennes dag verkar varit den bästa =O) Va fin William blev i sitt hår.. =O)Kram

  Svara
 • Hej fina Hanna!
  Vad fina kort på er lilla tjej.Du/Ni har fina barn!Ni ser ut att ha haft en helt underbart fin dag och vilken stor fin altan ni har! Här i Luleå har vi oxå plockat fram utemöbler och krattat gården tror dock att ni har det lite varmare än vad vi har det..men det är en härlig årstid..sommaren är på gång:-)Ha en underbart fin dag/Kram Christina

  Svara