Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:06 | april 30, 2011

The Story

Brandi Carlile är grym! Hörde låten The Story första gången för ett par år sedan och hade glömt bort den, men så sjöng Callie den i Grey´s Anatomy och då påmindes jag genast om vilken bra artist Brandi är och laddade ner flera av hennes album från iTunes.
The Story är fantastisk!
Klicka HÄR , lyssna och njut 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “The Story”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbar låt! Helt i min smak. Tack för tipset! Ha en underbar dag! Kram Jessica

  Svara
 • Har du åxå tjuvkikat på nästa veckas avsnitt?? =O) Då dom sjöng i hela avsnittet ungefär. Jag brukar sällan kolla Greys, men när jag väl hamnar där så är det ju bra. Så i onsdags blev det att kolla veckans och nästa veckas hihihiii… ha en go helg, kram

  Svara
 • Wow, kan inte annat än hålla med dig! Hon är grym! Vilken röst och vilken bra låt! Ska genast leta efter fler! Tackar!

  Svara
 • Hej Hanna! vet inte om du har en mejl, så jag skriver här! Tack för en fin blogg. Var på semester utomlands för ungefär ett år sedan och köpte din systers bok. och efter första sidan kunde jag inte sluta läsa den. den var så gripande och man blev så berörd. den bästa bok jag läst! vilken pers hon har gått igenom, vilket jag verkligen inte trodde innan jag läste boken. och det är ju faktiskt tack vare dig som Maggan kom ur denna flykt(tack och lov)genom kändislivet! jag fick en hel annan upfattning om både Maggan och dig! för bakom det här blonda håret och stora brösten:) fanns det en sanning bakom det. skulle va intressant om du vill såklart (kanske är jobbigt och dra upp dom här minnena igen) ville skriva om ditt liv under tiden Maggan levde under flykt. känslor. o.s.v. kan tänka mig vilken oro man kände. om du någon dag inte kan komma på ngt inlägg!
  vill åter igen Tacka för en jättebra blogg. du står verkligen med fötterna på jorden och är inte typiskt den där ”lyxbruden” 🙂 det är bra när man både kan erkänna sina positiva och negativa sidor och det gör du jättebra! du verkar vara väldigt ödmjuk och dessutom kunna se allas posiviteter! fortsätt med det:) ha det jättebra! bleeev en jäättelång kommentar nu! Kram Becca! P.s, ska bli jättespännande och kolla på Maggan imon på Tv!

  Svara
 • Men eller hur! Efter att ha tjuvkikat (och storbölat) på nästa avsnitt av GA så blev jag smått besatt av den här låten och sjöng ¨på den i två dagar! GRYM!! Hur var albumet?

  Svara
 • Hej Hannah! Var har du köpt den fina beiga stickade tröjan du hade på dig i ett tidigare inlägg? Verkligen fin 🙂 Hoppas ni får en fortsatt mysig helg!
  / Victoria
  http://hvitadrommar-blogg.blogspot.com/

  Svara
 • Hej!! Ar i Turkiet med familjen sa inga svenska bokstaver! Hoppas det gar bra anda! Grattis till Liv som fyllt tva. Snalla, hjalp mig! haha! Jag har for mig att du skrivit nat om att du far pigmentflackar nar du solar. Jag har fatt tva (!) over lappen och ser ut som hitlermustasch! Haha, jag vet det later komiskt och det ar det, men det ser inte klokt ut! Hur gor man? Antar att man kan ta bort det med laser, men kan du sminka over det?
  Stor kram

  Svara
 • Hej! Ska genast kika efter låten! Sitter nu och tittar på ”Det blir bättre” på TV3! Ni är så fina du och Magdalena :)!! KRAM

  Svara
 • Hejsan hoppsan!
  Satt ikväll o funderade på bloggträff. Ska ni inte ha någon i vackra skåne nu under vår och försommaren?
  Jag är en självskriven gäst i så fall, och med mig följer Elise som är 2 veckor äldre än Liv 🙂

  Svara
 • Hej fina du!
  Först vill jag tacka för lyckopåsen som blev hemskickad till mig under tiden vi var på semester. Den är jättefin och jag blev verkligen så glad!
  Sedan vill jag gratta lilla Liv i efterskott såklart. Hon börjar bli stor nu ju, ingen liten bebis direkt längre! ;o)
  Då vi varit iväg har vi inte sett på Grey på ett tag nu, men har allting sparat på boxen där hemma. Ska bli intressant att se fortsättningen på denna högst beroendeframkallande serie!
  Hoppas du får en riktigt härlig vecka med mycket sol och kärlek!
  Stor kram
  Victoria

  Svara
 • Om ni tycker om henne så tycker ni nog också om Lissie. Har tyvärr bara släppt en platta men den är super.

  Svara