Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:41 | maj 2, 2011

Yngel

Hej vacker. Nu ska jag, Mio och Liv gå ut och leta efter grodyngel. Mio har hittat ett ställe med massor av grodägg. Det är verkligen barndom för mig. Hade ofta grodägg i en hink och följde utvecklingen tills att de blev grodor. Nu skall detta återupplevas 🙂
a
Vi ska även passa på att heja på William när ham har fotbollsträning.
Lyckas inte lägga upp mitt filmklipp med Royal Radio till dig. Har så usel uppkoppling här hemma, så jag får göra från kontoret imorgon istället.
Hej på en stund.
Puss och kram


6 kommentarer6 kommentarer om “Yngel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt! Det är verkligen barndomsminnen för mig med!! 🙂

  Svara
 • Hej
  Tack för en trevlig blogg som jag läser varje dag.
  Jag undrar vart du har köpt din fina rottingsoffa som du har på altanen?
  Den ser så stor och skön ut. Alla jag har hittat är så små.

  Svara
 • Hmm, jag var jätteskraj för alla ”slemmiga” djur när jag var liten…Inklusive grodyngel och grodor. Ormar är jag fortfarande livrädd för. Min syrra däremot hade sniglar och allt möjligt snuskigt som hon matade med blad. 😀 Förstod mig aldrig riktigt på det där…tyckte mer om djur med gosig päls, som katter. ♥
  Såg din syster på TV igår och blev väldigt berörd. Tänk vilka hemska saker man klarar av att ta sig igenom som människa ändå.
  Ha en fin kväll Hannah!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Kan du fråga dina pojkar om dom vill/kan spela något på gitarr/piano som du kan lägga upp på bloggen? 🙂
  Kram & ha en underbar vecka!

  Svara
 • Hej Hannah!
  En liten fråga… Hur skyddar ni Liv mot solen? Använder ni solskyddskläder och/eller solkräm om ni åker till stranden t ex? Är så rädd att min lilla dotter (som är ca 1 år) ska bränna sig, samtidigt som jag helst vill undvika att smörja in henne med massa kemikalier…
  Kram
  Ps. det där med grodyngel känner jag igen 🙂

  Svara
 • ÅH grodyngel! Vilken nostalgi! =) Kommer ihåg att det luktade på något konstigt speciellt sätt. Minns även att vi hade det på dagis i ett akvarium. Där stod man med stora ögon och kollade hela dagarna på ynglet.

  Svara