Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | maj 3, 2011

Pisspotta

Hej igen. Imorse fick jag rota fram alla gamla vinterkläder som jag packat in i förrådet. Det blev helt plötsligt mössbehov. Här snöade det nämligen för en stund sedan! Galet! Nu regnar det och är iskallt. Huvva.
Såg du att jag lagt upp KORRES-tävlingen? Missa inte den. Produkterna är ljuvliga.
Jag ska klä mig varmt och fara och slänga skräp på tippen sedan far jag en sväng till mamma och inom två timmar måste jag sitta på kontoret. Måste därför lägga på ett kol.

Måste bara visa dig den här söta toa-skylten som jag köpte på en liten butik i Sigtuna. Satte upp den på pojkarnas toalettdörr men de var inte lika exalterade som jag.

Måste bara visa dig den här söta toa-skylten som jag köpte på en liten butik i Sigtuna. Satte upp den på pojkarnas toalettdörr men de var inte lika exalterade som jag.


Önskar dig en fin förmiddag.
Hörs snart igen.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Pisspotta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snö i maj är ovanligt! Jag fyller nämligen år idag och vet att jag tidigare år fått nyutslagna syrener på frukostbordet. Det uppskattas mer kan jag lova. Men men snart är sommaren här så låt oss glädjas med det.
  Stor kram
  M

  Svara
 • Grattis till dig Mathilda.Kram.

  Svara
 • Grattis!
  Kram Helena

  Svara
 • Pisspotta hahaha jag blev helt rädd.Tänkte nu så är Hannah sur på oss.En sådan skylt hade vi hemma när jag var barn och det är mååånga år sedan.Visst är detta vädret bra konstigt?Snöat har det inte gjort men huvva så kallt.Hoppas det vänder snart.Snart stundar en mysig förmiddagsfika med man och en mycket kär vän.Ha en skön Tisdag vackra du.Kram på dig.

  Svara
 • Nämen inte kallt igen!! Vi var på besök i Sverige över påsk och lyckades pricka in lite varmare väder, men nu är vi tillbaka i England som faktiskt har underbart väder! Nu en cappuchino på Starbucks för att vakna till…Ha en bra dag!

  Svara
 • Vill bara önska dig en bra dag Hannah! Här har det också snöat och regnat 🙁 Helt deppigt, men nu skiner solen igen 🙂 Jag är hemma med gossen idag, han har feber och är förkyld, igen! Himla frustrerande men jag har bestämt mig för att passa på att baka med honom och fixa lite här hemma med tvätten och annat som ligger efter. Längtar sååå efter sommar och semester nu!!! 😀 Stor kram

  Svara
 • Gokväll! här i cityland föll det snöflingor också, suck och pust, men det blir ju alltid ett bakslag, det vet vi ju innerst inne.
  Söt toabild, den känner man igen..
  sov gott!
  kramis

  Svara
 • Gud va roligt, precis en sån kisspojke har jag på min toadörr, vi hade den på en av gärsttoaletterna när vi var små men jag var bara tvungen att sno med mig den när jag flyttade hemifrån…

  Svara