Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | maj 3, 2011

Vinn kit från KORRES

Hej min vän. Dags att lotta ut tio kit från KORRES. Varje kit består av tre produkter: ett Jasmine Showergel, ett Jasmine Body Butter och ett Jasmine Body Mist och har ett värde av 540 kr.
KORRES står bl a för detta:
* Naturliga aktiva ingredienser av bästa kvalitet.
* Korres produkter innehåller naturligt framställda ingredienser som är effektiva och samtidigt milda och skonsamma mot huden.
* Kliniskt testad effektivitet utan uppblåsta löften.
* Samtliga produkter är kliniskt testade för en bevisad effektivitet.
* Estetiskt tilltalande.
KORRES har blivit mycket populärt bland Hollywood-stjärnor som Scarlett Johanson, Angelina Jolie, David Beckham, Cameron Diaz m fl. Kika in HÄR på deras hemsida.
jasmine-2009-front

Så för att bli en av de lyckliga vinnarna så behöver du bara motivera varför du ska vinna SAMT lämna det rätta svaret i kommentarsfältet på denna fråga:
-Från vilket land kommer KORRES?
Berätta också gärna vilken din favoritdoft är. Min är doften från en bebis. Att lukta på en nyfödd bebis huvud, mmmm ♥
Gillar mango också 🙂


83 kommentarer83 kommentarer om “Vinn kit från KORRES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • *Korres kommer från Grekland!
  *Då jag närmar det 40 (augusti) så skulle det vara skönt att få skämma bort sig lite ;o)
  *Det goaste är att borra in näsan i sambons hals, nacke och känna hans goa doft!
  //U

  Svara
 • Hej! Korres kommer från Grekland!
  Älskar dofter av syren och mimosa!

  Svara
 • Korres kommer från Grekland
  Är mamma till en 17 årig tjej som lånar alla mina produkter. Vilket självklart är okej men jag skulle vilja ha en egen att skämma bort mig själv med!
  Jag älskar doften av min mammas nybakta kanelbullar!!

  Svara
 • Läste mig till att Korres härstammar från Grekland.
  Jag blir 40 i december så det vore extra kul med en sådan ”present” 🙂 men det är ju alltid kul med vinst också förstås 🙂
  Den bästa doften är helt klart en bebis doft sen även alla goda dofter som sprider sig utomhus när allt börjar växa igen efter en lång vinter.
  Kramiz

  Svara
 • Hej! Korres kommer från Grekland..
  Jag skulle gärna vilja testa dessa produkter då jag har en väldigt torr hy och det hade varit kul att testa om dessa med doft också kan funka då krämen från apoteket inte har den godaste doften.. Den bästa lukten för måste vara när man känner doften från nybakat, ex paj.. mmm så gott!! Kramar

  Svara
 • Korres kommer från Grekland! Jag skulel gänra vilja vinna då jag är mamma till två små tjejer och lite vardagslyx och ”egen tid” är inte så vanligt =) Min favort doft är doften av sköljmedel helst blåa comfort =)

  Svara
 • Rätt svar: GREKLAND.
  Varför vinna: En chans att få känna på hollywoodstyle. 😉
  Favoritdoft: Alla dofter som tillhör mina oändligt älskade barn. <3
  Kram till dig!

  Svara
 • Grekland = Korres ursprungsland.
  Min motivering till att vinna är att jag har namnsdag i morgon och tycker jag är värd det. Favoritdoft är nybakat bröd! Att sedan bre på smör som smälter och doppa en tepåse i hett vatten gör det hela ännu mer ljuvligt.
  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • Korres kommer ursprungligen från Grekland.
  Jag skulle gärna vinna dessa produkter för det skulle vara så mysigt att få njuta av dessa i sommar på semestern då man har tid att pyssla om sig själv.
  Jag har många favoritdofter – men en som slår det mesta är doften av nytvättad tvätt mmmmm
  STOR KRAM från Helene

  Svara
 • Korres kommer ursprungligen från Grekland.
  Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att se om dom skulle kunna bli mina nya favoriter i badrumshyllan.
  Mina är nästan slut, så jag måste köpa nytt. Hade varit kul och få vinna detta för att se om det kanske blir det jag köper nästa gång!
  Min älsklingsdoft är när man kryper ner i en renbäddad säng som luktar massa god sköljmedel.
  Älskar din blogg, Kraam på dig! 🙂

  Svara
 • Korres kommer från Grekland. Jag älskar vardagslyx i form av väldoftande produkter såsom schampoo, balsam, inpackningar, leave-ins och välgörande hudvård! Korres har jag aldrig provat, men är väldigt nyfiken på det! Jag fyller ju år om några veckor, så det vore en uppskattad födelsedagspresent! 😉 Det är inte mycket som slår doften av min nybadade lilla huligan, Max 🙂
  Många kramar
  Maja

  Svara
 • SVAR: Grekland
  Min torra och tråkiga hud skulle behövas skämmas bort lite så jag törs ta på mig sommarkläderna snart!!
  Den bästa doften som finns är när jag vaknar bredvid min lilla dotter Lisa och har näsan precis vid hennes nacke och känner doften av hennes hår. Man blir alldeles varm i kroppen! ♥

  Svara
 • Grekland är svaret på din fråga ..
  Min bästa doftupplevelse ever är när min älskade överraskar mig med ett hett oljebad (White Mysk !!) och ett glas iskall Chardonnay ..

  Svara
 • Min Favoritdoft är från Nyklippt gräs, kanske annorlunda. Men det är så somrigt. Kände det här på Gotland igår. Trots att det är kallt får man lite sommarkänslor..:) Korres tror jag kommer från Grekland. Önskar dig en fin dag Hannah!!

  Svara
 • Grekland är svaret! Min favoritdoft är utan tvekan mina barns nackar, så ljuvligt att lukta på dom när man kramas! <3
  Ha en bra dag trots det trista vädret..våren kom tillbaka!! Kram

  Svara
 • > Grekland
  > För jag är jag. För jag är bra. Färska jordgubbar en varm sommardag
  Kram finaste Hannah

  Svara
 • Korres kommer från Grekland.
  Vill vinna för att räkningarna ska få lite väldoftande sällskap i brevlådan.
  Favoritdoften är solvarm jasmin när man låg & solade under mamma & pappas jasminbuske…

  Svara
 • Svar; Grekland
  Vill inget hellre än att vinna de lyxiga produkterna!!!
  Min favoritdoft är grässdoften efter ett härligt regn i sommarvärmen.
  Kram

  Svara
 • Korres kommer från Grekland.Min favvodoft är grilldoften en varm sommardag.

  Svara
 • Svar: Grekland
  Nyregnad asfalt en sommardag efter ett skönt solregn. Det är lycka för själen det! 🙂
  Kram till dig!

  Svara
 • Svar: Grekland
  Motivering: Vill skämma bort min kropp med lyxiga hudvårdsprodukter, något som jag ALDRIG unnar den!
  Favoritdoft: Nyklippt gräs, rentvättade lakan som fått torka ute.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • HEJ! KORRES kommer från Grekland!
  Jag älskar doften av salt hav! Eftersom jag bor på västkusten så har jag turen att få känna lukten varje dag..
  Tack för en fin blogg! Kram Marina

  Svara
 • Hej! Korres kommer från Grekland. Min motivering är att det skulle vara underbart att få känna sig lyxig med dessa produkter, har haft mkt ont i mitt ben sista tiden…gjorde en op för ett par år sen som inte blev helt lyckad nu måste den kanske göras om och då piggar det upp med sådana här fina produkter kan jag lova. Min favoritdoft är också bebisdoft ! Önskar Dig Hannah och alla vänner här en fin dag. Lina

  Svara
 • Korres kommer från Grekland.
  Jag har känslig hud med eksem som blir värre av vissa hudprodukter och tvättmedel och då är det inte så lätt att hitta produkter som passar. Jag beställde några gratisprov från Korres för ett tag sedan och min hud gillade dem och jag tror att det beror på att de har naturliga ingredienser 🙂 Men eftersom jag är student känner jag att jag inte har råd att lägga så mycket pengar på hudprodukter, så jag skulle bli otroligt glad om jag vann ett kit 🙂
  Jag älskar doften när det efter varma sommardagar kommer en regnskur. Då blir luften så frisk! 🙂
  Kram/Malin

  Svara
 • Hej Hannah!
  Korres produkter kommer från Grekland. Åh jag skulle bli så glad om jag vann dessa produkter. Jag har för åtta veckor sedan opererat min fot vilket inneburit att jag legat inne i myskläder alldeles för länge utan den minsta lust att pyssla om mig själv lite extra.
  Jag älskar doften av kaffe och nyklippt gräs!
  Kram Sara

  Svara
 • Hejsan!
  Korres kommer från Grekland och jag skulle vilja vinna denna lyx då jag nu sitter och kämpar med en psykologi tenta samtidigt som man letar sommarjobb för fulla muggar, jag skulle behöva lite lyx just nu.
  Min favorit doft är doften av min pojkvän, det är trygghet för mig 🙂
  Kramiz

  Svara
 • Korres kommer från vackra greklans!
  Varför jag borde vara den som vinner? Ska jag vara helt ärlig så är det för att jag aldrig skulle ha råd att lägga ner den stora summan. Eftersom jag är student så måste jag prioritera vad jag ska lägga mina pengar på :/
  Att få vinna dessa fina produkterna skulle vara min ”vardagslyx” Något som får mig att känna mig lite extra fin när vardagen känns hopplös och seg.
  Kram Anita

  Svara
 • Grekland är rätt svar! Min favoritdoft är samma som du har, doften av små bebisar men jag gillar också doften av nybakade bullar – mums! Jag skulle bli så glad om jag vann då skulle jag ta en kväll själv med ett varmt bad och dessa härliga produkter och bara rå om mig själv en liten stund. En bra bok/tidning, ett glas cava och jordgubbar skulle också få följa med in i det låsta badrummet. Med en 11 månaders prins hemma blir det inte ofta man unnar sig egentid!
  Ha en underbar dag trots det hemska vädret 🙂
  Kram Camilla

  Svara
 • KORRES kommer från Grekland. Du hade ju det bästa svaret på favoritdoft, inget slår bebisdoften. Men min tvåa på doftlistan måste ju vara doften av nytvättad soltorkad tvätt och efter det kommer syrener som doftar sommarlov =)

  Svara
 • Svaret är Grekland.
  Som småbarnsförälder så har man inte alltid möjligheten att unna sig lite vardagslyx, och detta vore vardagslyx för mig:)

  Svara
 • Svar Grekland 🙂
  Som ensam mamma under veckorna skulle det verkligen behövas lite vardagslyx. Vad sönt det skulle vara att efter nattningen av mina tre små bussessor få hoppa in i en varm ducsh med lyxiga produkter och kunna unna kroppen lite lyx. Skulle vara som balsam för själen.
  Kram

  Svara
 • Korres kommer från Grekland.
  Med torr och tråkig hy över hela kroppen har jag provat mycket inom hudvård. Apotekets receptbelagda, eight hour cream, apoliva, dove – you name it, men inte hittat någon som fungerat riktigt bra. Därför vore det spännande att testa Korres, som verkar vara en bra serie! Vardagslyx it is 🙂
  En underbar doft (förutom mjuk bebislukt som nog slår det mesta) är den som sakta sprider sig i huset när bullarna och kladdkakan precis kommit ut ur ugnen. Då knorrar (godis-)magen, trots att jag inte är hungrig!

  Svara
 • Svaret är:Grekland
  vill vinna för att jag älskar att ha lite hemmaspa och egentidslyx!!
  Bästa doften är såklart bebisar!!! och nytvättat och nybakat och…hehehe

  Svara
 • Korres kommer från Grekland.Hoppas på vinsten för att jag är en hemma-morsa som älskar mina barn,men aldrig hinner smörja mig,måla naglar,färga hår och sånt.Längtar att få smörja in mig i ett tjockt lager av god lukt och känna mig lyxig!Dofter som är speciella..salt hav,nyklippt gräs,kaffe ångandes i bryggaren en tidig morgon,(bensin luktar ju svingott-men passar sig nog inte som favoritdoft!)Varma kramar!

  Svara
 • Korres kommer från GREKLAND!!
  En doft av liljekonvalj eller doften som blir efter ett sommarregn..

  Svara
 • Hej, Korres kommer från Grekland. Jag älskar lukten av vår, den där första gången man går ut, stannar upp och drar in ett djupt andetag och blir helt uppfylld av denna ljuvliga doft! Anledningen till att jag ska vinna är kort och gott…jag är nykär 😀

  Svara
 • Hejsan!
  Grekland och jag älskar min parfym fr Kenzo. Annars är det ”nyduschad”, bebislukten, vår ute…ja jag har många dofter jag älskar!! Anledningen att jag ska få vinna är att jag skulle behöva lite nya produkter att skämma bort mig med!!!Kram

  Svara
 • Hej Hanna!!!
  KORRES kommer ifrån Grekland.
  Jag är väldigt dålig på att ta hand om min hy/hud & handla väldigt sällan hudvårdsprodukter. Borde bli bättre på det & kankse hittar jag ett märke som jag kommer att gilla om jag vinner tävlingen?! 😉
  Jag gillar lukten av nyklipp gräs, blommande vårträd, parfymen Mysk, men det bästa är nog ändå att få lukta på en bebis i nacken (precis som du skrev)!!!
  Kram Klara

  Svara
 • Hej!
  Från härliga Grekland kommer KORRES!
  Det är snart sommar, och min hud har verkligen gömt sig i vintern, blek, torr och tråkig. Mitt huvud börjar äntligen förstå att det snart är sommar, så kroppen skulle behöva något härligt lyxigt för att komma på samma våglängd =).
  Min favoritdoft är när man går en promenad efter det har fallit ett sommarregn, det luktar blött gräs, blöt asfalt, och vattnet dunstar från marken, det är svensk sommardoft, helt underbart!
  Kram Susanne

  Svara
 • Heej!!
  KORRES kommer från Grekland.
  Min absolut favoritdoft är doften av regnblöt asfalt en varm sommardag. Det är sommar för mig, fast bara doften och inte regnet förståss… ;D
  Kram /Pernilla

  Svara
 • Hallå!Korres kommer från Grekland.Jag älskar också bebisdoften.Kokos är också en favoritdoft..anledningen att jag vill vinna är att jag vill prova korres produkter har aldrig provat dom…Hoppas på tur.Kram Marie.

  Svara
 • Hej!
  Svar Grekland
  Vill vinna bra produkter eftersom som ensamstående småbarnsmamma blir det oftast budget varianter från ICA till kroppen. Vore toppen att få vinna lite lyxiga produkter.
  Älskar doften av nyplockade liljekonvaljer
  Kram

  Svara
 • Produkterna kommer från Grekland!
  Jag skulle vilja vinna detta då man som mamma till en liten charmig tre månaders inte alltid lyckas få till en lång härlig dusch, så om jag skulle kunna njuta lite exta av de snabba minuterna vore det magiskt! : )
  Favorit doft, nyklippt gräs eller tvätt som hängt ute och torkat i de milda sommarvinden, eller varför inte min sons magiska doft, den är ljuvlig! Dofterna är många och ack så härliga!
  Stort tack för en härlig blogg!
  Vänligen
  Mikaela

  Svara
 • Hej. KORRES är från Grekland.
  Jag skulle vilja skämma bort mig själv med ett kit, eftersom jag varit så duktig och gått i KBT-grupp nu i 6 veckor. För att lära mig bromsa och ”fixa till mitt liv”.
  Min favoritdoft är just JASMINE!!
  kram

  Svara
 • Hej! KORRES kommer från Grekland. Jag skulle verkligen vilja vinna, har ofta otur och vinner aldrig. Är mammaledig och skulle nu verkligen vilja skämma bort mig med detta:))
  Har 2 favoritdofter: Lukta på min bebis, luktar så gott;) samt nybakade kanelbullar.
  kram kram

  Svara
 • Rätt svar är Grekland!
  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann helt enkelt. Kramar Anna

  Svara
 • Svar: Grekland!
  Jag skulle vilja ge det till min 18 åriga dotter som är gravid och ska föda i november!
  Doften jag gillar är nybadad bebis och min älskade man!
  Kram Anette

  Svara
 • Jag tycker så mycket om att ligga i solvarm knispertorr björnmossa i den skönaste och grönaste färg man kan tänka sig. Känna fönvindars lätt beröring och vila i doften av furu, jord och lav. Jag vill gärna ge min duktiga dotter med dålig hud en överraskning:) Svaret på frågan är Grekland.

  Svara
 • Som en just nu ganska sliten tonårs mamma till en tjej,skulle det vara härligt att få rå om sig. Tänk att få göra det med produkter från Grekland.med min favorit doft:sol och sand strand

  Svara
 • Mitt svar är Grekland, Aten. Jag älskar att vara ute i solen och bada på sommaren. Men min hud blir tyvärr väldigt torr. Kanske detta skulle hjälpa mig.Jag har många favorit dofter. Självklart så doftar bebisens huvud underbart. Men en favorit är när man tänder grillen eller en liten udda kanske doften av kataloger. Speciellt Jysk katalogen 😉

  Svara
 • Kanske grekiska Korres är märket som kan få mina ben mindre torra? Har testat det mesta, men aldrig Korres 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Korres kommer från Grekland. Jag tycker att jag är värd att vinna pga att jag hjälpte en full herre upp från spåret idag, under tiden passerade ett antal människor som inte gjorde något. Jag blir skrämd över vilket samhälle vi lever i, men också stolt över min och två andras ”insats”. Tack också för en trevlig blogg! Kram Therese

  Svara
 • KORRES kommer från Aten/Grekland! Jag vill verkligen vinna pga av min dåliga hy jag har, jag har haft eksem/torr hud ända sedan jag föddes (är 22 nu) och det finns inte en enda salva som gör att jag någonsin är eksemfri en enda minut. Hoppas innerligt på att vinna. kram

  Svara
 • Det kommer från Grekland.
  Jag skulle vilja vinna för att jag är gravid i v 33 och känner mig inte helt pigg. Det skulle vara skönt att kunna skämma bort huden lite.
  En favoritdoft är regn på varm asfalt.

  Svara
 • Från Grekland!
  Jag vill gärna vinna, då jag har svårt att hitta bra produkter till min hy som jag gillar och vill fortsätta använda, jag känner att jag alltid byter märke/doft, hittar inga wow produkter om du/ni förstår!! Får för mej att dessa produkter ska vara kanon och sånna som jag i min tur kan rekommendera vidare!
  Min favorit doft är vid havet, doften av hav! Eller när man just städat, går ut och kommer hem igen, den här lätta fräscha doften av rengörnings medel i ett rent hem!
  Kramar till er

  Svara
 • Hej! Vilka spännande produkter, vore jättekul att testa.
  Korres är från Grekland.
  Min absoluta favorit är doften av nybakade kanelbullar. Blotta lukten gör att jag nästan svimmar av välbehag…
  Tack för bra blogg! /Aniika

  Svara
 • Korres är från Grekland. Jag älskar doften som kommer efter ett varmt sommarregn. Kram, kram!

  Svara
 • Glömde ju: Jag vill vinna för att det verkar vara spännande produkter, som jag aldrig testat! 🙂

  Svara
 • Hej!
  Rätt svar Grekland/Aten.
  Tycker om nyklippt gräs för så vet man att det är vår/sommar.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah, rätt svar är Grekland. Jag googlade det, men upptäckte sedan att det bara var att titta på de andra kommentarerna 😉 Jag älskar doften som är när man går i skogen efter att det har regnat!
  Kram Sophia

  Svara
 • Korres är från Grekland. Jag älskar doften av färska solvarma jordgubbar. Kram♥

  Svara
 • Korres kommer från Grekland. Den friska doften i en granskog efter ett häftigt sommarregn är den doft jag älskar mest. Den helar min själ!

  Svara
 • Korres kommer från Grekland och varför ska inte mamma mu/mormor mu få uppleva lyxen av att få känna mig lite ung och fräsch? Jag älskar många dofter men jag måste säga trots att jag fått fyra underbara ungar så hade jag privilegiet att få vara med när mitt första barnbarn föddes, samt att jag såg honom först. Doften av honom var magisk och den glömmer jag aldrig även om jag inte kan återberätta den för någon annan. Det var kärlek vid första ögonkastet och han vet att jag såg honom först, doften av innerlig kärlek.
  Må gott!

  Svara
 • Korres kommer från Grekland. Doften jag älskar är tång. På våren när man åker till havet och det luktar röten tång, det tycker jag om. För mig är det frihet och ja, jag kommer från västkusten! Jag tycker att jag ska vinna för att jag är student och även studenter med tight budget behöver ta hand om sin kropp. Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah
  Korres kommer ifrån Grekland.
  Jag skulle vilja vinna detta underbara doft paket, då min dotter som heter Jasmine snart fyller år, hon skulle bli så glad för gåvan med doften av hennes namn.
  En doft jag älskar är doften av mina barn stora som små. De har alla en egen doft.
  Var rädd om dig o de dina!
  Kramar Marija
  Var rädd om dig o de dina!
  Kram Marija

  Svara
 • Korres kommer från Aten i Grekland.
  Jag skulle vilja vinna för att jag fortfarande inte har hittat bra hudprodukter för min problemhy. Skulle vara spännande att prova om Korres kan hjälpa mig.
  Min favoritdoft är solvarma jordgubbar, doften i skogen på hösten när det är lite kallt och blött eller liljor. Kramar Sara

  Svara
 • Korres kommer från Grekland. Jag skulle bli jätteglad om jag vann, eftersom just jasmine är min favvodoft.

  Svara
 • från Grekland,
  Min favoritdoft är bland många andra, solmogna smultron som nyplockade ligger i barnens små händer. Helt ljuvlig doft är också barnens solvarma hud eller nyklippt gräs. Just nu kommer jag bara på sommardofter, vilket inte är så konstigt efter en lång och kall vinter…
  Vore roligt att prova en ny produkt, har som många andra lite svårt att hitta riktigt bra hudvård.

  Svara
 • GREKLAND!
  Min favorit doft är ju så svårt för det finns så många! Håller med dig om bebis doft sedan är nytvättade lakan som fått torka i solen en annan. Eller den doften när man sitter på terassen och tittar ut när det åskar. Eller en skål med ny plockade jordgubbar. Sedan har vi den när det ligger mycket snö och solen skiner….
  Jag skulle bli glad om jag fick detta för jag nu äntligen börjar ta hand om mig själv. Har tre barn varav den minsta är två och ett halvt. Så nu är dax för mig! Kram:)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Korres kommer från Grekland:)
  Vore underbart att få prova denna produkt,är just nu på jakt efter en favorit,men har inte hittat någon ännu(:
  Kanske det är denna som skall bli favoriten:)
  Favoritdoften/den som alltid får mig att må bra:Den ljuvliga bebisdoften,finns väl inget som man kan må så bra av,men också doften av min lilla vovve:-)
  Ha en härlig dag!
  Kramar Britt

  Svara
 • Korres kommer från Grekland! 🙂
  Vill vinna because I’m worth it! 😉
  Min favoritdoft är nyklippt gräsmatta!
  Kram kram

  Svara
 • Hanna!! Korres kommer ju från Grekland ser jag här ;). Det vore kul´att vinna för att jag har såndär supertorr och känslig hy och skulle gärna pröva något sånthär spännande. En av mina favorit dofter är nyakade bullar (kan känna hur det doftar ara jag tänker på det, kan du?) 😀

  Svara
 • Korres kommer från Grekland.
  Jag har nyligen gått ner 25 kilo & äntligen lärt mig att ta hand om & tycka om min kropp. Det vore roligt att få skämma bort kroppen med dessa fina & vårdande produkter efter ett hårt träningspass.
  Jag älskar doften när man grillar & även doften av en nyduschad man 😀

  Svara
 • Korres är från Grekland! Känner mig lite sleten, som arbetande ensam småbarns mor och skulle behöva piggas upp! Jag älskar doften av nytvättat som fått torka ute.. Kram på dig

  Svara
 • Hej
  Korres kommer från Grekland. Jag har också väldigt många favorit dofter,min dotters doft naturligtvis men även min sambos doft, det säg ju att man kan avgöra om det är den rätta genom doften och det stämmde verligen för mig:) det är lycka.
  Tack för en bra blogg

  Svara
 • Hejsan fina Hanna!
  Korres kommer från Grekland.
  Vilken underbart härlig lyx det skulle vara att få vinna dessa fina produkter.
  Som tonårs och småbarns mamma är det inte alltid prioriterat med fina hudvårdsprodukter till mig tyvärr.Så de skulle passa mig helt perfekt!
  Jag ÄLSKAR oxå doften av nyfödd baby…”snosar” för fullt på min systers 4 veckor gamla tjej<3

  Svara
 • Halloj! Korres kommer från Chreeekland!
  Jag tar snart studenten och vill vara fin och fräsch, därför skulle detta kitt passa mig riktigt bra, då jag är allergisk mot vissa produkter skulle dessa kunna passa mig då de är milda. Min absoluta favoritdoft är doften av en ny bil, när man sätter sig i så luktar det så himla nytt och gott! Ha det fint Hannah! Hälsningar Sara

  Svara
 • Korres kommer från Grekland!
  Jag har funderat på hur jag ska belöna mig själv. Jag är dock något begränsad eftersom ingen blir rik av att vara mammaledig. Jag har för första gången i livet tagit tag i träningen. Jag tränar varje dag med min lille grabb som sällskap längs grusvägarna och är nu i bättre form än någonsin. Jag är så stolt över mig själv!

  Svara
 • Svaret ääär: Från Grekland! =)
  Har samma favoritdoft som du, Bebis! Om max 14 dagar får jag äntligen en liten lillebror att få lukta och mysa med =)
  Han får gärna komma nu! =)

  Svara
 • Svaret är Grekland, närmare bestämt Aten.
  Favoritdoft, mm bebis luktar gott, när den inte har bajsat då alltså :), förövrigt luktar stekta kantareller gott.. tomatplantor, mat-os när man är hungrig, rena lakan och nytvättat hår. Svensk ren luft! nyklippt gräs! Guds närvaro.. 🙂

  Svara
 • KORRES kommer från GREKLAND! Min favoritdoft är jasmin – doften av blommande jasmin är för alltid förknippad med Grekland, varma mörka nätter, cikador som spelar och doften av jasmin är nästan berusande, en underbar doft! Även basilika och timjan är dofter som jag förknippar med Grekland och tycker mycket om. Har tidigare rest till Grekland men flera ryggoperationer hindrar mig tyvärr att resa. Skulle vara fantastiskt att få vinna ett kit från KORRES och få återuppleva doften av jasmin och låta min trötta hud smekas av fina produkter!

  Svara
 • Korres kommer från Grekland.
  Favoritdoft är nybakade kanelbullar blir så otroligt glad och lugn av lukten påminner om fika kring köksbordet när jag var barn. Det är dock ingen doft jag skulle vilja ha på skönhetsprodukter 😉
  Jag skulle gärna vilja prova Korres har de senaste åren alltid haft olika naturliga skönhetsprodukter och nu när jag blivit mamma tycker jag det är extra viktigt. Just nu kör jag dock på en extremt naturlig produkt – tvål. Inte det bästa men ekonomin tillåter inte alltid allt. Så få prova en riktigt härlig produkt så här innan sommaren skulle vara den ultimata vardagslyxen.
  Kram

  Svara
 • Hej! Torr och känslig hud. Vill gärna testa Korres. Solskadad hud.

  Svara