Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:50 | maj 4, 2011

Träningsoverall och couture

God morgon min vän. Hur mår du en dag som denna? 🙂 Idag är det i alla fall inte snö på marken här i Sigtuna.

Så här tråkig var marken igår. Jag älskar i och för sig snö men INTE i maj.

Så här tråkig var marken igår. Jag älskar i och för sig snö men INTE i maj.


Jag har nyss kört pojkarna till skolan och nu dricker jag morgonkaffet, fortfarande klädd i jacka, halsduk och varma UGGs. Är så frusen. Var hos min mamma igår och hjälpte henne att sortera i deras garage. Jag har massor av lådor kvar där, så jag sorterade, slängde och körde saker till kyrkans loppis. Det är så kul att komma till loppisen efter att ha lämnat saker där. I kyrkan bryr man sig inte om märken på kläder, eller snarare kanske hon som sätter prislapparna inte har så stor koll på skillnaden mellan Gucci och Kapp Ahl. Hittade två stickade Ralph Lauren-tröjor, som William haft som barn, för 20 kr styck, Peters Prada skor för 100 kr och mina Filippa K-jeans för en 50 lapp 🙂 Man kan verkligen fynda där!
Mimmi hade fyndat en fin häst till Liv som hon fick i present.
En helt ny häst för inte många kronor. Hon älskar den!

En helt ny häst för inte många kronor. Hon älskar den!


img_3183
Det jag skulle komma till var att jag blev så frusen av att greja i det kalla garaget i timmar, så jag är fortfarande kall 🙂
En nyvaken Mio i sin nya fotbolls-outfit. Han kommer bo i den. William har en likadan och jag får tvångs ta den för tvätt. de älskar sina Sigtuna IF-dress.

En nyvaken Mio i sin nya fotbolls-outfit. Han kommer bo i den. William har en likadan och jag får tvångs ta den för tvätt. De älskar sina Sigtuna IF-dress.


Ännu mer nyvaken och frusen. Inte konstigt att pojkarna helst vill att jag stannar i bilen på morgnarna när jag lämnar dem :-) Idag hade jag i alla fall inte pyjamas på mig.

Ännu mer nyvaken och frusen. Inte konstigt att pojkarna helst vill att jag stannar i bilen på morgnarna när jag lämnar dem 🙂 Idag hade jag i alla fall inte pyjamas på mig.


Liv låg i soffan med sin välling när jag kom tillbaka. Skrattandes bakom nappen med flaskan i högsta hugg. Hon har inte ärvt mitt morgonhumör.

Liv låg i soffan med sin välling när jag kom tillbaka. Skrattandes bakom nappen med flaskan i högsta hugg. Hon har inte ärvt mitt morgonhumör.


Nu ska jag och Peter äta frukost innan vi far till kontoret. Har massor att fixa idag för imorgon far vi hela familjen till Legoland, Danmark. Ska bli så kul!
När packningen är klar ikväll ska jag gå på premiären av Lars Wallins utställning tillsammans med Prins Eugens Walldemarsudde.

När packningen är klar ikväll ska jag gå på premiären av Lars Wallins utställning tillsammans med Prins Eugens Walldemarsudde.


Fashion Stories heter utställningen och visas mellan 7 maj och 18 september.

Fashion Stories heter utställningen och visas mellan 7 maj och 18 september. Det ska bli extra kul då Lars har lånat två av mina klänningar (Melodifestivalen och min brudklänning som Lars skapat).


Önskar dig en fin dag.
Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Träningsoverall och couture”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon! ställde mig just på balkongen iklädd en längre t-shirt för att få en känsla av temperaturen ute idag, svinkallt..hua, men solen lyser lite iallafall. Mysigt med loppis och skönt att rensa. Dottern och jag ska göra ett ryck och rensa snart och sedan skänka bort.
  Vad mysigt med legoland, där var syrran o jag med våra barn för några år sedan, era barn kommer bli lyriska.
  Önskar er en härlig resa! Nu ska jag komma igån med kvittojobb mm.
  kram kram

  Svara
 • Gomorgon bästa hannah. Jag måste bara fråga hur attan hinner du med allt..tänk om man hade den energin som du har, då skulle man vara lycklig.Om du är frysen av dig, kan jag varmt rekomendera one piece overall(chill United är billigare där, typ halva priset). Den går jag med hela dagarna hemma.Ska ni till legoland va kul, lite avkoppling för hela familjen. Ni får ha det så bra, ät mycket glass för mig oxå.
  Kraaaaaam på er alla

  Svara
 • Godmorgon. Vi åker också till leogland imorgon, barnen är uppspelta. De har väntat på detta i veckor. 🙂

  Svara
 • Ja loppis är ett otroligt bra sätt att återvinna på! Bland annat så älskar min 4-åring att gå runt och hitta nya skatter som man nästan aldrig säger nej till för att priset är så lågt 🙂
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej!
  Hoppas ni får det roligt i legoland,ja hela familjen.Jag har läst i tidningen att det kommer bli varmare till helgen.Hoppas, hoppas…..
  Jo du Hannah, har du varit med om att man gör en sak som är rätt, men inte nödvändigtvis rolig för en själv.( ang.the matters of the heart) Jag är stolt över att jag för en gångs skull inte har strulat till det, utan faktiskt tänkt på den andra personen. jag är stolt,men känner mig samtidigt både ledsen och tom.
  kram

  Svara
 • Haha. Vi har också den där hästen men den vann stora tjejen på gröna Lund. Jättepoppis här med! Vad härligt med Lars w utställnig, säkert vackert att se. Kram

  Svara