Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:24 | maj 11, 2011

En lång och rolig dag

Hej min vän. Hur har din dag varit? Jag kom hem för en stund sedan men har hunnit laga middag och natta Livan. Har varit i stan hela dagen, fotat, varit på We R Family-event och till sist ett roligt möte.

Liv ser ut som Paddington i sin hatt. Sötnos!

Liv såg ut som Paddington i sin hatt när hon skulle till förskolan imorse. Sötnos!


När jag kom in till stan så var det mycket trafik och jag lyckades hamna mitt i en parad med trumpetande typer. Blev så stressad att jag tänkte stanna bilen och bara kliva ur för att aldrig mer komma tillbaka. Dock tog jag mig till mina olika destinationer utan att överge bilen, drabbas av akuta vallningar, få p-böter eller köra mot enkelriktat 🙂
Sara sminkade mig och fixade mitt hår. Jätteduktig. Det var hon som stylade och sminkade Helena Seger för Aftonbladets nya tidning Wellness.

Väl på Aftonbladets fotostudio möttes jag av Sara som sminkade mig och fixade mitt hår. Jätteduktig. Det var hon som stylade och sminkade Helena Seger för Aftonbladets nya tidning Wellness.


Fotosession dags

Fotosession.


Min favoritfotograf ssra Ringström tog bilderna.

Min favoritfotograf Sara Ringström tog bilderna.


Efter fotograferingen bar det av till café Opera och We R Family. Charlotta från Loppi.se stod för den fina tillställningen. Mari från Polarn och Pyret bjöd oss alla på en tjuvtitt av höstkollektionen.

Efter fotograferingen bar det av till Café Opera och We R Family. Charlotta från Loppi.se stod för den fina tillställningen. Mari, i mitten, från Polarn och Pyret bjöd oss alla på en tjuvtitt av höstkollektionen.


a69
Det var som alltid på We R Family-eventen massor av bloggande mammor och deras barn, spännande företag med sina produkter och annat skoj som välfyllda goodiebags 🙂
Härliga Lotta Gray var konferencier den här gånegn. Jag har ju varit det två gånger tidigare och tycker det är kul men det var skönt att inte behöva vara nervös och hoppas på att inte råka ut för tunghäfta eller en släng av tourettes.
Yasuragi Hasseludden Kids fick alla att köra lite gympa.

Yasuragi Hasseludden Kids fick alla att köra lite gympa.


a87
Vi bjöds på en fräsch sushibuffé.

Vi bjöds på en fräsch sushibuffé.


Träffade fina Carro som jag inte sett på över tio år. Det är så roligt att träffa männinskor som man inte sett på länge och höra hur deras liv ser ut. Carro hade blivit mamma till en liten flicka.

Träffade fina Carro som jag inte har sett på över elva år. Det är så roligt att träffa männinskor som man inte har sett på länge och höra hur deras liv ser ut. Carro hade blivit mamma till en liten flicka.


Jag stannade kvar och pratade med tre stora bloggare. Systrarna Gabrielle Blair och Jordan Ferney som kommer från USA men flyttat till Frankrike med sina sex respektiva två barn. Modigt! Laura Andersson som är den största mammabloggerskan i Finland var också där.

Jag stannade kvar och pratade med tre stora bloggare. Systrarna Gabrielle Blair och Jordan Ferney som kommer från USA men flyttat till Frankrike med sina sex respektiva två barn. Modigt! Laura Andersson som är den största mammabloggerskan i Finland var också där. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.


Träffade också flera av mina vänner från vår ”familj” här på internet, det är alltid lika roligt. Du vet ju mycket om mig och mitt liv men jag vet inte det om dig 🙂
Du är värdefull!
Puss och kram ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “En lång och rolig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser ut som att du haft en härlig dag!!
  Så stor Liv har blivit!! Hon är ju så himla söt!
  Ha en trevlig kväll!!

  Svara
 • Åhhh vad hon är söt din lilla paddington.Ett riktigt litet charmtroll.Så fin du är i blått Hannah,brun och så fruktansvärt vacker.Idag har jag inte gjort många knop.Känner mig lite seg trots sol och fiiint väder.Hoppas du får en skön kväll med familjen.Ditt favvo program på tv idag.Kram.

  Svara
 • […] KLIK var addthis_pub = ’jauola’; var addthis_brand = ’Kerro kaverille’;var addthis_language = ’fi’;var addthis_options = ’facebook’; […]

  Svara
 • Åh vilken fin klänning! Var har du köpt den? 🙂

  Svara
 • Det är lite det som är baksidan av amuletten att blogga.
  Man öppnar sig, berättar och visar bilder. Massor av människor läser och få lämnar kommentarer.
  Ibland kan det kännas som envägs kommunikation.
  Lik väl är det underbart kul att blogga och jag är så glad att jag gör det.
  Sov gott nu efter din heldag på stan!
  Kram Anna

  Svara
 • Det var jätte kul att se dig igen!! Livet tar sina vägar, på olika håll & efter så många år möts dom igen! Världen är allt bra liten.
  Vackra du, Ha en fortsatt trevilg dag/kväll!! God natt
  Carro

  Svara
 • Hej Hannah! Vet du bloggadressen till den finska bloggaren? Vore kul att kika, jag hittade den inte på google. Tack för en jättehärlig blogg Hannah! Det är superkul att läsa den : )

  Svara
 • Superfin klänning! Var har du köpte den?

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du är så söt, det var så trevlig att träffa dig. Kramar från Finland -Laura
  http://www.minityyli.fi/

  Svara
 • Hej Hanna,
  Vilken otroligt fin blå klänning du har på dig. Vilket märke är det?
  Hoppas du får en fin dag,
  MVH Marie

  Svara