Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:57 | maj 11, 2011

En liten bön

img_3444
Tack för att Du omsluter mig på alla sidor och låter mig vila tryggt i Din famn.


9 kommentarer9 kommentarer om “En liten bön”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fiiint.Puss på dig.

  Svara
 • tack finnah me famillj för att vi får dela erat liv med er.
  trots att du inte känner oss.. 😉
  vi vet ju en del av er… men tack igen för du delar me dig
  du förgyller min dag 🙂
  puss å kram

  Svara
 • ps.. glömde å säga de att en sån liten ängel köpte ja till min savis i present..dom e görfina 😉

  Svara
 • Hej, jag läser ofta din blogg men kommenterar sällan, eller aldrig för att vara mer exakt… 🙂
  Men denna sovande filur var en väldigt söt liten sak som jag gärna skulle vilja veta var du hittat? Det vore en perfekt present till en vän till mig som snart fyller år.
  Tacksam för svar!
  // Therese

  Svara
 • tres….
  jag hittade mina på en marknad…

  Svara
 • Hej fina du!! Skulle mest bara säga tusen tusen tack för den fiiiina fotbollspuffen som jag hämtade ut för några dagar sedan!!! Och snacka om att dottern blev glad….minst sagt, hon skrek av lycka när hon såg fotbollen. Varje dag efter förskolan så ligger hon och myser i denna puff:-) Mycket uppskattad!!Tack, tack:-)
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Ja tänk vilken trygghet det är att veta att Gud omsluter på alla sidor!!
  Vilken fin figur du har på bilden.
  Sov gott fina Hannah!

  Svara
 • Nu fick du mig att börja sjunga =)
  Du omsluter mig på alla sidor och du håller mig i din famn…Vi hade den som solosång (då var det lyckligtvis inte jag som sjöng hi hi) på vårt bröllop och den psalmen är en favorit. Jag har förresten en dotter som är så gott som jämnårig med din tjej. Har du/ni liksom ”introducerat” Gud/kristen tro för henne? Alltså aftonbön eller liknande? Jag vill gärna att det ska vara en naturlig del av vår dotters uppväxt (som det var för både migoch min man) men vet inte riktigt på vilket sätt när hon är knappt två år.
  Ha en fortsatt bra vecka! kram/Malin

  Svara
 • Har missat det inlägget tidigare. Blev nästan gråtmild när jag såg ängelbilden. Precis vad jag behövde se och höra just nu…..
  Vet du vad det är för tillverkare eller så av prydnaden, så jag ev. skulle kunna få tag på en…Så, fin, och så trösterik att se på! Kram fina Hannah.

  Svara