Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | maj 11, 2011

Mot stan

God morgon min vän. Är allt väl? Jag ska strax fara in till stan. Ska foto ny bild till min sida i Klick! och sedan ska jag på ett event med Loppi.se och Polarn & Pyret. Som du vet så ogillar jag att köra i stan och har därför redan nu lagt upp en strategi hur jag ska köra och var jag ska parkera. Nördiga jag 🙂

Nu kan jag inte sitta här och slöa i morgonrock. Måste klä mig och fara in mot stan.

Nu kan jag inte sitta här och slöa i morgonrock. Måste klä mig och fara in mot stan.


Önskar dig en fin dag.
Hej på en stund.
All kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Mot stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blir så avvis på din vackra gyllenbruna färg! Själv ser jag ut som en genomskinlig vålnad. Ha en skön dag i stan.
  Kram
  M

  Svara
 • God förmiddag! Vilken värme, verkligen sommarhetta direkt, men verkar tyvärr sämre till helgen. Önskar dig en bra dag i city! Själv växlar jag mellan kvittojobb, tvättmaskin,trädgårdsjobb idag samt en sväng till sortergården får det bli innan kvällens fotbollsmatch!
  Kramar

  Svara
 • Lycka till inne i stan med allt du ska.Här i Skåne skiner solen och det känns verkligen som det är SOMMAR.Du är så solbränd o fin Hannah.Jag är lika blek som ja jag vet inte vad.Jag har alltid älskat och ligga i solen men med åren så gillar jag det inte lika mycket längre.Jag kör min Bus när jag ska utan för dörrarna haha.Kör försiktigt i storstan.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Vad fin du är i håret tjejen 🙂
  Superfint!
  Kram från Charlotte

  Svara
 • Jag är som du, – nojjig när det gäller att köra nånstans och framför allt parkera. omedvetet gör jag upp en strategi hur jag ska köra och var jag ska parkera. vet jag inte hur det ser ut när jag kommer fram har jag lite lätt panik…
  nu har vi en sex-åring som börjar bli väldigt pappakär och som alltid måste sitt bredvid henne i bilen bak, så nu har jag börjat köra mer än jag brukar så det börjar bli bättre med denna ”fobi”, övning ger färdighet… 🙂
  kram

  Svara
 • Ärligt svarat. Nej, allt är inte väl. Har fått någon skum depression. Allt känns så trist och jobbigt…:(..brukar ha såna dippar som du också verkar ha någon dag ibland, men nu har det varit värre och i veckor…Hoppas bara att det ska vända snart.
  Så jättefin du är med din solbruna färg o fint hår. Hade mycket pigmentförändringar i ansiktet när jag var yngre, men det har blivit bättre faktiskt. Men på dig gör det då inget. Du är alltid så vacker :).
  Förstår att du blir nervös av att köra i S-holm city, du är duktig som ändå gör det :).
  Kram!

  Svara
 • Lika vacker som vanligt! Även i morgonskrud =) Måste bara fråga vad du har för nagellack på denna bild. Så sommrigt och fint. Hoppas du haft en fin dag! Kramar Sofie

  Svara