Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | maj 12, 2011

En helt vanlig torsdag

Hej igen 🙂  Idag är det inte lika soligt men ändå en härlig helt vanlig torsdag. Nu har jag lagt ut vinnarna i Korres-tävlingen. Hoppas att Du vann! Ska komma på lite fler roliga tävlingar till dig. Vad skulle du önska för tävling? Alltid bra med lite förslag så jag kan göra dig glad.
Nu måste jag färglägga mitt ansikte och fara till kontoret. Har några visnigar på Joolz-vagnen där idag. På lördag kommer jag vara på Bonti på Norrtullsgatan om du vill kika in och få en demostration av vagnen 🙂

Önskar dig en fin dag.

Önskar dig en fin dag.


Har fått många frågor om allt från nagellack till utemöbler. Ska sätta mig ner ikväll och svara på allt. Oftast svarar jag direkt i kommentarsfältet men nu ska jag lägga upp ett Frågor och Svar-inlägg.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “En helt vanlig torsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul! Har aldrig vunnit något på det här viset! Tusen tack!
  Ha en underbar dag! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag följer din blogg ”slaviskt” och tycker att du skriver så bra. Det är skönt att se att man faktiskt kan vara osminkad och gå i mysbrallor och att du faktiskt visar det även fast du är en känd person<3.
  Jag har för mig att du hade köpt ett tvättmedel som färgar de uttvättade svarta kläderna? Om det nu var så hur funkade det? Jag vill att det ska vara enkelt att fräscha till kläderna lite….
  Ha en trevlig dag!
  Hälsn Anne-Li

  Svara
 • hej fina hannah
  undrar när blir de bloggträff i göteborg …
  de va ju paerat tills i jan väntr ff 😉
  har en skön å fin dag
  puss å kram

  Svara
 • Hej fina du! 🙂
  Åh, vad kul att du ska svara på en del frågor. Jag testar att slänga in lite frågor jag undrar över här. Skulle bli så tacksam om du svarade på det i ditt fråga- och svar-inlägg, och om inte annat så får du gärna svara direkt i kommentarsfältet.
  Hur mycket har du lagt i dina bröst? Vad hade du för storlek innan och vad har du nu?
  Låg, mellan eller hög profil? Vad har du för inlägg? Och till sist: Vart opererade du dig?
  Sedan undrar jag även om du skulle rekommendera NeuLash? Vet att du har skrivit om det förut, men funkar det verkligen?
  Ha det så bra, kramar!

  Svara
 • Å önska en tävling! Då skulle jag önska att ni lottade ut sånna där orkideér som du och din syster fått av er mamma! Det företaget har fått så mycket reklam av er, så de borde sponsra med några! Kramar!

  Svara
 • Hej hej!
  Jag undrar vad som hänt med Saydada? Nu när jag äntligen har anledning att köpa saker där verkar sidan borta!? Funderar fortfarande på Joolzen, börjar bli dags att bestämma vagn nu! Har bett Victoria på matplatsen om en utvärdering, väntar med spänning.
  Kram
  M

  Svara
 • Hej Hannah! Har tänkt fråga tusen ggr, och det kanske redan är någon som frågat som jag missat, dina stora fina lyktor du har på golvet vid den stora soffan på altanen, vilket märke är det på dem? Såååå himla fina!
  Vill bara säga också att ni gjort super fint med alla blomsterarrangemang! Helt i min smak;)
  KRAM

  Svara
 • Åh,den där blå klänningen du hade i inlägget från den 11e maj, var har du köpt den? Fantastisk fin.
  Allt gott /ae

  Svara