Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:41 | maj 12, 2011

Vinnarna av KORRES

God förmiddag min vackra vän. Hoppas att allt är väl. Nu är de tio vinnarna dragna i KORRES-tävlingen.
Rätt svar var att Korres kommer från GREKLAND. Jag bad dig också berätta vilken din favoritdoft är. Jag kunde nästan känna alla härliga dofter när jag läste dem. Kan du?
Nyfödd bebis, sommarregn, regnblöt asfalt en varm sommardag,nyplockade liljekonvaljer, jasmine, nybakade kanelbullar, nybakat bröd, doften från en nytänd grill, kataloger (gärna Jysk), doften av salt hav, nyklippt gräs, frihet, röten tång, jordgubbar, skogsdoft, nyduschad man, en ny bil, stekta kantareller och nytvättat hår.
Jag fick precis en doft av nyduschad man 🙂
Nu blir det trummvirvel! Vinnarna är…
From The Inside and Out – Therese Fager
Aniika – Annika Myhre
Hornebrant – Julia Hornebrant
Pia Lotta Loppis – Pia Lotta Söderström
Britt- Britt Sundberg
Zvinto- Christina Palo
MalinSt – Malin Johansson
Saganaki – Elisabet Nording
Lotte – Charlotte Magnusson
Zingolina – Susanne Karjalainen
jasmine-2009-front-353x5001
GRATTIS! Nu kommer ni dofta gott ♥
Vinsten kommer till den adress som finns i er profil.


6 kommentarer6 kommentarer om “Vinnarna av KORRES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God förmiddag Hannah! här är det bra! efter regn kommer solsken, så idag är solen tillbaka efter en sjudundrande åskinledning på gårdagens fotbollsmatch här i cityland mellan vårat Jönköpuing södra mot Peters Malmö FF…ja, resultatet behöver vi inte gå in på, men jag är stolt över våra gröna och korv o kaffe sålde jag massor av till många skånepågar!Idag är det plock här hemma på förmiddagen samt matinköp för att sedan börja jobba 14.00. Önskar dig en härlig Hannah!
  Många kramar Helena

  Svara
 • Jihooo va kul 🙂

  Svara
 • Ååååh,blev så lycklig:)Vilken underbar start på denna fina dag.Skall bli så spännande att prova detta,kanske det blir den nya favoritdoften:-)Tack fina Hannah!
  Kram Britt

  Svara
 • Är det verkligen sant att mitt namn finns med på vinnarlistan?!! Så fantastiskt glad jag blir, första gången jag vinner något trots att jag varit flitig och deltagit i många tävlingar! Tack tack tack, snälla Hannah, jag är så oerhört glad och tacksam, många kramar!!

  Svara
 • Tack så jättemycket! Nu kan jag känna mig lite extra lycklig när jag lägger mig ikväll! Stor kram till dig!

  Svara
 • Hejsan..
  Vilken överraskning jag fick när jag såg att mitt namn fanns med:-)Ska bli härligt att få använda dessa fina produkter=lyx!
  Tack så väldigt mycket!Kram

  Svara