Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:32 | maj 13, 2011

Morgonpigga barn

Hej igen. Igår kväll tittade jag på slutet av uttagningen till lördagens Eurovision. Fy, vad nervöst det var. Tänkte att kommer inte Sverige med kan vi aldrig mer ställa upp i den här skittävlingen. De bidrag som jag verkligen INTE trodde skulle gå vidare, för att de var usla eller bara löjliga, de gick vidare. Sverige och Eric Saade ropades upp sist av alla. Blev glad för hans skull i alla fall, annars hade han fått bära hundhuvudet om man känner Sveriges media rätt 🙂
Imorse när jag skulle väcka pojkarna så var de redan vakna. Mio satt färdigklädd, hade ätit frukost och tittade på tv. William var inte långt efter. Klockan var då bara sju. Ljuset ger oss alla mer energi. T.o.m. allas morgonhumör har blivit trevligare och bättre 🙂
Inget knot och knorr. Känner själv att jag inte är lika trött och stressad.
För några veckor sedan fick jag tjata på pojkarna att de skulle cykla men nu vill de cykla överallt. Tycker själv att det är skönt att cykla, särskilt nu när flåsets bättrats på.

Morgonglädje är den sanna glädjen.

Morgonglädje är den sanna glädjen.


a219
Nu ska jag äta frukost och cykla till förskolan med Liv.
Vad har du för planer i helgen? Jag ska vara på Bonti imorgon mellan 11-15, annars ska jag bara var hemma. Eller hemma och hemma, det kommer bli mycket körande till helgens alla fotbollsmatcher för pojkarna. Men jag har inget annat planerat. Blir det bättre väder än utlovat så kanske vi bjuder hem några vänner och grillar eller så blir det bara att påta i trädgården och slappa.
Önskar dig en underbar start på denna fredag.
All kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Morgonpigga barn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej 🙂
  Söta lilla Liv och vackra du!
  Jag har inte följt med alls i Melodifestivalen i år, det är inte lika ”stort” här i Spanien. Men.. imorgon har jag bjudit hem mina väninnor och vi ska grilla, dricka lite gott vin och titta på Eurovision. Det blir trevligt!!
  Har ledigt idag så jag ska bara njuta av dagen och det vackra vädret. Underbara fredag!!
  Sköt om er och må så gott!
  Linda

  Svara
 • så söt plutta!!
  Gillar inte melodifestivalen då jag tycker det e för dåliga låtar men ändå sitter jag där hihih
  Önskar dej och de dina en jätte skön helg med sol kram ullie

  Svara
 • Hej Vacker!
  Du är alltid lika fin och Liv ser så glad och småbusig ut på bilderna 🙂
  Köpte samma nagellack som du men inser att det inte alls är lika fint på mig som på dig 😉
  Idag ska jag jobba till kl 14 och sen fira min dotter som blir 13 år idag 😀
  ha det gott!
  Kram Lommo

  Svara
 • Godmorgon..
  Missade helt uttagningen igår i melodifestivalen..kul ialla fall att Eric gick vidare:-)
  Här har vi oxå morgonpigga ungdomar,barn och föräldrar och det känns att det är ljusare ute.
  I helgen ska vi ha fest för syrrans karl som avslutar studier efter 5 1/2 år så det blir lite släktträff oxå och det är ju trevligt:-)
  Nu ska jag ut i solen och plantera i mina blomlådor och njuta av att sommare är på gång:-)
  Hoppas du får en fin dag och helg/Kram

  Svara
 • Hej vackra du! Vilken söt liten trollunge Livis är! Och vilken underbar mamma du verkar vara! 🙂 Jag är ett STORT ESC-fan och sitter alltid bänkad med papper och penna i högsta hugg och ”recenserar” varje bidrag.. Nööördigt, jag vet! Jag missade de första 6 låtarna igår pga att jag var iväg och sprang Vårruset, så jag kom lagom hem till Saades låt. Om jag får säga det själv så brukar jag ha bra känsla för vilka låtar som kommer gå vidare och inte (vare sig jag tycker de är bra eller inte) och denna semifinal gissade jag rätt på 9 av 10 bidrag 😉 Förstår dock inte vad Moldavien (de med hattarna) skulle till final och göra!? Vilka bidrag hade du som favoriter igår och i finalen imorgon?? Det vore intressant att veta 🙂 Mina favoriter i finalen är Schweiz, Island, Serbien, Bosnien, Rumänien och Danmark. Jag och min sambo kommer sitta bänkande. Vi hade vår första riktiga ”date” på ESC för 6 år sedan, så det är liksom vår grej!:D Hoppas du får en underbar helg! Stor kram till dig!

  Svara
 • Söta goa Livan.Fattar inte att hon är så stor redan.Tycker inte det är länge sedan hon var en liten bebis som alltid sov och var så nöjd.Minns det mycket väl.Ni har underbara barn Hannah o Peter.Men ni verkar också vara underbara föräldrar.Puss o kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag kan bara hålla med Dig om ljuset – det är så underbart!
  Denna helg ska jag bjuda en av mina fina vänninor på en tre-rätters middag hemma hos mig.
  Hon har fyllt 40 år och jag tänkte skämma bort henne:-)
  Jag har en fråga, var kommer den fina blå klänningen ifrån som Du hade på fotograferingen?
  Tycker det är så svårt att hitta fina lite ”striktare” klänningar som inte blir ”damiga” Du förstår säkert:-)
  Har Du några tips var man kan hitta fina klänningar?
  Önskar Dig och familjen en underbar helg!
  KRAM Helene

  Svara
 • Hej, hej! Tänkte bara fråga vad det var för fina skor du hade i förra inlägget? Har letat efter något liknande länge! Trevlig helg! 🙂 Kram

  Svara
 • Var kommer dina glasögon ifrån? Skitsnygga! 🙂

  Svara
 • Glad Fredag!
  …fast det är den 13:e:)
  hoppas ni får en osedvanligt fin helg.
  Kramar M

  Svara
 • Hej!
  50% rea på allt – butiken upphör.
  Välkommen att fynda…
  http://www.byliha.cybersite.nu
  Hälsningar
  Lindha

  Svara