Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:26 | maj 14, 2011

Brandbilar, blåljus och barnvagnar

God kväll min vän. Just nu ligger jag och jäser på soffan efter att ha ätit alldeles för mycket och tittar på Eurovision. Ryska killen retar mig efter hans påhopp på vår lilla Eric. Han säger att Eric är en blek kopia av honom, men han verkar missat att det nog är han själv som är det med tanke på att hans låt är skriven av en svensk, hans dansare är svenska likaså hans koreograf 😉
Idag stod jag på Bonti och demostrerade JOOLZ. Dagen började med tre brandbilar, rökdykare, fyra polisbilar och avspärrningar! Precis när butiken öppnat tyckte vi att det började lukta brandrök. Som om det brann någonstans och röken spred sig i ventilationssystemet. Eftersom butiken ligger i en byggnad med massor av lägenheter var det omöjligt att veta var det kom ifrån. Brandkåren tillkallades och då kommer även polis. Helt plötsligt var det poliser, brandbilar och blåljus överallt. Gatan spärrades av och jakten på elden började. Trots att de kände brandlukt så fann de ingen eld.
De uppmanade oss att ringa om det började lukta mer. Det blev ingen starkare röklukt men det luktade hela dagen och våra kläder och hår luktar som en kväll vid en lägereld.

Morgonen började tidigt. Körde först William till hans fotbollsmatch i Knivsta. Sedan bar det av mot stan med frukostmackan i bilen.

Morgonen började tidigt. Körde först William till hans fotbollsmatch i Knivsta. Sedan bar det av mot stan med frukostmackan i bilen.


Lugent innan kaoset.

Lugnet innan kaoset.


a314
Var ju så klart tvungen att ta en bild med en stilig brandman och polisman.

Var ju så klart tvungen att ta en bild med en stilig brandman och polisman. Slutet gott allting gott!


Fick jobba med fyra trevliga och goa tjejer. Här är jag med Kajsa och Josefin.

Fick jobba med fyra trevliga och goa tjejer. Här är jag med Kajsa och Josefin.


Hemma igen med Livis och pojkarna.

Hemma igen med Livis och pojkarna.


Tagna på bar gärning. Undrade just hur det kom sig att glassen tog slut så fort.

Tagna på bar gärning. Undrade just hur det kom sig att glassen tog slut så fort.


a88
Williams lag förlorade tyvrr idag men han var glad i alla fall. Väl kämpat.

Williams lag förlorade tyvärr idag men han var glad i alla fall. Väl kämpat.


Gulliagste granntjejen Lollo och William.

Gulligaste granntjejen Lollo och William.


Nu är jeansen utbytta mot mjukisbyxor och slappkläder.

Nu är jeansen utbytta mot mjukisbyxor och slappkläder.


Så här såg det ut för en stund sedan. Nachochips och min härlgt onyttiga dipp :-) Nu är nachos utbytt mot godis och stolarna mot soffan. Mysigt!

Så här såg det ut för en stund sedan. Nachochips och min härligt onyttiga dipp 🙂 Nu är nachos utbytt mot godis och stolarna mot soffan. Mysigt!


Tycker ingen låt är sådär toppenbra förutom Eric Saade 🙂 Oftast växer låtar om man lyssnar på dem ett par gånger. Har inte toklyssnat men jag tror Danmark kan bli farliga. Österrike och Frankrike gillade jag och så kan jag inte låta bli att bli glad av de söta tvillingarna från Irland som sjunger om läppstift 🙂
Puss på dig ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Brandbilar, blåljus och barnvagnar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Fina Hannah!
  Hihi… är jag snurrig o missat ditt frågor-svar inlägg?
  Är nämligen oerhört nyfiken på dem fina vita så lådorna där du o Liv planterade massor, häromdagen! =) Skulle passa perfekt på våran balkong!
  Stor LördagsKram!

  Svara
 • God kväll min vän Jeje. De vita plåtlådorna har jag köpt på Plantagen.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Brandbilar, blåljus och rök har blivit min vardag, precis som alla andras i min lilla by. Efter 10 dagar av bränder finns det ingen plats i byn som inte brinner. Fotbollsklubbens klubbstuga brann ner, brandstationen och så även hus där människor bor. På fem dagar har fem hus stuått i lågor. Inget lugn och ingen ro, sömnlösa nätter med en pyroman som går lös och tänder eld på allt han ser. Kram

  Svara
 • Hej fina. Fy, vad fruktansvärt! Jag blev alldeles kall inom mig när jag läste det du skrev. Mina tankar finns hos dig och de som bor i din by. Hoppas polisen får fast idioten!
  Styrkekram
  /H

  Svara
 • Godmorgon fina Hannah:-)
  Sitter här med mitt morgon kaffe och läser ditt inlägg…kan hålla med om att vi oxå tyckte Eric var bäst..han har en låt som fastnar:-)Synd att han inte vann!
  Så SNYGGA Joolz vagnarna är dock tror jag de skulle bli lite svårt att köra sådana här uppe i norr med massor av snö ..eller?Jag har själv en Urban Jungle som funkat utmärkt.
  Sådär ser det ut hos oss oxå allt som oftast.. en liten ”tjuv” i både frys och kylskåp och även i en låda där jag förvarar bakchocklad:-D
  Ser att du på ditt matbord har snygga ljusstakar el värmeljushållare ? Var har du köpt dem ? De såg mycket fina ut.
  Nu ska jag och min lilla treåring ut på promenad med vår lilla nakenhund eller han cyklar i full fart på sin 12 tums cykel med stödhjul och jag o voffsingen springer efter;-)
  Ha en bra söndag.Kram

  Svara
 • Hej Hanna. Ville bara säga att du verkar vara en sån fin människa. Har följt din blogg länge nu. Det är så roligt att följa dig och din familj i vardagen. Jag är själv mamma till 2 barn på 2,5 och 7 månader. Nyligen separerade jag och pappan. Vi är fortfarande vänner men det är ändå så skönt att ha läst din historia och veta att det finns hopp om att kunna leva som en familj igen och träffa kärleken på nytt även fast man har 2 barn redan. Självklart är det ju inte aktuellt än:-) Stor kram till dig

  Svara
 • Du får inte retas sådär med fina män i uniform! Jag vill OXÅ! 😉

  Svara
 • Män i uniform ,ja inte helt fel om man säger så.Puss på dig fina Hannah och dina söta barn.

  Svara
 • Hej Fina:) män i uniform, framförallt brandmän tycker jag är ett fin yrke och sexiga kan dom vara:)
  Så härliga fina bilder på dig/barnen och så söt LIv är i den röda T-shirten:)Man blir så glad av att läsa din blogg vark´je dag, och tack för att du bjuder på dig själv så och ditt liv!!:)
  Ha en mysig söndagskväll:) Varm kram Ann-Sofie.S i Helsingborg

  Svara
 • Hejje!
  Måste ju bara lämna en liten kommentar för den supersnygga polismannen är min allra bästa bästa killkompis. 🙂
  Kram på dig

  Svara