Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | maj 15, 2011

Regnig fotbollsdag

Hej min vän. Såg du Eurovision igår? Vilken rysare det blev. Satt på nålar och skrek, hatade och älskade länder och hur de röstade 🙂 Så kul att det gick bra för Eric! Äntligen är Sverige tillbaka i topp där vi brukar vara.
Har du haft en skön söndag? Jag steg upp i ottan även idag. Igår hade William fotbollsmatch och idag var det premiär för Mio och hans lag. Fotbollsturnering i Storvreta stod på dagens agenda. Det regnade och var iskallt men de tappra små killarna trotsade vädret och kämpade  flera timmar. Måste tillägga att Sigtuna pojkarna vann alla matcher, det var nog framgången som fick dem att orka och inte klaga 🙂
Jag vandrade längs med memorylane då jag bodde i Storvreta som barn. Från att jag började fritids till fjärdeklass bodde vi där. Fotbollsplanen låg nära mina gamla hoods och den lilla ICA-butiken där vi handlade såg precis likadan ut. Åkte förbi Himmelsvägen och Åskmolnsvägen som vi bodde på. Åskmolnsvägen bodde vi längst på så där har jag flest minnen. Glada minnen 🙂

Dags för Mios allra första match.

Dags för Mios allra första match.


En genomblöt Mio värmer sig med korv i klubbhuset.

En genomblöt Mio värmer sig med korv och varm choklad i klubbhuset.


Min värmande lunch blev en kaffe och pizzaslice.

Min värmande lunch blev en kaffe och pizzaslice.


Lagom till nästa match kom Liv och Peter. Min käre man hade tänkt på mig och tagit med både regnjacka, raggsockor och gummistövlar. För inte trodde jag att det skulle ösa ner hela dagen och ahde bara med extrakläder till Mio och jag själv stod i gympaskor och tunn jacka.

Lagom till nästa match kom Liv och Peter. Min käre man hade tänkt på mig och tagit med både regnjacka, raggsockor och gummistövlar. För inte trodde jag att det skulle ösa ner hela dagen och hade bara med extrakläder till Mio men själv stod i gympaskor och tunn jacka.


Alla lag, Sigtuna, Storvreta, Alsike och Knivsta, Bra jobbat!

Alla lag, Sigtuna, Storvreta, Alsike och Knivsta, Bra jobbat!


Nu sover barnen och jag ska lägga mig i ett varmt bad. Är fortfarande frusen.
Kram kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Regnig fotbollsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Brrr, ser kallt ut.
  Undrar om du har tillstånd av föräldrar att lägga ut bilder på deras barn. Funderar på detta då det finns väldigt mycket bilder på barn i massa olika bloggar och undrar hur det fungerar med tanke på att bilder på barn under 18 år måste godkännas av vårdnadshavare. Hur fungerar det?

  Svara
 • Jag valde en bild där man inte ser de andra barnens ansikten, så det är nog ingen fara skulle jag tro. Annars frågar jag alltid om jag har med andras barn på bild. Vet inte hur andra bloggare gör, kan bara svara för mig själv.
  /H

  Svara
 • Hej fina Hanna!
  Kul att se dej idag, genom ditt inlägg idag fick jag svar på en fråga som jag har haft. Jag har haft nånstans i bakhuvudet att du gått på storvretaskolan, jag gick också där. Hoppas ni blivit varma efter en ruggig fotbollsdag, själv var jag ganska varm efter arbetet i kiosken. Ha det så gott! Kram

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar var du köpt din regnjacka, är ute efter en liknande? Tack för en trevlig och mysig blogg för övrigt =)

  Svara
 • Knoppen, jag köpte regnjackan på Lindex förra våren.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Vilken omtänksam och gullig man du har, som tog med kläder till dig!
  Kul att killarna vann!
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Nu ska jag ocksåå hoppa i badet, efter min powerwalk.
  Kramar

  Svara
 • Börjar med att säga: Jag älskar din blogg, så varm, mysig och otroligt fin! Ni verkar ha en riktigt fin familj och härlig vardag! Tack för att du delar med dej utav den!
  Så coolt att du bott där, jag me!! Himmelsvägen bodde jag på, Lbo(lyckebo!!)
  Önskar er en underbar dag!!!
  Kram

  Svara
 • Vad roligt att besöka sina gamla hemtrakter 🙂 Jag har hört från min sambo att ni bodde där då han och hans familj också gjorde det och tror att någon av dom nog gick i samma klass som dig eller Magdalena 🙂 Ha en bra dag!
  Kram

  Svara
 • Hej igen, Hannah.
  Jag är också en ”soccermom”, det är så roligt.
  Hah, det är partypartyparty här i Helsingfors. Vi kan vara bättre i ishockey, men ni har vacraste mammor där i Sverige.

  Svara
 • Hej du fina! Va roligt att dom vann! Nar min Julius sag bilderna pa Mio fragade han genast vem det var och sa: -Mamma honom vill jag leka med han ser sa snall ut & vi kan spela fotboll tillsammans : D sen tyckte han att Liv var valdigt sot!

  Svara
 • Stod ute hela halva helgen eftersom sonen spelade Ålandstidningen cup för 2002:or i Mariehamn. Lag från både Sverige och Finland kom för att spela (bla Haninge och Hallsta)!
  Visst är det kul att se hur de ”små” kämpar och springer, vad de utvecklas match för match! Tyvärr förlorade våra (IFFK) alla matcher utom en som blev oavgjord, men glada och stolta var de (och vi) ändå! 🙂

  Svara