Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:47 | maj 17, 2011

Kallsup och syskonkärlek

Hej min vän. Middagen är avklarad och soffan väntar 🙂 Men innan jag lägger mig där och jäser så ska du få bilder från bl a gårdagens fest.

Igår innan jag for hem från kontoret tog jag mig en avstickare till Stinsen. Lustigt nog var min kära mor där också. Blev glad av att få krama om henne. Köpte en superfin bikini på Twilfit som jag ska visa dig sen.

Igår innan jag for hem från kontoret tog jag mig en avstickare till Stinsen. Lustigt nog var min kära mor där också. Blev glad av att få krama om henne. Köpte en superfin bikini på Twilfit som jag ska visa dig sen.


På kvällen bar det av till öppnigen av Restaurang Gerdas. Det bjöds på champagne och jordgubbar vid éntren.

På kvällen bar det av till öppnigen av Restaurang Gerdas. Det bjöds på champagne och jordgubbar vid éntren.


Fotogarfer från olika tidningar stod och väntade på olika kända ansikten att fotografera.

Fotografer från olika tidningar stod och väntade på olika kända ansikten att fotografera.


Åt axplock från deras nya meny. Lammracks, friterade pilgrimsmusslor, ceasarsallad, sashimi...

Åt axplock från deras nya meny. Lammracks, friterade pilgrimsmusslor, ceasarsallad, sashimi...


... och ostron. Har tidigare tyckt att ostron smakar som en kallsup i Kattegatt men Peter har fptt mig att gilla det. Med hackad lök och annat gott på så var det riktigt gott.

... och ostron. Har tidigare tyckt att ostron smakar som en kallsup i Kattegatt men Peter har fått mig att gilla det. Med hackad lök och annat gott på så slank den ner lätt.


a612
jag ock Peter hade matchande armband. Men Peters är inte ett fint armand som mitt Bottega Veneta utan en bit från det röda bandaget som Liv fick när hon låg inlagd på sjukhus. Han fick runt sin handled för att Liv skulle se att det inte var något som gjorde ont. Nu kan han inte ta av det för det har fått en fin betydelse. Men det ramlar nog av vilken dag som helst för det är så slitet.

Jag ock Peter hade matchande armband. Men Peters är inte ett fint armband som mitt Bottega Veneta utan en bit från det röda bandaget som Liv fick när hon låg inlagd på sjukhus. Han fick runt sin handled för att Liv skulle se att det inte var något som gjorde ont. Nu kan han inte ta av det för det har fått en fin betydelse. Men det ramlar nog av vilken dag som helst för det är så slitet.


Träffade tre spelare från AIK. Till mina pojkarns stora förtjusning, då de är AIK fans, kom jag hem med kort på dem och deras autografer.

Träffade tre spelare från AIK. Till mina pojkars stora förtjusning, då de är AIK fans, kom jag hem med kort på dem och deras autografer.


Stal en kram från snygga Mathias Holmgren.

Stal en kram av snygga Mathias Holmgren.


William älskar att kramas med Livan.

William älskar att kramas med Livan.


a1112
Jag är glad för att du finns 🙂
All kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Kallsup och syskonkärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du!
  Härliga bilder! Du ser så sommarfräsch ut!
  Önskar jag vore så brun som dig 🙂
  Hoppas vi ses snart nån gång igen.
  Kram på dig!

  Svara
 • Ahh snyggt Cartier armband jag ser pa bilden! kram towe.

  Svara
 • Oh din snyggo! Å M/S Gerdas väcker sånna minnen hos mig. Vi bodde precis vid Norr Mälarstrand innan vi flyttade från stan och var ofta där och åt. Jag hade dille på deras ceasarsallad vi varje graviditet haha. Underbart o se och väcker verkligen minnen. Vi är så dåliga på att gå ut och äta nu när vi bor i förorten och åka in till stan med tre små känns som ett litet projekt, så det blir mest snabbmat och pasta. Men i sommar kommer jag hänga på Gerdas igen haha 😉 du har mitt ord! Kramis

  Svara
 • Hannah, har du sett vilket SUPER FINT kort det är på dig & Peter på Finest..?…:D
  Superfint, och du är grymt snygg!!
  Fin klänning, vart är den ifrån??
  stor kram Malinapralina <3

  Svara
 • & på Stureplan.se..minst lika fint!! :D:D

  Svara
 • Blev nästan lite blöt i ögat när jag läste om bandagearmbandet. Så sött!

  Svara