Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:51 | maj 18, 2011

Fallande furor

Hej min vän. Hur har du det? Jag vet inte vad jag har gjort inatt. Vaknade upp och kunde knappt öppna ögonen för de var så svullna, näsan rann och halsen värkte. Efter att pojkarna kommit iväg till skolan gick jag och lade mig en stund till. Det behövdes kan jag säga. Mår lite bättre nu men känner att det är något sketans virus som vill ge sig till känna, eller har jag helt plötsligt gått och blivit pollenallergiker?

Gick jag en rond med Tyson inatt?!

Gick jag en rond med Tyson inatt?!


Har jobbat hemifrån nu på förmiddagen och kommer stanna hemma idag. Lika bra. Försöker koncetrera mig på att skriva men det är lite svårt för utanför går motorsågarna varma och tallarna viner i luften. Har två killar här som fäller våra fula tandpetare till tallar som bara tar sol och lämnar barr och kottar överallt. De är helt otroligt vilken precision de har. De fäller femton meter höga tallar som om de vore plock-i-pinn.
Där bredvis den fällda tallen ligger min gamla bruna julgran.

Där bredvid den fällda tallen ligger min gamla bruna julgran.


Helt plötsligt blev det ljust och härligt på terassen. Pojkarna kommer dock bli lite sura då deras "fotbollsmål" är borta. Ska googla efter ett riktigt och överaska dem.

Helt plötsligt blev det ljust och härligt på terassen. Pojkarna kommer dock bli lite sura då deras "fotbollsmål" är borta. Ska googla efter ett riktigt och överraska dem.


Behöver du ved så vet du var det finns 🙂
Hej på en stund.
Kram kram ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Fallande furor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söker och söker bland dina äldre inlägg, var ni köpt er underbara terassmöbel. Vill oxå ha!!! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Har inte kommit åt att läsa din blogg på över en vecka, för jag har inget internet just nu. Ville bara titta in lite snabbt (då jag är hos en granne) och ge dig en kram. Jag återkommer nästa vecka, då mitt mobila bredband blivit installerat. :). Ta hand om dig fina du.

  Svara
 • Vad skönt med sol på terassen!
  Att fälla träd är en konst, det gäller att sikta rätt och gardera med att sikta på det biliigaste!
  Ved behöver vi alltid. Hör gärna av dig på [email protected] om du vill bli av med den.

  Svara
 • ….eller ring

  Svara
 • Gokväll! Hoppas du mår lite bättre! Härligt att få mer sol mot terassen. Här i cityland har det varit lite varmare vindar idag. Har planterat i mina blomlådor, så mysigt. Ska straxt försöka sova, har alltid sovit så gott i livet, men har tyvärr de senaste 4 månaderna fått smygande. gräslig, strålande värk i min vänstra höft och knä vilket gjort mig sömnlös och så stel i lederna så jag känner mig som 85 år. Tyvärr har vi reumatism/atros på mammas sida så jag vet vad som väntar, man tänker mycket hur det ska bli framåt, tycker ju jag är ung ännu..Tur att jag är envis och har hög smärttolerans, för denna smärta önskar jag ingen.
  Sov så gott!kramis

  Svara