Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | maj 18, 2011

Frågor och svar

Hej igen. Här kommer svar på frågor som jag fått. Hoppas att du fått svar på det du undrar över 🙂

Hej Hannah!
Vad fint ni fått de på er terass. Hoppas på en sommar med massa sol å varma kvällar:-)
Har du någon bra ögonbrynspenna att tipsa om??
Ha de gott!! MVH Maria

Svar: Hej Maria. Tack! Ja, det börjar bli fint nu men det är mycket kvar att fixa med i trädgården mm. Att ha hus och stor trädgård är verkligen ett evighetsprojekt. Jag skulle nog rekommendera dig att fylla i brynen med en skugga för just bryn. Make Up Store har en tvåfärgad som jag använder. Det blir inte lika skarpt med skugga som med penna och ser mer naturligt ut. Kram Hannah

Jeje

Hej Hannah!
Perfekt att ha så stor terass som ni, då kan man ombona o göra mkt av sin uteplats. Mysigt! =) Vad duktig Liv är, så härligt att plantera o så frön! Själv har jag påbörjat min “omboning” av balkong, blir oerhört mysigt! Planteringslådorna som ni planterade, är dem egengjorda eller köpta? Köpta, isåfall vart?
Ha en fortsatt fin tisdagskväll! 
Kramar!

Rosita

Var har ni köpt de fina planteringslådorna? Dyra?

Svar: Jeje och Rosita, jag fick många frågor om de vita plåtlådorna. Visst är de fina! Jag köpte dem på Plantagen. De finns i olika storlekar och inte bara avlånga utan också fyrkantiga. De avlånga kostar 399 kr/st. Stor kram H

lador

Sollot

Varifrån kommer er fantastiska utemöbel?

Svar: Sollot, hoppas allt är väl. Våra utemöbler kommer från märket TGI Furniture. Tåliga och snygga. En bra kombination 🙂 Kram

utemobler-2

temobler-1

sofie85

Lika vacker som vanligt! Även i morgonskrud =) Måste bara fråga vad du har för nagellack på denna bild. Så sommrigt och fint. Hoppas du haft en fin dag! Kramar Sofie

Svar: Mitt nya favoritlack kommer från O.P.I. Färgen heter Big hair, Big nails. Sitter som berget med under och överlack. Riktigt snyggt sommarlack. Puss

naglellack

Alva

Åh vilken fin klänning! Var har du köpt den?

Svar: Oj, vad många frågor jag fick om den blå klänningen. Den köpte jag för fyra år sedan på butiken Spirit i Malmö. Den är av märket Bruuns Bazaar. Den är min absoluta favoritklänning och finns den att få tag i så köp den! Kram

klanning

SaraL

Hej Hannah! Vet du bloggadressen till den finska bloggaren? Vore kul att kika, jag hittade den inte på google. Tack för en jättehärlig blogg Hannah! Det är superkul att läsa den : )

Svar: Söta finska Laura Andersson bloggar här http://www.minityyli.fi/.

Ellali

Har missat det inlägget tidigare. Blev nästan gråtmild när jag såg ängelbilden. Precis vad jag behövde se och höra just nu…..
Vet du vad det är för tillverkare eller så av prydnaden, så jag ev. skulle kunna få tag på en…Så, fin, och så trösterik att se på! Kram fina Hannah.

Svar: Vad skönt att jag lyckades glädja dig med bönen och bilden. Den ber jag varje kväll med barnen. Den vackra figuren fick jag i present av min mor. Hon köpte den på Island. Kanske inte det svaret du ville ha 🙁 Hoppas du hittar en liknande som du kan ha nära dig. Älskar skyddsänglar. Varma kramar

angel

Anne-LiB

Hej Hannah!

Jag följer din blogg “slaviskt” och tycker att du skriver så bra. Det är skönt att se att man faktiskt kan vara osminkad och gå i mysbrallor och att du faktiskt visar det även fast du är en känd person<3.

Jag har för mig att du hade köpt ett tvättmedel som färgar de uttvättade svarta kläderna? Om det nu var så hur funkade det? Jag vill att det ska vara enkelt att fräscha till kläderna lite….

Ha en trevlig dag!

Hälsn Anne-Li

Svar: Anne-Li, tack för dina ord. Osminkad med mysbrallor är det nya svart  🙂 Tvättmedlet som ger tillbaka dina kläder den intensiva svarta färgen köpte jag på Åhléns. Det funkar fantastiskt jättebra! Kram

images1

lowisan

Hej fina du! 
Åh, vad kul att du ska svara på en del frågor. Jag testar att slänga in lite frågor jag undrar över här. Skulle bli så tacksam om du svarade på det i ditt fråga- och svar-inlägg, och om inte annat så får du gärna svara direkt i kommentarsfältet.
Hur mycket har du lagt i dina bröst? Vad hade du för storlek innan och vad har du nu?
Låg, mellan eller hög profil? Vad har du för inlägg? Och till sist: Vart opererade du dig?

Sedan undrar jag även om du skulle rekommendera NeuLash? Vet att du har skrivit om det förut, men funkar det verkligen?

Ha det så bra, kramar!

Svar: Hej Lowisan. Nu ska du få svar på dina frågor 🙂 Jag lade i ca 350 i varje för över femton år sedan, men tog bara ett år efter operationen ut en stor del. Inlägget ligger bakom bröstmuskeln. De inläggen som jag har tillverkas inte längre. Enligt en plastikirurg så var de FÖR bra och för dyra att tillverka. Jag opererade mig på en klinik i Falun. Jag har ammat alla mina tre barn och har numera bröst som hänger till navlen då jag innan jag gjorde det dumma valet att operera mig hade stora bröst i mig själv. Har det fortfarande så nu ska jag ta ut allt så snart jag bara kan. Tyvärr är det inget som man gör bara så där eftersom det kostar en hel förmögenhet 🙂 När det kommer till NeuLash så fungerar den verkligen. Nästan så att fransarna blev för långa. De växte som ogräs. Ska lotta ut en snart så då får du vara med och tävla. Må gott och var rädd om dig. Kram

love

Hej Hannah! Har tänkt fråga tusen ggr, och det kanske redan är någon som frågat som jag missat, dina stora fina lyktor du har på golvet vid den stora soffan på altanen, vilket märke är det på dem? Såååå himla fina!
Vill bara säga också att ni gjort super fint med alla blomsterarrangemang! Helt i min smak;)
KRAM

Svar: Hej Marie. Ja, visst är de fina. Ett mycket bra köp. Bor du nära Båstad så finns de att köpa i flera olika storlekar på Lågprisladan i Boarp. Jag köpte den mindre där och den stora köpte jag av en tjej som jobbar med inredning och heter Malin. Kika in hos henne på HÄR , kanske har hon kvar dem. Vet dessvärre inte vad det är för märke. Hoppas att du hittar dem! Kram kram

lyktor

Chanette

Hej!
Var har du köpt dom snygga jeansen som du har på bilden?

Svar: Älskar utsvängda jeans och blir lika glad varje gång det modet kommer. De här köpte jag på TopShop för säkert fyra år sedan. De är från Kate Moss kollektion för TopShop. Må gott!

byxa

All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna, jag missade helt att du haft frågestund. Jag har en fråga jag gått och klurat på länge nu. Gällande Joolz-vagnen. Har kollat en del på youtube och det verkar vara en supersmidig vagn. Ganska lik Buggaboon men högre vilket jag saknat med buggan. Min fråga är hur den funkar i snö och snöslask? För jag har inte sett att det finns några vinterhjul till den?
  Kram!

  Svara
 • Vad fina armband ni hade och stiliga ni var på festen 🙂 En fråga; Tittar du på ”plastikkirurgerna i beverly hills”? Gillade ditt nagellack! Jag hittade ett chokladbrunt nagellack i Rom annars brukar jag köra rött på sommaren 😛

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag har fått tag på en åtminstone väääldigt lik ängel via tradera, som jag beställt:)! Ska bli jättemysigt att ha den nära…;).
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för tipset om Invisible Friend, jag la ut en länk på min Facebook sida med en gång, vilken fantastiskt fin idé, jag hoppas innerligt att många kommer att köpa dessa fina dockor!
  En liten fråga också… Hur skyddar ni Liv mot solen? Använder ni solskyddskläder och/eller solkräm om ni åker till stranden t ex? Är så rädd att min lilla dotter (som är ca 1 år) ska bränna sig, samtidigt som jag helst vill undvika att smörja in henne med massa kemikalier…
  Kram

  Svara
 • Tack för dina svar! Du har inte lust att svara på vad du hade för bh-storlek innan op. och vad du har nu? 🙂
  Ha det så gott, kram till dig

  Svara