Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:27 | maj 19, 2011

Saknad och minnen

God kväll vacker. Hoppas att du känner dig vid gott mod. Snart är det helg och som det ser ut nu så kommer helgen innebära sol och värme. Det blir jag glad av 🙂
Efter en sväng på kontoret imorse gick det flera timmar åt mina små fågelungar. Efter att ha matat och tagit hand om dem i snart ett dygn hann jag fästa mig vid dem 🙁 Nu har de dock ett annat hem där de får växa till sig och bli starka för att pröva att klara sig på sina egna vingar.
Det är beundransvärt och fantastiskt med människor som Maria som jag mötte idag. Efter att ha googlat runt så hittade jag ett nummer till Maria som har en viltjour utanför Uppsala, närmare bestämt i Storvreta. Hon jobbar ideellt med att ta hand om skadade djur, fågelungar, kaniner, katter, ja alla sorters djur som kommer till hennes gård. Hon får en extra fin stjärna i himlen tror jag. Människor som älskar och månar om djur, de har fina hjärtan. Typer som plågar djur borde själva få känna på tortyr tycker jag!
Maria berättade att hon hittat en ihopknuten plastpåse i en soptunna med fem små kattungar i. Vad är det för människor, om man ens kan kalla dem för det, som gör något sådant ont? De måste sakna både själ och hjärta.
Hon lyckades i alla fall rädda en av katterna. Hon fick hjälp av sin hund som tog sig an kattungen, tvättade den och tog den som sin bebis 🙂

I blöjlådan låg mina små fågelungar, nötskrikor för att vara exakt. De hade gärna fått bo kvar hos oss men man får inte behålla vilda djur och så har de det nog bättre hos någon som har tid att mata dem stup i kvarten. För de åt verkligen hela tiden... och sket!

I blöjlådan låg mina små fågelungar, nötskrikor för att vara exakt. De hade gärna fått bo kvar hos oss men man får inte behålla vilda djur och så har de det nog bättre hos någon som har tid att mata dem stup i kvarten. För de åt verkligen hela tiden... och sket!


Var tvungen att åka förbi min gamla gata när jag ändå var i rakterna. Lustigt att jag varit i Storvreta två gånger på en vecka när jag inte varit där på över tjugo år. Här på Åskmolnsvägen bodde jag.

Var tvungen att åka förbi min gamla gata när jag ändå var i trakterna. Lustigt att jag av en slump varit i Storvreta två gånger denna veckan när jag inte varit där på över tjugo år. Här på Åskmolnsvägen bodde jag.


Vi bodde i det sista huset på gatan previs vid skogen. Det här var "min" skog. Allt såg likadant ut, kändes som om jag var där igår och sprang i skogarna och hjälpte mamma plantera i vår mini-trädgård.

Vi bodde i det sista huset på gatan precis vid skogen. Det här var "min" skog. Allt såg likadant ut, och det kändes som om jag var där igår och sprang i skogarna och hjälpte mamma plantera i vår mini-trädgård.


Jag vet att jag är knäpp som saknar fågelungarna men samtidigt glad över att jag fick uppleva lite barndomsminnen.

Hej!


I eftermiddags var det sommarfest på Livs förskola. Alla barnens fina målningar och figurer hängde i träd och på husväggar.

I eftermiddags var det sommarfest på Livs förskola. Alla barnens fina målningar och figurer hängde i träd och på husväggar.


Liv hade målat en stor kotte lila med guldglitter.

Liv hade målat en stor kotte lila med guldglitter.


Mmmm!

Mmmm!


Livs kammade hår med spännen och prinsesskrona var utbytt mot ruffs och trollfräknar. Passar henne nästan bättre :-) Trollungen.

Livs kammade hår med spännen och prinsesskrona var utbytt mot ruffs och trollfräknar. Passar henne nästan bättre 🙂 Trollungen.


Brorsorna kom till festen på sian cyklar. det gladde Liv trots att det mer ser ut som om hennes intresse ligger på Mios kladdkaka.

Brorsorna kom till festen på sina cyklar. Det gladde Liv trots att det mer ser ut som hennes fokus ligger på Mios kladdkaka.


Pojkaran lekte med barnen och Mio gungade Liv och William hennes kompis i full fart.

Pojkarna lekte med barnen och Mio gungade Liv och William hennes kompis i full fart.


När vi kom hem var vi sega och lade oss och myste i sängen.

När vi kom hem var vi sega och lade oss och myste i sängen.


a1210
Nu ligger jag här igen 🙂 Ska sova nu för imorgon bitti far vi ner till Skåne. En helg med både jobb och fest.
Här är min nya bikini som jag berättade om. Köpte den på Twilfit för drygt 400 kr. Den är marinblå och vit-randig med knyt och små silverkulor. Superfin! Bara ett litet tips.

Här är min nya bikini som jag berättade om. Köpte den på Twilfit för drygt 400 kr. Den är marinblå och vit-randig med knyt och små silverkulor. Superfin! Bara ett litet tips.


Du är värdefull!
All kärlek ♥


14 kommentarer14 kommentarer om “Saknad och minnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vill TACKA för vinsten från KORRES som kom igår 🙂 Vad glad jag blev och vad GOTT det luktar!! Många kramar

  Svara
 • Jag vill också tacka för vinsten. Vilken härlig start på helgen!
  Verkligen snygg bikini, har varit och tittat på den. Ha en fin helg i Skåne!!

  Svara
 • Fin profilbild:)
  kram

  Svara
 • Jag bor på nr 57! Nästa gång du är i Storvreta får du gärna hälsa på… 🙂
  Tack för en fin blogg! Många kramar Marie

  Svara
 • Åh, köpte du DEN bikinin!? Den är ju såå fin. Min storlek hann ta slut innan jag hann agera, så det fick bli en lite rejälare sak i marinblått och med lite bredare brallor. Då känner man sig trygg =)

  Svara
 • Vad skönt att de små fågelungarna klarade sig 🙂 Min sambo försökte också hjälpa små fågelungar förra sommaren men katten tog dom tyvärr 🙁 Vet inte ifall du kommer ihåg honom, för han och hans syskon bodde också i storvreta och gick i samma skola som er tror jag. Familjen Johansson 🙂 Ha en skön helg! Kram

  Svara
 • Hej! Nej, men har du varit i Storvreta på besök! Där är himla mysigt. Min man är uppvuxen där, fast på Orionvägen, andra sidan järnvägen :)! Stannade ni till något i Uppsala också? Trevlig helg förresten :)! KRAM

  Svara
 • Fin bikini. Jääättesööt Liv!
  Kram!

  Svara
 • Hej!
  Vet inte om du svarat i något annat inlägg..;) Men jag är sååå nyfiken på var du köpt de fantastiskt snygga vita betonkrukorna?? Vill ha..hehe
  Må så gott&trevlig helg

  Svara
 • Härliga bilder på Sigtunas goaste ungar.Jättesnygg bikini.Du kommer bli sååå snygg i den.Hoppas ni får en underbar helg i mitt Skåne.Stooor kram.

  Svara
 • ”Ratta ratta raa”:) ja du kommer va dösnygg i den!
  Det blir ju sommar till helgen så den lär komma till användning.
  Ha det finemang!

  Svara
 • Jättefin bikini! Vilka fina barn ni har Hannah! : ) Ha en riktigt bra helg i Skåne!

  Svara
 • Go fredagskväll finaste Hannah! Vilket sammanträffande att du hamnade i storvreta igen.Hade jag vetat detta hade jag satt ut en skylt vid vägen att det bjöds på nybakad rabareberpaj. Ha en underbar helg1
  Kram Linda

  Svara
 • Åh vad söta små fågelungar, och hur söt är inte du som tagit hand om dom små liven, verkligen bra gjort!
  Önskar er en mysig helg i Skåne, är det dags för ett premiärdopp snart ; )
  Jätte fin bikini!
  Kramen

  Svara