Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | maj 19, 2011

Separationsångest

God morgon min vän. Hoppas att du mår bra. Fågelungarna är pigga och har ätit flera gånger inatt. Tog upp dem och ställde dem på mitt badrum så jag skulle ha nära till dem. De väckte mig med sina små pip flera gånger. Vid fyra inatt var jag och Liv uppe och matade dem. Liv vaknade när jag smög upp och följde med mig 🙂
Håller på att försöka få tag i hon som ska ta hand om dem så jag kan fara och lämna dem. Men nu börjar jag få separationsångest. De är så söta och tror att jag är deras mamma.
Nu är jag inte bara en hönsmamma 🙂
Hej på en stund.
Puss och kram ♥


1 kommentarerEn kommentar om “Separationsångest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åhh vilka små krabater, vilken tur att ni hittade dem. Du får vara en stolt pippimamma till låns 🙂

    Svara