Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:40 | maj 24, 2011

Helkroppsdräkt och grustrosa

God kväll min vän. Hoppas att allt är väl. Jag sitter i soffan med William och grannflickan Louise och äter glass. Det blev lite mer Ben & Jerry 🙂
Mio sover över hos Tristan och systra mi och Liv sover sedan en timme så de missar vår glasskväll. William tycker att det är extra gott att äta glass eftersom vi vanligtvis inte gör det på veckodagarna och nu har vi gjort det två dagar i rad. Det är kul och behövligt att ibland tänja på sina gränser. I alla fall när de handlar om liknade saker som detta. Eller hur?
a421

Idag var chokladglassen godare.

Idag var chokladglassen godare.


Livis har kommit in i en fas då hon har svårt att komma till ro på kvällen. Tidigare somnade hon så fort hon lade sig i sängen och fått sin välling men nu är hon sur, gnällig och det tar säkert en timme innan hon somnar. Hoppas att det är övergående, likt hennes småtrotsiga humör på dagarna 🙂
Usch, det var så sorgset när jag bytte blöja på henne när hon kom hem från förskolan. Hon sa, Aj, och när jag tog av blöjan var den full av grus, inte sand utan stora grusstenar. Fy, det måste gjort jätteont att gå runt med det i blöjan. Tänk själv att fylla trosan med grus och gå runt med det och för att inte tala om att sitta på det 🙁
Livs favorit outfit :-) Tröja och trosa.

Livs favorit outfit 🙂 Tröja och trosa.


Idag kom min nya favoritoutfit på posten. Har länge velat ha en Onepiece men har tyckt att de är för dyra. Men så hittade jag exakt likadan från ett svenskt märke som heter ZIPERALL. Mycket billigare var de och så sköna. Jag beställde en rosarandig och en grå. Om några veckor får de in sommarkollektionen i härliga färger och tunnare bomullsmaterial. Kika in HÄR.William var grön av avund och provade min med en gång. Vet precis vad han ska få i födelsedagspresent.

William var grön av avund och provade min med en gång. Nu vet jag precis vad han ska få i födelsedagspresent.


Har haft häcken full hela dagen så det var mysigt att komma hem och bara var med barnen.

Har haft fullt upp hela dagen så det var skönt att få komma hem och bara var med barnen. Äta middag och ha glassmys.

Puss puss ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Helkroppsdräkt och grustrosa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De ser så grymt sköna ut de där Onepiece. Jag skulle kunna tänka mig en som myskläder, men jag skulle aldrig visa mig bland folk i den hihi

  Svara
 • God kväll
  Min lille kille på 2 år är likadan. Fast just nu går det ganska bra ändå och han somnar själv. Men förra månaden ville han inte sova alls 😉
  Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag och min sambo har också beställt Ziperall-kläder. Fick dem förra veckan och de har varit använda varje kväll sedan dess. Helt underbara!! Fick dock höra att vi såg ut som två Teletubbies 🙂 Ska användas flitigt under campingsäsongen (i stället för den klassiska träningsoverallen 😉 )
  Njut av svala sommarkvällar i din Ziperall, det ska vi!

  Svara
 • Jag vet att vi hade en sådan period med vår dotter också och efter ett tag så började jag prova att lägga henne 15 minuter tidigare och det gjorde susen! Liv hinner kanske gå över i övertrötthet och därför så får hon svårt att komma till ro! Prova natta henne lite tidigare några kvällar och se om det gör ngn nytta!! Min dotter har även visat tydligt att hon trivs bäst med rutiner, samma visa varje kväll!! Så vet hon vad som komma skall!!Lycka till!! Tackar för en bra blogg!!

  Svara
 • Jag har också beställt och fått hem en grå ziperall, jag älskar den! Har på mig den just nu, man vill typ aldrig ta av sig den! =) Lätt värt pengarna!

  Svara