Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | maj 25, 2011

Växlande väder och humör

Hej vacker. Hoppas att allt är väl. Visst blir man seg av det här växlande vädret? Ena sekunden är det som stormen Gudrun drar fram för att sedan börja regna och bli askgrått. För fem minuter sedan haglade det helt galet och nu skiner solen.
Jag känner i alla fall av väderomväxlingarna i mitt humör. Det kan nästan liknas med vädret 🙂
Jag kom hem för en stund sedan efter en heldag i stan. Emile som är grundaren av JOOLZ är här så vi har besökt butiker och planerat för framtiden. Spännande och kul. Joolz är en otrolig succé i Europa så Sverige here we come 🙂

Vi åt lunch på treviga Josefinas på Djurgården. En Ceasarsallad med grillad kyckling var ett bra val.

Vi åt lunch på trevliga Josefinas på Djurgården. En Ceasarsallad med grillad kyckling var ett bra val.


Ikväll ska vi ut och äta middag så jag ska alldeles strax resa mig från soffan och byta om. Liv vilar i mitt knä så det blir svårt att gå.
Morgonen började med i soffan med datorn och morgonkaffet...

Morgonen började i soffan med datorn och morgonkaffet...


och nu sitter jag här igen.

... och nu sitter jag här igen.


Liv fick ett paket på posten. det var en present från hennes morbror, min lillebror, Leon. Ett vackert halsband från Älvdalen. I silverhjärtat är det porfyr som är bruten i Kåtilla. I Kåtilla i Älvdalen växte mi pappa upp och jag har spenderat alla mina somrar och lov där. Ett fint minne av vårt barndomshem.

Liv fick ett paket på posten. Det var en present från hennes morbror, min lillebror, Leon. Ett vackert halsband från Älvdalen. I silverhjärtat är det porfyr som är bruten i Kåtilla. I Kåtilla i Älvdalen växte min pappa upp och jag har spenderat alla mina somrar och lov där. Ett fint minne från vårt barndomshem.


Vill helst av allt bara dra på mig min Ziperall-dress och ligga kvar här med Liv men nu måste jag sminka mig och dra på mig klackarna. Men det kommer bli trevligt när jag väl har kommit iväg, det är bara just nu som min kropp är tung som bly.
Tack för att Du finns.
All kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Växlande väder och humör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att det går så bra för er med vagnarna, grattis 🙂
  Ha en trevlig kväll.
  Kram

  Svara
 • Hej fina du.Javisst gör detta vädret en så seg.Så roligt att det går bra med era Joolz vagnar.Lycka till i fortsättningen.Önskar dig en trevlig kväll ute i vimmlet.All kärlek till dig Hannah.

  Svara
 • Hinner aldrig kommentera längre, nu när jag jobbar efter föräldraledighet :(! Förstår knappt hur du hinner blogga med jobb och barn ;)? Imponerad är jag i alla fall helt klart!! Jag hinner knappt komma hem nuförtiden förrän det är läggdags! Åh vad roligt att det går bra med vagnarna!! Det kommer inte någon lättare sulkymodell i det märket, eller en syskonvagn, för en sådan kommer vi att behöva på sikt! KRAM

  Svara
 • Känner igen det där med humöret. Jag har varit en vidrig PMS häxa nu i några dagar och känner att jag borde be om ursäkt och köpa nåt fint till min man. Kan det vara så att vädret gör det hela lite värre….
  Här har det typ blåst så man sett ut som ett troll nu i veckor, så less på skiten rent ut sagt. Well well… hoppas Du fick en trevlig kväll!
  Kram Nina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken fin blogg och fina bilder! Älskar verkligen din altan!! En fråga: Vilka barnhem i Indien skänker du pengar till?
  Kram Susanna

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har fått hem min ”ängel-figurin” nu. Ser precis ut som din! Så mysig. Har skrivit böneorden du skrev under bilden, under den. Så nu står den i sovrummet så jag kan se på den när jag behöver… 🙂
  Kram!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vet du var halsbandet Liv fick är köpt? Min pappa (som kommer från Älvdalen) och mamma vill köpa ett sånt till min dotter. Men hur jag än letar hittar jag inte den modellen.
  Hälsningar
  Åsa Lindberg

  Svara