Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:43 | maj 28, 2011

En potatissäck

Hej min vän. Hoppas allt väl. Vad har du för planer idag. Vi gör ingenting. Bara slappar. Pojkarna gick precis över till granntjejen, så dem lär jag inte se till på ett bra tag 🙂

Gårkvällens middag. Marängswiss.

Gårkvällens middag. Marängswiss.


Mmm! Min favorit. Minns du när jag var gravid med Liv, då hade jag cravings på marängswiss och åt det hela tiden?

Mmm! Min favorit. Minns du när jag var gravid med Liv, då hade jag cravings på marängswiss och åt det hela tiden.


Liv satt bredvid mig och försökte sätta på sig vinteroverall och gummistövlar. Gummistövlarna var ett bra val men overallen blir nog lite väl varm. Trots att vädret är gråt och trist.

Liv satt bredvid mig och försökte sätta på sig sin vinteroverall och gummistövlar. Gummistövlarna var ett bra val men overallen blir nog lite väl varm. Trots att vädret är grått och trist.


Det här var bättre.

Det här var bättre. Hello Kitty om Liv själv får välja.


Nej, nu måste jag röra på mig. Känner mig som en säck potatis här på soffan.
Ska hälsa på en vän som är deppig. Olycklig kärlek och ett trasigt hjärta är hemskt. Finns inte så mycket man kan göra mer än att stötta och påminna om vilken gris hjärtekrossaren var och är! Det känns aldrig så när man mår dåligt, men det blir alltid bättre. Om ett tag kommer hon titta tillbaka och undra hur i all världen hon kunde gråta över honom. Det är då vännerna måste finnas där annars är det lätt att deppa ihop och inte orka göra något annat än att gråta till kärleksfilmer, tröstäta choklad och lyssna på de där speciella låtarna som påminner om romansen man haft, inte orka gå vidare och se sitt egna värde. Hon är värd någon mycket bättre. Hon måste bara inse det.
Hej på en stund.
Puss och kram ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “En potatissäck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmiddag i solskenet.Ska vi hålla tummarna för att detta väder håller i helgen.Såg att Tisdagen skulle bjuda på 27 gr.Det tackar vi för.Här hemma råder också ett stilla lugn inför morsdagsfirandet som går av stapeln ikväll.Ja jag minns att du åt marängsviss när du väntade lilla Livan haha.Det är ju bara hur gott som helst.Sötisen Liv med sina fiiina stövlar.Står med benen precis som en liten fotomodell.Sådan mor sådan dotter.Vad månne bliva av denna goa tös?Hoppas du kan muntra upp din vän idag och hoppas kärleksbekymmren löser sig till det bästa.Ge henne en stor kram.Puss o kram från Skåneland.

  Svara
 • Vad gott med marängswiss!! Här har vi barnkalas och ikväll är det 30årsfest!! Trevlig helg på er alla!!

  Svara
 • Hej!
  Vad fint av dig att ställa upp för din vän,
  man är så sårbar i den situationen, bara hon inte går tillbaka till honom ,eller att han kommer krypandes tillbaka….känslor är så starka! Du är en bra vän som vet att hon är värd bättre, hoppas hon också inser det.
  Jag tänker på dig och din vän! Kram

  Svara
 • Hej! Bättre tröst kan din vän inte få än att du kommer dit Hannah! Tänk vad vänner är värdefulla! Nu ska jag bjuda min vän på lax o sallad då hon ska låna min dusch pga renoveringsarbete hemmai hennes badrum, mysigt att överaska med middag, sedan ska jag jobba några timmar!
  Ha en go kväll!
  kram

  Svara
 • Prova GB`s nya halvliterspaket Nogger wow grymt gott!!! Jag älskar också marängswisch =)

  Svara
 • Jag fick känslan av att du menade nånting med kommentaren om marängswissen och graviditeten… Kan det va så att du har crawings igen? 🙂
  Underbart isåfall!!! Kram

  Svara