Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | maj 29, 2011

Mors Dag

Hej min vän. Idag är det mors Dag. En dag då alla mammorna ska få extra mycket kärlek!
Peter är inte hemma och barnen har glömt bort det, men nu ska jag allt påminna dem 🙂
Men innan dess så ska jag hylla min mamma. Hon är för mig den bästa mamman i hela världen. Hon är inte bara mamma till mig och min syster utan hon har också hundratals barn runt om i världen som hon har tagit till sitt hjärta. Hon har bestämt sig för att bygga 100 barnhem och hon är en bra bit på vägen. Hon hjälper barn som inte har några föräldrar alls och inte ens ett hem. De barnen har hon gett ett hem och kärlek. De kallar henne för mamma. De har fått ta del av hennes varma hjärta, men hon är mest min 🙂
Så min älskade mamma. Detta är din dag. En dag då jag likt de övriga 364 dagarna om året älskar dig. Men idag vill hylla dig lite extra. Du är den mest enastående mamma och person. De som mött dig hade nog önskat att de också hade dig som mamma.
Jag ser upp till dig och vill bli som dig. Kommer på mig själv att alltid försöka tänka som du. När det är något med mina barn eller något annat som händer så brukar jag tänka, ”undra vad mamma hade sagt och gjort nu?”. Jag ringer dig alltid och ber dig och råd och tips och jag hör din röst inom mig när jag är rådvill. Jag vill att mina barn ska få en lika bra mamma i mig som jag har fått välsignelsen att få i dig.

Min mamma!

Min mamma!


Du har alltid funnits för mig. Lyft upp mig när jag ramlat och hållt mig hårt när det har stormat. Du har alltid stått vid min sida, när andra har vänt mig ryggen. Du har sagt att Du inte alltid har tyckt om saker som jag har gjort men du har alltid älskat mig. Jag vet att jag har gjort många dumma val. Saker som jag själv inte är stolt över men du har alltid varit stolt över mig, över mitt hjärta. Du känner mina innersta tankar och känslor och vet vem jag är. Tack!
Det är mycket jag skulle vilja ha ogjort, många vägar som jag vek av på trots att du bad mig att inte gå på dem. Det är väl lite så som tonåring. Man kan vara lite väl rebellisk ibland, och de har jag varit. Du har dock alltid förlåtit mig. Du har alltid kramat mig och ingen av oss i vår familj har någonsin snålat med att säga ”Jag älskar Dig!”. För det gör jag, Jag älskar Dig av hela mitt hjärta och det är jag som är stolt över att få vara din dotter ♥
All kärlek


20 kommentarer20 kommentarer om “Mors Dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3

  Svara
 • va fint skrivit till dig mamma …
  älskar
  när dom kommer upp iknät å ändå säger mamma jag älskar dig 😉 då spelar de ingen rol om dom e 20 ell 2 🙂 de e orden som gör de..
  tycker de behövs inga spec dagar för att känna mig uppskattad
  ha en fin morsdag hannah …
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! VILKEN HYLLNING TILL DIN MOR!
  Vad glad hon kommer att bli, tänk vad fantastiskt det är för din mor att ha en dotter som du!
  Ha en bra morsdag. (jag serverade en kopp kaffe på en bricka till min mor.Hon blev lycklig och då blev jag det med!) kram

  Svara
 • Så vackra ord. Så fint. Jag hoppas jag en dag kan få och ge de samma. Kram Anki

  Svara
 • Fantastisk helt underbar kärleksförklaring.Be din Mamma läsa den.Du är väldigt lik din vackra Mamma.Önskar dig en skön och mysig morsdag.Kram på dig.

  Svara
 • Du har skrivit så fint att jag började gråta när jag läste det. Hoppas du får en fin dag Hannah. Även om dina barn glömt bort att det är mors dag idag, så är jag helt säker på att de älskar dig jättemycket alla dagar på året. Och det är ju det viktigaste.
  Kram till dig ♥

  Svara
 • Så vackra ord till din vackra mor!
  Man ser verkligen likheten (både med dig o Magdalena) i utseendet…
  Hoppas du får en fin dag!
  Kram! <3

  Svara
 • Vackra ord. Jag önskar att jag själv hade en mamma jag kunde skriva så om. Min mamma har aldrig funnits där för mig, och finns där fortfarande inte. Har aldrig kunnat vända mig till henne. Har haft 2 väldigt själviska föräldrar som inte brytt sig speciellt mycket om sina barn. Har alltid önskat att jag kunde ha en bra relation till min mamma. Tycker det alltid är fantastiskt när folk har det! Grattis på mors dag Hannah!

  Svara
 • Åååhh Hannah!!! Det var det varmaste och finaste jag läst på länge!!! <3 Grattis på Mors dag!!!
  Kramar

  Svara
 • Till Avian:
  Det smärtar mig att läsa att du har haft föräldrar som inte brytt sig. Inte så sällan undrar man varför en del skaffar barn, egentligen…. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det har funnits någon annan för dig.
  Många kramar till dig!
  Maja

  Svara
 • Jättefina ord och jag tror att du är en precis lika bra mamma som din egen mor. Fint kort på henne! Ha en riktigt mysig dag <3 Jag har min goa svärmor här och vi bakar Vickans goda kladdkakemuffins 🙂 Har även varit på blomsterlandet och köpt på oss en massa fint som vi ska gå ut och sätta nu 😀 Stor kram till dig Hannah!!

  Svara
 • Nu började jag gråta fö att det var så vackert o det gör så ont i mig fö att jag vet att jag aldrig kommer få känna så 🙁 men jag har mina barn som jag älskar över allt annat o min sambo. Jag kanske får uppleva det i mitt nästa liv . kram

  Svara
 • STOR KRAM till avian och tessan30.

  Svara
 • ja, det var väldigt vackert skrivet och du har nog själv ett lika stort hjärta som din mamma!:)
  jag har tyvärr ett riktigt dåligt førhållande till min mamma som tyvärr bara blir sämre før hon vägrar o engagera sig o är expert på ursäkter o jag kan inte førlåta henne hur jag än førsøker. jag tampas med dåligt samvete när det är hon som borde ha det och inte jag och insett jag måste bryta helt..men underbart att det finns sådana førebilder som din mamma, det är härligt att läsa en sån hyllning!:)kram på dig!

  Svara
 • Jag gillar också din mamma :-). Och min egen förstås, ännu mer <3
  http://blogg.mama.nu/beatatjata/

  Svara
 • Jag tillhör tyvärr också den skaran som inte har någon bra relation till min mamma. Har aldrig haft och nu har jag get upp att försöka, hur hemskt och tråkigt det än låter. Dom har gett mig mer smärta än glädje och jag har aldrig fått höra att dom älskar mig. Det sätter sina spår men jag har lärt mig för jag talar om det för mina små pojkar varje dag.
  Tänker på er andra som också skrivit här!
  Din mamma verkar vara en riktigt guldklimp, Hannah! Det lilla jag fick träffa henne på Ullareds-resan så utrålande hon glädje, kärlek och värme. Underbart!
  Grattis till er!

  Svara
 • tvillingmamma; ja, det är svårt att låta bli att førsøka men samtidigt tror jag att man først kan känna sig fri i sitt eget liv när man helt enkelt accepterar att det inte kommer bli bra. det har tagit mig många år men nu har jag fått nog och nu vill jag inte försöka mer för jag tycker jag lagt før mkt tid och energi på en person som uppenbarligen inte vill eller kan förändras. ditt eget liv är alltför värdefullt, tänk på det! jag tog mitt beslut i dagarna att nu får det räcka,och även om det är tungt vet jag att det är för det bästa.
  skønt att høra att du är annorlunda mot dina barn, att du visar dem kärlek och inte har blivit som dina föräldrar.

  Svara
 • Så fint!! Jag älskar oxå min mamma så mycket, hon är den finaste Mami man kan ha hon har ett hjärta av guld och jag saknar henne så idag för jag har fått ”fira” min första morsdag på sjukhuset med min 8 veckor gamla dotter som är sjuk 🙁
  Smärtar mig så att läsa om tjejerna här som intejar någon relation till sina mammor, hoppas ni fått mycket kärlek här i livet ändå. Jag kommer bli överlycklig om jag så bara lyckas bli hälften så fin mamma som min Mami är.
  Kärlek till er alla här!

  Svara
 • Jag blev så rörd så fina ord du beskriver din mamma.Du verkar ha så stort hjärta och så mycke kärlek till alla kram Birgitta

  Svara
 • Tyvärr har jag heller aldrig känt de som jag önskat känna till min mamma. Visst kan jag säga att jag älskar henne och uppskattar att hon tagit mig till jorden – men hur mycket sanning de ibland ligger bakom vet jag inte. Jag har alltid försökt göra de bästa och vara snäll mot henne, men jag känner tyvärr inte de ni känner – inte så mycket som jag velat. Jag har aldrig kunnat prata med henne om någonting – det förtroendet har jag aldrig haft + att hon inte är en bra lyssnare. Jag känner mig elak när jag skriver detta, och får dåligt samvete. Jag vet inte vad detta beror på – hon kanske älskar mig innerst inne men de skadar inte att få höra de oftare!
  Trots detta gör jag de bästa av situationen och har ändå uppskattat henne inför detta – på grund av mitt dåliga samvete.
  Relationen jag skulle vilja ha till henne är precis som den relationen du har till din mamma Hannah, där du kan berätta allt för henne och att de är verklig kärlek. De gör ont.

  Svara