Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | juni 1, 2011

Dubbelbio och hjärtsnörp

Hej min vän. Är du vid gott mod? Jag har varit världens segaste den här morgonen. Nu har jag dock fått i mig mitt morgonkaffe och känner mig vaken 🙂
Igår bestämde sig jag och Peter oss för att jobba till efter lunch, intensivt, sedan tog vi en dag på tu man hand. Vi promenerade i stan, tittade på folk, åt en sen lunch/tidig middag på Tures och efter det så passade vi på att gå på bio. Det är det bästa jag vet. Gå på bio och äta mängder med biopopcorn. Det blir inte så mycket bio nu för tiden så vi slog till på en dubbelbio. Först såg vi Lincoln Lawyer med Matthew McConaughey (jättebra, se den!) och efter den åt vi på McDonalds och när klockan blev nio satte vi oss i en ny biosalong och såg Insidious. Fy tusan vilken otäck film. Har inte blivit så rädd på länge. Mitt hjärta slog alldeles för fort en timme efter filmen. Den var bra men mycket läskigare än vad jag kunde ana. Tyvärr blev bioupplevelsen lite förstörd då många i publiken pratade högt och ljudligt. Till sist fick Peter och en annan kille nog och bad dem att stänga igen foderluckorna 🙂

Bionörd.

Bionörd.


Vilken hamburgekedja tycker du har de godaste pommesen? Jag älskar Mc Dolds pommes. De som är mjuka är godast, tycker jag.

Vilken hamburgerkedja tycker du har de godaste pommesen? Jag älskar McDonalds pommes. De som är mjuka är godast, tycker jag.


Jag hann även med en sväng på H&M. Letade efter ballerinaskor till Liv och kom hem med det (tyvärr förstora så jag måste byta) OCH de jag avskyr mest, Hello Kitty. Liv älskar dock kläder, böcker, ja allt som har med den japanska katten att göra. Så mitt mammahjärta gjorde att jag kom hem med detta:
Hello Kitty baddräkt, keps, hårspännen och en liten väska.

Hello Kitty baddräkt, keps, hårspännen och en liten väska.


Nu till de sötaste av allt. H&M har ett samarbete med Hasbeens och det fanns ett par kvar, precis i Livs storlek.

Nu till de sötaste av allt. H&M har ett samarbete med Hasbeens och det fanns ett par kvar, precis i Livs storlek.


Kanske inte den ultimata skon för en två åring men alldeles för söta för att inte köpa. Får ha dem som prydnad :-) .

Kanske inte den ultimata skon för en två-åring men alldeles för söta för att inte köpa. Får ha dem som prydnad 🙂 .


Kanske ska förskolan ha maskerad snart igen. Hoppas! Hittade även den här kaninmasken på H&M.

Kanske ska förskolan ha maskerad snart igen. Hoppas! Hittade även den här kaninmasken på H&M.


Jag kom inte hem tomhänt när det kommer till mig själv. Köpte dessa nostalgi-skoran på Stadium. hade ett par vita Reebook när jag gick i årskurs 6 och nu när jag snart fyller 33 år gjorde de comeback för mig. 140 kr kostade de. Ett riktigt fynd!

Jag kom inte hem tomhänt när det kommer till mig själv. Köpte dessa nostalgi-skorna på Stadium. Hade ett par vita Reebook när jag gick i årskurs 6 och nu när jag snart fyller 33 år gjorde de comeback för mig. 140 kr kostade de. Ett riktigt fynd! Jag klagade på alla sketans skor i hallen igår och med mina senaste köp blir det inte direkt bättre.


Livan på väg till förskolan med nya kepsen och väskan.

Livan på väg till förskolan med nya kepsen och väskan.


Hej på en stund 🙂
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Dubbelbio och hjärtsnörp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, jag är så biosugen att jag nästan går i bitar! Blir alldeles för sällan numera. Ett hårt slag för en bio-beroende. Vårens höjdpunkter var barnvagns-bio med bebisen…

  Svara
 • Ja visst är man trött på Hello Kitty, när äntligen stortjejen tröttnat, så vill lilltjejen ha, suck:( Javisst är mcdonalds pommesen godast, men gubben min tycker ju bäst om Max-stripsen, så det blir lite bråk varje gång det är hamburgardags om vart man ska gå, Sen sitter han där på Mcdonalds å stönar, men ååh, hur kan du säga att de här är godare än Max???!!! Stackarn va han får stå ut med:) Kram, å ha en underbar helg!!

  Svara
 • Vilken mysdag! Åh de där skorna har jag tittat på och till och med tipsat om i bloggen men fick höra att de var omöjliga att gå i. Men borde som du köpt de som prydnad haha. Vilken underbart väder det var igår. Tant som jag har blivit gjorde jag ändå stan igår. inte illa. haha
  Hoppas att ni njuter av dagen! O så fin hon blev med sin Hello Kitty kepa! puss o kram

  Svara
 • Hej! Jag är absolut vid gott mod. Syskonbesked på morgonkvisten minsann. Mycket spännande!!! Joolz kommer inte att börja tillverka syskonvagnar snart? För en sådan lär vi behöva till januari :)! KRAM

  Svara
 • Åh va kul m dubbelbio….måste ja oxå göra nån dag…..ja e oxå bionörd 😉
  vill gärna se dem me Matthew.M oxå, verkar bra.
  Nästa bio blir Pirates….älska Depp som pirat.
  jag ser ca 3-4 bio per månad, bästa avkopplingen tycker ja 😉
  Reebook kängor hade ja oxå på 80 talet, funderar oxå på ett par…va billiga de va? kom ihåg att de va väldigt dyra ”förr”
  Kram från Anneie 43 i gbg 🙂

  Svara
 • Godmiddag finaste.Bio det är inte riktigt min grej men popcornen det är MIN grej.Det händer att det blir en och annan film på Tv.Ser mest på dokumentärer.Fiiina bilder på goa tösen Liv.Jag gillar hennes rosa stövlar,jättefina.Dom söta små tofflorna i silver är ju bara helt underbara.Jag har faktiskt haft ett par liknande.Kan det ha varit på 80-talet? Nu stundar en lång skön helg här hemma och stort 100 års jubileum i vår lilla stad och besök av självaste kungen o drottningen.Det bästa av allt är vår underbara sommarvärme som ska hålla hela helgen.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Ursöta skor! När jag var liten va ju favvoskorna träskor och de var ju inte svåra att gå i utan jättesköna! Dessa e ju träskor fast med remmar 🙂
  Kramis//Linda

  Svara
 • En sådan keps har min lilla tös med =) Så gulligt. Hittade en film med hello kitty här om dagen, det var riktigt skoj, har liksom aldrig sett den tidigare, och lilltjejen satt som ett ljus. Kram och ha en fin dag nu, hoppas på sol.

  Svara