Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:54 | juni 2, 2011

Lördag fast torsdag

God kväll vacker. Det blev lite sol här framåt dagen, men tyvärr har det blåst rätt mycket. Tycker det är så skönt när det känns som om det är lördag men det är bara torsdag och många dagar väntar med sovmorgnar och hemmadagar med barnen. Tycker det är mysigt. Fast ibland tryter mitt tålamod det måste jag säga. Kan bli tokig av för mycket skrik och stoj och de små, små öronen som inte hör något jag ber om eller när jag säger till. Men viskar jag ”vill någon ha godis?” då får reaktion på en hundradels sekund 🙂
Mammi var här och Tristan kom också hit. Vi har ätit gott och barnen har lekt. Har fått lite goda råd av min mor. Hon måste ju ha väldigt bra hand och uppfostran med tanke på mig 🙂

Mammi! Mamma är halvblind uatn sina glasögon så när hon noppar ögonbryn (om hon gör det) så blir det inte helt bra. Så när vi ses så brukar jag köra lite skönhetsfix. Idag fixade jag hennes bryn och visade hur hon skulle fylla i dem på bsta sätt. Hon blev mycket nöjd :-) Någon mer som behöver hjälp?

Mimmi! Mamma är halvblind utan sina glasögon så när hon noppar ögonbryn (om hon gör det) så blir det inte helt bra. Så när vi ses så brukar jag köra lite skönhetsfix. Idag fixade jag hennes bryn och visade hur hon skulle fylla i dem på bästa sätt. Hon blev mycket nöjd 🙂 Någon mer som behöver hjälp?


Jordgubbar med vaniljglass. Ett härligt sommartecken.

Jordgubbar med vaniljglass. Ett härligt sommartecken.


a34
Efter en orgie i jordgubbar och glass hade Liv en show för oss med sitt söta kaninansikte. Hon passade även på att kramas med sin Mimmi.

Efter en orgie i jordgubbar och glass hade Liv en show för oss med sitt söta kaninansikte. Hon passade även på att kramas med sin Mimmi.


Var rädd om dig!
Puss och kram ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Lördag fast torsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Hannah, jag såg er på bion igår. Ville så gärna gå fram och hälsa då jag läst din blogg varje dag i ca 3 år. Men ville inte störa när du var med din familj….
  Kul att se dig iaf! 🙂
  //Tessan

  Svara
 • Men gu så söt hon är lilla loppan, eller kaninen menar jag 😉
  Du kan ju gärna få noppa mina ögonbryn *host host*

  Svara
 • Japp här är en som behöver hjääälp.Kram på dig.

  Svara
 • Du är så galet snygg i din ”nya” frisyr! Själv har jag inte haft tillfälle att klippa mitt sjukt slitna hår på typ 7 månader så många cm kommer att ryka! Vill ha någon mer frisyr, inte bara långt och hängtigt lixom.. Tips??
  Idag blir det vaniljglass (gammeldags!) med jordgubbar för mig med.
  Kram fina du och ha en underbar dag!
  /Fiffi.
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • God morgon finaste Hannah! Ville bara önska dej en
  fortsatt trevlig helg. Jag kan verkligen hålla med dej om att man kan tappa tålamodet på barnens ljud nivå och att det man säger går in i ena örat och ut genom det andra och i nästa sekund kan man inte förstå hur man kunnat vara arg, då är dem som små änglar 😉
  Kram kram

  Svara
 • Söt kanin ;)! Åh, dessa ögonbryn. Jag glömmer ofta av att ansa dem då o då, men ansiktet får ju verligen ett lyft när man gör det.
  Vad fin du blev på nya Klick-by-linen föressten!
  Kram!

  Svara
 • Ja man skulle kanske ha kommit förbi när man ändå va i Sigtuna o fått lite hjälp m brynen *fniss*
  Jag va där m min brukare, vi gick ner till Våfflan o fikade lite, så mysigt där nere =)
  Kram kram

  Svara
 • Jag skulle nog också behöva lite hjälp, vågar inte röra mina ögonbryn då jag är rädd för resultatet 😛

  Svara