Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | juni 4, 2011

Hoppelihopp

Hej igen. Igår kväll efter Talang så lämnade jag Mio hos syster och Tristan. Han ska vara med dem på ett event nere i Mantorp, titta på race och sportbilar. Jättespännande för honom.
Det som varken Mio eller Tristan visste om var att de skulle få flyga helikopter till Mantorp. Förstå vad häftigt! Ett minne för livet. När Mio var mindre var han som galen i helikoptrar men kunde inte säga det. Han kallade helikopter för hoppelihopp. Nu får han sin dröm i uppfyllelse och flyga hoppelihopp 🙂
Syster har skickat massor av bilder.

Här sitter de på pilotens rum och tittar ut på helikoptern.

Här sitter de på pilotens rum och tittar ut på helikoptern.


a27
Förväntansfulla på väg in i helikoptern.

Förväntansfulla på väg in i helikoptern.


När jag fick den här bilden skickade jag tillbaka "får du ha på mobilen i helikoptern? Tänk om den stör utrustningen!". Men det var tydligen inga problem :-) Puh.

När jag fick den här bilden skickade jag tillbaka "Får du ha på mobilen i helikoptern? Tänk om den stör utrustningen!" Men det var tydligen inga problem 🙂 Puh.


a53
Vilken otroligt vacker vy.

Vilken otroligt vacker vy.


Det var nog för överväldigande för dem, för de somnade helt plötsligt som stockar :-) ha ha.

Det var nog för överväldigande för dem, för de somnade helt plötsligt som stockar 🙂 ha ha.


Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Hoppelihopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina hannah
  vilka underbara bilder… vilken upplevelse att få flyga helikopter 🙂 de vill ja me göra 😉 lite avis nu hahaha ja som aldrig e de annars .. men ja har ändå fått min barndomsdröm uppfyllt, när ja simmade me delfiner .. älskar dom varelserna 🙂 ska bli en gång till
  ha en jättefin lördag nu bär de va in till stan de e en stor folkfest inne i stan nu
  kram

  Svara
 • Hej,vilken kul grej för killarna verkligen minne för livet.
  en annan sak jag kom på det var att dina killar gillade din zipperoverall.lager 157 har sånna just nu var dom slut i web shopen men dom ska få in.
  Tack för en härlig enkel blogg.
  maja.

  Svara
 • Idag har jag varit i Sigtuna på lite sightseeing. Eftersom jag hört så mycket om stället, och sett alla dina fina bilder, så var jag ju tvungen att ta mig en liten titt.. 😉 Verkligen jätte mysigt och fint! Åt gott på Våfflan och promenerade omkring, vad härligt med så mycket vatten runtikring. Kram!

  Svara
 • Men herre gud, 🙂 somnade de på riktigt eller är det ett av din systers underbart tokiga skämt?
  kram christel

  Svara
 • Härliga bilder på två goa killar.Roligt för Mio och få följa med moster och kusinen.Den upplevelsen hade man inte tackat nej till.Här har vi suttit på olika uteserveringar det mesta av dagen.Lyssnat på bra musik och ätit och druckit gott.Nu intar snart Danny scenen sen väntar sängen på en mycket trött och nöjd Marita.Puss o kram.

  Svara
 • Hejsan!
  Ville bara informera om en jättbra sida för den hälsomedvetna. Här finns produkter som Hälsokost, Ekologisk mat, hud & hårvård samt Raw food: http://www.plushalsa.se.
  Ha en underbar helg!

  Svara