Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:46 | juni 5, 2011

Fotbollsdag

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att du har haft en härlig söndag.
Jag har varit ute hela dagen. Morgonen började med fotmollsmatch. Jag och Liv satt vid sidan av planen och hejade på William och hans lag. De vann så, vi måste ha varit en bra hejarklack 🙂

Nu när det är sol ute så ogillar jag att ha smink de jag använer som äver skyddar huden med sitt solskydd är i.D Bare minerals. Den jämnar ut mitt fläckiga hud bra också.

Nu när det är sol ute så ogillar jag att ha smink. Jag använder bara i.D Bare minerals som även skyddar huden med sitt solskydd (spf 15). Den jämnar också ut min fläckiga hud bra.


Heja Sigtuna!

Heja Sigtuna!


Idag var det inte lika varmt som igår. Det blåste polarvindar så jag hade ragg på hela kroppen.

Idag var det inte lika varmt som igår. Det blåste polarvindar så jag hade ragg på hela kroppen.


Tog en lång promenad ner på byn och firade vinsten med hamburgare och glass.
Igår var jag och Peter ute på sjön med Kevin och hans lilla dotter. Det var underbart att åka båt, sola och stanna till på Strandbryggan för en bit mat. Du ska få veta mer senare och se bilder. Måste lägga lilla Liv nu som är jättetrött.
Vad har du haft för dig?
Puss och kram ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Fotbollsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Roligt med vinst! Vilken fantastisk helg det varit ja. Men hu så varmt på västkusten! Går mest och är väldigt gravid, med en liten till på 2, så hoppas på lite svalare väder för att vara egoistisk en stund!;)Blir fötterna i plastpoolen imorron. Kram

  Svara
 • Åh vad du är vacker! Kram

  Svara
 • Hej Fina Hannah! Roligt att följa din blogg varje dag.. =)
  Har också sällan smink under sommarmånaderna. Verkar vara en riktigt bra produkt du använder när du är osminkad, vart finner man den? Kostnad?
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kramar Jeje!

  Svara
 • Om det är i.d du syftar på så kan jag hjälpa dig. Köpte en ny igår på Ren Hud i Kristianstad och den kostade 440kr där. Så runt den summan ligger det. Kanske finns billigare på nätet. Mitt tips är att köpa ett startkit, då får du massa med produkter och borstar. Bara borstarna kostar en del så startkitet är verkligen super och ligger på ungefär 900kr. Då får man bla tre borstar, foundation, solpuder, mineral veil och en primer. Ska man köpa i.d så ska man absolu köpa startkitet 🙂

  Svara
 • hej fina hannah ..
  ja har aldrig smink heller under sommaren mer än till fest 🙂
  i göteborg har de varit kanonväder vi hade 28 idag 🙂 så idag har vi varit inne i stan å myst .. å imorron ska de bli ännu varmare här så då blir de till att sola 😉 ja e så glad att vi äntligen har fått värme här igen efterlängtat nu kan man få tillbaka sin bränna igen 😉
  ha en fin kväll
  kram

  Svara
 • Visst är det härligt att man kan vara ute hela tiden nu?
  Tyckte faktiskt att det var skönt med en liten mulnare dag idag så man kunde sova lite mer med gott samvete 🙂
  Vi gjorde faktiskt en utflykt till Sigtuna igår. Kom så vi åt lunch där och sen tog vi en glass i solen 🙂
  Var första gången jag var där och blev absolut lite kär i staden. Med de snea husen och fina träfasader…
  Kommer absolut att åka dit igen, säkert redan i sommar 🙂

  Svara
 • Jag ogillar också smink på sommaren men i.d är perfekt. Det ligger tunt på huden och ser naturligt och fräscht ut 🙂 Jättebra produkt och absolut värt pengarna!

  Svara