Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:49 | juni 6, 2011

Strandragg och födelsedagsfest

God kväll vackra Du. Nu börjar långhelgen lida mot sitt slut. Det har verkligen varit skönt. Har njutit i fulla drag av att kunna ligga kvar i sängen, ingen väckarklocka och stressiga morgnar bara slappa dagar hemma, på sjön och med barnen.
Har du haft det bra?
Idag har vi varit på stranden innan vi for till Mamma och Gunnar på födelsedagsfest.

Liv åt sin frukost på altanen.

Liv åt sin frukost på altanen.


På stranden fick jag stor hjälp av William. Han är en fantastisk storebror.

På stranden fick jag stor hjälp av William. Han är en fantastisk storebror.


Ser så vuxet och gulligt ut när han bär Liv på höften.

Ser så vuxet och gulligt ut när han bär Liv på höften.


Två strandraggare.

Två strandraggare.


Hello Kitty från topp till tå.

Hello Kitty från topp till tå.


a65
Jag och Liv gick på fest i matchande blåa klänningar och ballerinaskor. Hennes från Noah Noah och min är en Filippa K.

Jag och Liv gick på fest i matchande blåa klänningar och ballerinaskor. Hennes från Noa Noa Miniature och min är en Filippa K.


Grattis Gunnar på din födelsedag. Jag älskar Dig!

Grattis Gunnar på din födelsedag. Jag älskar Dig!


Äntligen fick jag hem min älskade Mio. Han har haft en superhelg med syster och Tristan men har varit saknad här hemma.

Äntligen fick jag hem min älskade Mio. Han har haft en superhelg med syster och Tristan, men har varit saknad här hemma.


Så här ser det nästan alltid ut. Mio står hellre på huvudet än benen.

Så här ser det nästan alltid ut. Mio står hellre på huvudet än på benen.


Letade efter Livs napp och hittade Morran under bordet sugandes på den :-) Hon fick behålla den.

Letade efter Livs napp och hittade Morran under bordet sugandes på den 🙂 Hon fick behålla den.


Om tio minuter börjar den spännande fortsättningen på förra veckans avsitt av Medium. Avskyr när de slutar med ”To be continued”. Men nu är det äntligen måndag igen.
Var rädd om dig.
Puss och god natt ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Strandragg och födelsedagsfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Följer du nån gammal säsong av medium eller? Såg allra sista avsnittet i vintras nån gång, ska inte spoila dock :-). Härlig serie, jag vill också ha tre döttrar och en charmig man. Bara en dotter kvar till full pott, alltså 😀

  Svara
 • Hej Hannah! Ser underbart ut. Nu tjatar jag igen, men hur skyddar ni Liv från solen? Kör ni solskyddsfaktor eller kläder? Tycker det är klurigt när dom är så små. Kram

  Svara
 • Hej CC, det är bra att tjata för då får man svar 🙂
  Jag använder solskydd (spf 30-50) på barnen. Liv smörjer jag in på morgonen och under dagen med 50. Hon har solhatt eller keps som skyddar lilla huvudet. Är vi på stranden hela dagar har jag en typ av uv-dräkt som täcker mer av kroppen. Såg att det fanns på H&M.
  Var noga med solskydd du också 🙂 Alla behöver vi det nu när solens strålar är så farliga.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej vackraste Hannah.Här hemma sitter det en nu som glömt smörjá in sig och jag är rödare än en kräfta.Solskyddet ska inhandlas i morgon,jag lovar.Vi har tänkt att besöka Stockholm veckan efter midsommar och det blir bla.Sigtuna som verkar vara en stad i min smak.Dett ska bli jättekul.Hoppas ni är på hemmaplan så kan vi ju ta en liten fika eller ett glas vin någonstans.Här har vi fått värsta ovädret nu till kvällen med rejält regn och åska.hujedamig.puss o kram på dig.

  Svara
 • Åh vilka söta strandraggare! Härligt. Vi kom till Sverige igår för ett par veckors mys med Dixies mormor och morfar i Skåne, njuter av soligt väder. Helt underbart! kram towe

  Svara
 • Såå fina sommar-bilder 🙂
  Bilderna på William o Liv är underbara!
  Vart kommer Mios jumpsuit från…?.. min son skulle oxå va superfin i en sån… men jag tycker att onepiece är för dyra… -visst hade nu funnit en billigare variant..?..

  Svara
 • Glömde skriva att min son bokstavligt talat är fastklistrad i den sittpuff han vann genom er… 🙂 ÄLSkAR den..! Igår låg han i den o solade på balkongen hihi.. o somnar i den framför Bolibompa.. 🙂
  Kram!

  Svara
 • Hej!
  Ja, vi har det varit härligt med långledigt!!? Har du (eller nån annan an er bloggläsare) nåt bra tips på vad man kan laga av torskblock? jag har lagat ”sönder” min gamla gratäng och nästan fått avsmak 🙁 Nya recept är alltid välkommet! Sen vore det kul att testa din köttfärssås!! Lägg gärna ut hur du lagar den!!
  KRAM Carina

  Svara
 • Hej fina Hanna!
  Har ju läst o sett att du haft en underbar helg. Man blir glad över det vackra vädret. nu blir det lite molnigt här kunde bli regn o åska -håller tummarna för inte 🙂
  Vart har du shoppat din underbart blå klänning? underbart fin kram ullie

  Svara
 • HejHannah!Här har också varit en så härlig helg med grillfest och avkoppling i trädgården. Här är superkvavt just nu så man bäljar i sig vatten! Vad härligt ni haft det med båttur mm. Hoppas vi får en fin sommar! Ha en bra dag!
  Kramar Helena

  Svara