Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:02 | juni 8, 2011

Kärlek runt halsen

God kväll vacker. Har du haft en fin dag? Här har det varit, och är fortfarande, otroligt varmt och kvavt. Bara väntar på att det ska komma en urladdning från himlen snart. Blixtrar och dunder! Känner mig på mycket bättre humör och sitter just nu i soffan med Mio och Liv. William och Peter är iväg på fotbollsträning.
Idag kom våra buskar (Tujjor) till häcken som ska gå runt huset. Det kommer bli så fint. Det är mycket jobb kvar men när allt är på plats så är det en riktig oas här hemma 🙂
Har mitt favvohalsband idag. Fick de i julklapp men har glömt att visa dig.

Jag älskar enkelhet. En länge kedja med två berlocker i silver.

Jag älskar enkelhet. En längre kedja med två berlocker i silver.


En ring med barnens namn och en berlock med en glad bild på Liv.

En ring med barnens namn och en berlock med en glad bild på Liv.


Berlocken med Liv har en tjej som heter Jenny gjort till mig. Hon tillverkar fotosmycken men även andra vackra smycken. Gå in HÄR på hennes hemsida och kika. Silverkedjan och ringen med barnens namn har en annan begåvad Jenny skapat. Hennes verk hittar du HÄR.
Nu kan jag bära mina kärlekar runt halsen hela dagarna ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Kärlek runt halsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefint halsband. Jag vill med ha ett med barnens namn på men jag får nog ha ett med kortare länk för jag slänger med det överallt annars…
  Trevlig kväll. Kram

  Svara
 • vilket sött halsband, har letat efter något liknande, ska kolla hemsidan. ja det är kvavt som attan, sitter ju på pendeln hem från jobbet varje dag, å där håller man på att smälta bort, undrar om man är i nåt ”förklimaterie”, tycker att ingen annan ser berörd ut, å själv sitter man å fläktar som en tok. Mysig dag med klassen! Vi har grillning å femkamp imorgon med wilmas klass , tyvärr har jag ingen liten jag kan skylla på så jag slipper va med tyvärr, är alltid sämst på sånt. Ha en skön kväll/kram jennie

  Svara
 • Du vet hur du får igång shopping-genen..:D
  Superfina!!!
  kram

  Svara
 • Har läst din blogg ett par veckor nu och tycker du verkar vara en mysig och mycket snäll person 🙂 Jag gillar också enkla smycken och ditt halsband var mycket fint! Undrar dock vart ditt fina armband kommer ifrån? Kram

  Svara
 • Tack snälla Louise 🙂 Kul att du hittat hit! Det är ett Love Bracelet från Cartier. Kram
  /H

  Svara
 • Love it! Hintat om något sådant smycke ett bra tag nu men får nog ta saken i egna händer och beställa själv.

  Svara
 • Verkligen fint! Gillar att det är längre än dom flesta halsband. Tack för ditt besök igår, det värmer alltid lite extra. Skönt att du känner dig vid gott mod igen. Mitt humör blev naggat i kanten när jag idag hade besök av en tjuv som fick med sig en skinnjacka för 4300 kr. Usch blir så ledsen och arg. Bäst att sova nu och vakna upp till en ny dag.
  Stor kram
  M

  Svara
 • Så fint halsband! Det är vackert med långa halsband tycker jag.

  Svara