Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:35 | juni 9, 2011

Min kantiga häck

Hej min vän. Ännu en morgon inte helt olikt alla andra morgnar 🙂 Barnen är i skolan och Liv ska snart till förskolan. Själv  ska jag sätta igång med dagens jobb och bestyr. I eftermiddag åker jag ut till Nacka/Orminge för en JOOLZ-kväll på barnbutiken Familjetorget som ligger där. Det ska bli roligt. Kommer ha erbjudanden och annat skoj om man vill slå till på en vagn. I sommar kommer den i flera olika färger som t ex mångas favoritfärg svart, elefantgrå och en som kommer kallas för Earth collection i grönt med alla läderdetaljerna (handtag mm) i brunt. Snyggt!
Kanske ska jag ha den gröna vagnen till Liv? Den skulle matcha mina nya solglasögon 🙂 Äntligen har de kommit. Mina lite större bågar från MYKITA som jag beställde av Peters vän Mathias.

Snygga va?

Snygga va?


Lite mer Greta Garbo-stil. Har annars bara pilotisar.

Lite mer Greta Garbo-stil. Har annars bara pilotisar.


Vi går runt som flåsande zombies här hemma. Det är omöjligt att sova i denna kvalmiga värme. Älskar sommaren och värmen men nätterna är olidliga. Sover knappt någonting. Ligger bara och snurrar runt och vaknar av att jag lagt mig på golvet vid det öppna fönstret. Barnen verkar dock inte bry sig så mycket. Jag och Peter däremot drömmer om en AC 🙂
Liv tar hand om sin bebis på bästa sätt. Här blåser hon på "maten" så bebisen inte ska bränna sig.

Liv tar hand om sin bebis på bästa sätt. Här blåser hon på maten så bebisen inte ska bränna sig.


Med orden "jättegott" får bebisen en tugga.

Och matar den med ordet "jättegott".


Idag kommer häcken förhoppningsvis på plats. Det bästa med tujor är att de är vintergröna och kan bli väldigt höga.
En bit av häcken är på plats. Om några år är den tät och tre meter hög. Ska ha den klippt, så den blir mer kantig,när den börjar ta sig.

En bit av häcken är på plats. Om några år är den tät och tre meter hög. Ska ha den klippt, så den blir mer kantig, när den börjar ta sig.


Här ligger det flera plantor och väntar på att få rota sig.

Här ligger det flera plantor och väntar på att få rota sig.


Önskar dig en underbar dag.
Var rädd om dig.
Tack för att just Du finns och är min vän.
All kärlek ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Min kantiga häck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Blir verkligen kanonbra med en häck runt om, bra val! En sådan klänning Liv har på sig har jag precis beställt till min dotter, kanonsöt! Ha en härlig dag! Kram Therese

  Svara
 • Men ”jättegott”… jag döör vad gulligt! Söta lilla Liv!! KRAM

  Svara
 • Godmorgon Hannah! häcken kommer bli jättefin! snygga brillor du köpt! Hon är för söt eran lilla dotter, så mysigt med docklek då vi får höra våra vuxna kommentarer komma ur bernens mun. Idag är fullt upp, ska på stan, sjukgympa med benet som är bättre samt jobba ikväll! Imorgon är det skolavslutning och finaste dotterns pojkvän tar studenten, så då ska vi hem dit och fira honom med imorgon. Tänk att man är ”svärmor”, mysigt!
  Önskar dig en fin dag Hannah, här öser regnet ner emellanåt. Lycka till med din visning idag av vagnarna, verkar jättefina, men tyvärr ska jag inte bli mamma mer…men kanske mormor o farmor om ett par år..haha!
  kram kram

  Svara
 • Godmorgon!!
  Tack för svaret ang kryddan! Är det denna??
  http://www.santamariaworld.com/Images/Products/Retail/2675.png
  Är också sugen på en JOOLZ till min lilla Lisa. Måste in och kolla på hemsidan. är ute efter en sulkytyp gärna med suflett. Vat inte om det finns nån återförsäljare av JOOLZ när i närheten (Katrineholm)?? Annars får det väl bli en tripp till Stockholm 🙂
  Tujor blir det för oss också nästa år. Vi flyttade in i vårt nybyggda hus för snart ett år sedan…..Man tror att man flyttar in i ett nyckelfärdigt, men vi har precis som ni haft en del bekymmer 🙁 Inte precis vad man räknar med! Men som sagt tujor är bra och så slipper man den västa insynen! Jag får spara bikinin några år 😉
  Liv sötnosen 🙂 sköter om sin lilla bebis 🙂
  Kram och ha en fin dag!!
  Carina

  Svara
 • Vad söt Liv är, fint namn också 🙂
  Vi satte också Thuja runt vårt hus, sålde det dock förra året så hann inte se om den blev så hög som den skulle 🙂
  ha en fin dag!

  Svara
 • Hej härliga vän ♥. Älskar dina rubriker, trodde först att du hade något onödigt komplex för din bakdel 🙂 . Fint blev det med häcken och himla snygga brillor du hittat.
  Är tillbaks hemma efter en underbar vecka på landet i stillheten och tystnaden. Så härligt att vara i skärgården. Känns inte kul att komma hem till Göteborg igen, för jag trivs inte här längre 🙁 …så nu ska jag försöka byta min lägenhet och flytta till Sthlm.
  Stor kram till dig.

  Svara
 • Tog mig just en liten snyftpaus. Lyssna på Chris Medina- What are words på youtube.Du kan ej hålla tårarna tillbaka, såå fin låt till sin trafikskadade sambo. Tänk vad livet kan förändras på sekunder!

  Svara
 • Godmiddag sötaste Hannah.WOW supersnygga brillor.Lilla goa Liv.Hon är verkligen en riktig liten lillmamma.Det kommer bli riktigt fiiint med Thujor.Ni har en underbar trädgård.En riktig dröm.Puss o kram och lycka till med visningen.Puss o kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Något jag verkligen rekomenderar i den här olidliga värmen är en luftvärmepump. Vi installerade en förra sommaren då det var så hett. Vår lilla dotter var nyfödd och jag tyckte nästan att det var lite obehagligt när det var så varmt för henne. Nu har vi det jätteskönt hemma och sover gott om natten, dessutom slipper man ju alla myggor och getingar inne eftersom fönster och dörrar ska vara stängda för bästa effekt. I vintras körde vi bara värme via den och inga element var påslagna. Bästa investeringen vi gjort =) Ha en fortsatt skön sommar!!!
  Kram

  Svara
 • Fin häck, sån har vi med 🙂 Ett tips är att vattna jättemkt nu när ni har satt den, annars blir den brun och ful.
  Kram från en fd nagelkund i Kungsängen

  Svara
 • Men gud så söt hon är Liv!
  Vi har också thujor, fint när det är grönt året om som sagt. Till jul är de nästan som granar. 🙂
  Fast jag tycker nog inte de ska vara kantiga, men det är jag det. 😉
  Hoppas visningen med vagnarna går bra!

  Svara
 • Precis som Knoppen rekommenderar jag er att investera i en luftvärmepump. Köpte en Sverigepump från Panasonic för två år sedan och det är den absolut bästa investering vi gjort. På sommaren använder vi den mest på natten för att sova gott i ett svalt hus istället för att bada i svett som man gjorde förr. När vi går in på kvällen stänger vi dörrar och fönster och slår igång pumpen. Efter en stund har vi behagliga 20 grader inne även om det är superhett ute. Sååå himla skönt! På vintern värmer vi huset med den istället.Den värmer lätt hela vårt hus på 190 kvadrat, vilket gjort att vi inte behöver ha annan värme på och sänkt värmekostnaden med närmare 40%. Helt suverän och inte så dyr att köpa.

  Svara