Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:03 | juni 10, 2011

Barnvagnar och grillat

God morgon min vän. Fredag och solen skiner. Underbart. Här hemma är det redan 20 grader varmt trots att klockan inte ens är åtta 🙂
I natt har Liv inte sovit många timmar och det innebär att jag inte heller har sovit. Hon har haft ont på foten och skruvat sig, vaknat och gnytt. Tror hon fått en allergisk reaktion från ett bett. Foten är röd, svullen och varm. Sitter och väntar på att vårdcentralen ska öppna så jag kan få en tid hos läkaren för hennes fot. Stackars Livan 🙁

Vad kan det vara?

Vad kan det vara?


Kom hem sent igår kväll då vi hade Baby och JOOLZ-kväll på Familjetorget i Orminge/Nacka. Det var lyckat och känns jättekul. På vägen hem stannade jag och Peter till och åt en god middag. Mmmm, där kommer jag äta fler gånger i sommar, var så säker.
Restaurang Bockholmen på Bockholmen.

Restaurang Bockholmen på Bockholmen.


Man kan äta i huvudbyggnaden.

Man kan äta i huvudbyggnaden.


Men vi åt nere vid vattnet i utebaren.

Men vi åt nere vid vattnet i utebaren.


a313
En kock står och grillar det du vill ha. Kött, tonfisk, kyckling, grillad majskolv eller en mix av allt. Till det finns det en buffé med sallad, röror och såser.

En kock står och grillar det du vill ha. Kött, tonfisk, kyckling, grillad majskolv eller en mix av allt. Till det finns det en buffé med sallad, röror och såser.


En mixa av allt blev det för oss.

En mix av allt blev det för oss.


a77

Vackra omgivningar.


Nu öppnar vårdcentralen, måste ringa.
Önskar dig en underbar fredag!
All kärlek ♥


22 kommentarer22 kommentarer om “Barnvagnar och grillat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OJ!! Vilken fot!! Hoppas det inte är nåt allvarligt stackars Livan.

  Svara
 • Stackars Livis! hon har säkert reagerat mot mygbett. Mina grabbar är jättekänsliga och svullnar också upp sådär om jag inte är snabb och smörjer in bettet med kortisonsalva. Häromdagen såg det ut som de fått böldsjuka när jag dum nog hade glömt att stänga ett fönster. De hade kalast på dem hela natten 🙂 Usch dumma mamma! Hoppas allt går bra med foten. Kram

  Svara
 • Det är säkert myggbett! Min dotter har likadant. Be bvc att skriva ut tavegyl till henne, det gör att reaktionen inte blir lika stark och att hon sover gott på natten. (hon blir lite trött av det + att kliet lindras)

  Svara
 • Hoppas allt går bra med lillstumpan! Själv hat jag en riktigt tung dag i sorgens tecken. Funderar över vad meningen med livet är, om allt ens har en mening. En gammal skolkamrat på ynka 26 år somnade igår in efter en lång tids kämpande mot den onda cancern. Gråter bara jag skriver det här. Tänker så på hennes familj. En liten pojk på 3 år har hon. Usch vad livet är grymt! Förstår inte.
  Vill bara säga det att vi ska ta vara på livet och varandra! Det är så himla lätt att gnälla för småsaker, istället får vi lära oss uppskatta det vi har och ta vara på det värdefulla! Ha en bra dag allihop och krama din vän lite extra! Jag ska tända ett ljus nu och ta mitt morgonkaffe och ringa en vän och berätta hur mkt hon betyder för mig.
  KRAM!!

  Svara
 • <3 ger dig en styrkekram <3

  Svara
 • Fyfan rent ut sagt vad livet är orättvist ibland, har varit där också. Omge dig med nära och kära, det brukar kännas bäst.
  STOR kram till dig.

  Svara
 • Usch!! Gråter! 🙁 Klarar verkligen inte av sånt, livet kan vara så obeskrivligt grymt. Stor kram till dig!

  Svara
 • Stor kram till dig love.

  Svara
 • Tror jag förstår hur du känner. Jag var nyss i samma situation och tappade en vän, det kommer aldrig bli detsamma och vara värt att så unga människor ska dö. Aldrig. Hoppas du kommer börja må bättre, förstår dock att det är tungt.

  Svara
 • oj, den där foten ser ju inte alls bra ut. Rejällt svullen. Förmodligen har hon blivit biten av något lite odjur…getingbett kannske? eller bränt sg på en humla?

  Svara
 • Stackars Liv men jag tror som de andra att det ärä myggbett jag själv är allergisk och blir jag biten på foten så ser den ut så förra sommaren fick jag i ansiktet och ja behöver väl inte säga att det var en ganska rolig syn… Men det finns bra krämer eller tavegyl hoppas hon blir bättre snart!

  Svara
 • Gud vad läskigt. Hoppas verkligen att lilltjejen blir bättre fort.

  Svara
 • OJ!! Stackars Liv, hoppas det fanns ngt dom kunde göra på vårdcentralen iaf. Så att hon blir bra i sin fot. Önskar er en bra helg, kram

  Svara
 • Men lilla gumman, hoppas ni fick en tid och några bra tabletter/kräm som lindrar och hjälper.
  Och maten såg jättehärlig ut från igår!
  Vad skönt att allt gick bra med vagnarna också. 🙂
  Trevlig helg till dig & din familj Hannah!

  Svara
 • Hejsan. Till dig Love: Jag förstår verkligen hur du mår och hur tankarna går just nu. Min bästa väninna gick bort i samma onda sjukdom för nu nästan exakt 2år sedan, 37år. Tänker på dig och sänder många värmande kramar och tankar till dig, och även hennes familj.
  Fy stackars Liv, min äldsta son fick enorma svullnader efter myggbett när han var yngre. Men nu är reaktionen inte lika våldsam. Hoppas allt går bra kram

  Svara
 • Fy vad den ser ut, stackarn! Håller med dem ovan, ang. myggbett. Jag tål inte heller myggbett sen jag blev äldre, konstigt. Får världens svullnader som kan bli blå och kliar massor! Hoppas att det inte är något värre iaf. Stor kram

  Svara
 • Oj vilken stor liten fot! Hoppas det går bra på vc och ni får hjälp snabbt. Så ledsen att läsa om den cancersjuka mamman som somnat in, beklagar sorgen och tänker på hennes lilla familj. Just nu oroar jag ihjäl mig för min 4-åriga systerson. Min syster ska hämta honom hos hans pappa idag men de är inte där, svarar inte på telefon eller sms. Hon har stöd från familjerätten och gör allt rätt i situationen och är så stark, jag beundrar henne. Jag är ett vrak.

  Svara
 • Styrkekramar till er, jag hoppas att allt löser sig!!

  Svara
 • Usch det gör mig ont att läsa.Var starka,kämpa på.Massor med styrkekramar till dig och din familj.

  Svara
 • Så där brukar jag också se ut när jag blivit getingstucken… Gör fruktansvärt ont, stackars Liv:(
  Ha en fin dag
  Kramar Victoria http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Blir alldeles rörd av alla fina hälsningar, är så tacksam! Jag har aldrig varit så ”aktiv” med att lämna kommentarer, trots att jag läser Hannahs blogg varje dag flera ggr, men idag kände jag att det kunde nog vara skönt att bara få skriva av sig. Och när jag sedan kunde läsa kommentar på kommentar som var riktat just till mig kände jag sådan glädje! Ni är så goa och omtänksamma! Tack från djupet av mitt hjärta!
  Ska bättra mig och försöka lämna lite fotspår oftare:) Skulle så hemskt gärna vilja komma på nästa bloggträff också (om det blir någon mer) men jag är ju så blyg så jag vet inte om jag törs;) Men skulle vara enormt roligt att träffa er alla:)
  Stooor KRAM på er allihop!

  Svara
 • Love, jag beklagar verkligen din sorg och mina tankar gar aven till din vans familj. Jag har ocksa forlorat nagon som stod mig valdigt nara, min ungdomskarlek dog i cancer, hjarntumor han blev bara 18 ar. Det var riktigt tungt han kampade i 2 ar. Jag ar tacksam for den tid vi fick och att jag fick aran att lara kanna en san fantastisk manniska! Vi far hedra deras minnen och beratta deras historia, pa sa satt lever dom alltid vidare i vara hjartan! <3
  STor kram

  Svara