Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:18 | juni 10, 2011

Ett kilo hår mindre

Hej i solskenet. Svettas du? 🙂 Det är verkligen tropisk värme. Härligt!
Liv fick medicin för sin fot. Hon ska ta den fyra gånger om dagen men hon fick även antibiotika om svullnaden och rodnaden inte går ner. Men den ska hon nog inte behöva ta för det verkar vara en allergisk reaktion från ett bett. Foten blev dock värre och värre under dagen. Nästan blå ett tag och foten gick inte att få in i några skor, inte ens hennes förstora foppatofflor. Otäckt. Men nu ska förhoppningsvis hennes elefantfot försvinna.
Jag och Mio for ner på byn efter att han slutat skolan och så klippte Hanna på Create av hans lejonman. När han var klar så tyckte han att det var kallt och skönt om huvudet.

Innan.

Före.


Efter.

Efter.


Så här sur blir denna lilla damen när hon inte får följa med sina brorsor på bus.

Så här sur blev denna lilla damen när hon inte fick följa med sina brorsor och deras kompisar på bus.


Det gick över rätt fort, som tur var.

Men det gick över rätt fort, som tur var.


a59
Mina tankar idag går till dig Love och din väns familj. Fy, vad hemskt att någon så ung ska behöva dö, att ett litet barn ska förlora sin mamma och familjen sin dotter. Du får se det ljusa i allt mörker, att hon inte lider längre och att hon nu är en ängel. Håller med dig om det du skrev. Vi måste verkligen ta vara på nuet, vänner, familj och de vi älskar och fram för allt vara tacksamma. Tänker även på dig Betania och hoppas att det löser sig för din syster, hennes son och den hemska situation de befinner sig i. Är med er i en bön.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Ett kilo hår mindre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godkväll goaste Hannah.Neeeej här svettas vi inte och vi har ingen tropisk värme heller.Vi har båsigt kallt och regn emellanåt.Tänk att det kan vara så olika?Stackars lilla Liv.Hoppas foten snart blir bra igen.Mio blev ju så fiin.En riktig liten sötnos är han.Mina tankar går också till Love och Betania.Det är ingen rättvis värld vi lever i.Tänk vad livet är skört.Ha en underbar Fredag.Var rädd om dig och din fina familj.Puss o Kram.

  Svara
 • Tack finaste du! Nu är min syster äntligen här med mig och kusinerna sover (snart…) där uppe och vi ska ha en härlig helg med födelsedagsfirande och annat mys. Här har regnet öst ner hela dagen och det är 10 grader. Längtar tillbaka till den kvalmiga värmen…

  Svara
 • TACK!! Är så glad över att ”vara med” här i bloggfamiljen:) Det är verkligen som en liten extrafamilj:) Tack för att ni finns och vad skönt att vi kan stötta varandra och finnas där! Betyder oerhört mycket.
  Skönt att höra att allt gick bra Betania!!!
  Ha en underbar helg allihop:) Å ta hand om varandra:)
  Kram!

  Svara
 • Hej hej! Ville bara skicka en liten hälsning och berömma dig för ALLT du gör. Att du hinner med att vara mamma,driva eget och dessutom hålla bloggen så fin,varm och levande. Det är otroligt inspirerande!! Kram från mig

  Svara
 • Håller verkligen med om att stämningen här är varm, och att det känns som att man är del av en mysig extrafamilj . Äkta och kärleksfull är din blogg Hannah, och jag är så tacksam över att den finns, och över att du är som du är ♥. Önskar alla en fin helg. Kram

  Svara
 • Håller med dig Melinda.Lika roligt varje gång man tittar in här.Jag har varit runt ovh kollat lite på andra bloggar där stämningen inte är så rolig.En massa smutskastning o skit.Bloggfamiljen gör verkigen rätt för sitt namn.Hoppas allt är bra med dig.Här har vi tyvärr ingen tropisk värme som i Stockholm.Visserligen skiner solen men lite varmare kunde det gott varit.Man blir aldrig nöjd haha.Önskar dig en underbar helg uppe i Götet.Kram Marita.

  Svara
 • Tack detsamma fina Marita. Hoppas allt är bra med dig med. Ja, här i Götet är det ingen tropisk värme heller direkt. Mulet och kallt. Man får vara glad att det inte regnar. Men jag hade några underbart soliga dagar i Sthlms skärgård förra veckan och njöt verkligen. Kram tillbaks och ta hand om dig.

  Svara
 • Världen är inte rättvis. Snart tre månader sen jag förlorade min vän, och stundtals sköljer smärtan över en, och hon var inte heller gammal, 19 år.
  Läste Alice’s Bucket List genom aftonbladet, har ni inte läst den gå in på http://alicepyne.blogspot.com/ och läs. 15 år och döende i cancer, rättvisa? Nej. Så hemskt, så tragiskt!

  Svara