Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | juni 11, 2011

Bonti och värmebölja

God förmiddag min vän. Hoppas att du har lika underbart väder som jag 🙂 Vilken dag! Det är redan 28 grader varmt ute, så det lär bli riktigt snuskigt varmt mitt på dagen. Jag kan i och för sig inte njuta av solen men jag är glad i alla fall. Sitter i bilen på väg in till stan och butiken BONTI på Karlavägen där jag ska dema Joolz. Hoppas att några blivande mammor, pappor eller barnvagnsintresserade valt denna ljuvliga dag till att besöka Bonti. Det tror jag.

Liv tog på sig sina UGGs och mössa och var redo att följa med :-) Men hon valde till sist att mysa med Mio i soffan och vänta på William, som sovit hos en kompis, med barnvakten.

Liv tog på sig sina UGGs och mössa och var redo att följa med 🙂 Men hon valde till sist att mysa med Mio i soffan och vänta på William, som sovit hos en kompis, med barnvakten.


Hennes fot är lite bättre men inte alls bra. Funderade på vad som händer om hon blir getingstucken? Om hon reagerar så kraftigt på ett myggbett hur ska hon då inte reagera på ett getingstick?! Usch, blir alldeles nojjig.
Redo för en dag på Bonti. Kanske kommer jag hem med Bambi-lampan jag dreglat efter sedan sist jag var där.

Redo för en dag på Bonti. Kanske kommer jag hem med Bambi-lampan jag dreglat efter sedan sist jag var där.


Önskar dig den bästa av dagar.
Kärlek och Omtanke ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Bonti och värmebölja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Uj vad läskigt det är med bett. Min pojkvän reagerar jätte lätt på myggbett. Förra sommaren fick han ett i pannan och gissa hur han såg ut…Halva pannan var som en enda stor böld, han såg ut som en utomjording. En annan gång fick han en på kinden. Det ser helt galet ut, men han måste bara leva med det. Hoppas Livs fot blir bättre snart. Kram o trevlig lördag på er!

  Svara
 • Lycka till idag fina Hannah.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Hej! värme??här i cityland är kallt o rått, vart tog sommaren vägen!? Lycka till med demon idag! Hoppas Livs fot piggar på sig!Vår son fick en allergichock förr förra helgen av penicillinet han nästan ätit klart,svullnade upp i ansikte, läppar o andningen påverkades samt gräsliga nässelutslag över totalt hela kroppen,då var jag orolig! Han fick dricka kortison när han kom in till läkare.
  Önskar er en trevlig helg!
  kram kram

  Svara
 • Befinner mig i ett kallt och mulet Göteborg, men blir lite varmare av att besöka din blogg 🙂 .
  Lycka till på Bonti, och jag hoppas Livs fot blir bra snart. Tror nog att hennes kropp har bättre motståndskraft nästa gång hon drabbas av ett insektsbett. Det första under sommaren är oftast värst.
  STOR kram & puss

  Svara
 • Hej du vackraste!! Har inte varit inne hos dig direkt innan men det ska det bli ändring på, tycker väldigt mycket om din blogg!
  Så härligt att ni har fint väder, här i Värnamo där jag bor har det varit lite busigt idag men det börjar spricka upp nu! 🙂
  Vill passa på att fråga en ytlig fråga…. Äter du LCHF som din syster? Läser runt endel och det verkar som om många äter den kosten. Själv har jag bara provat men borde nog satsa på det då min mage inte gillar mjöl….
  kramar till dig!

  Svara
 • Hej! Du har en jättetrevlig blogg som jag läser ofta. Jag skulle vilja ha din hjälp med vad det är för locktång som du har, vet att du använde den i våras och den verkade så bra.Mvh

  Svara
 • Kallt och mulet hos oss igår men idag skiner solen och det ska nog bli ca 20 grader iaf, vi tar vad vi får här utanför Jönköping 🙂

  Svara
 • Hej hopp!
  Usch, det där med lilla Livs fot är inget bra :O(
  Är du helt säker på att det är ett myggbett just då? Hoppas det blir bra snart, håller tummarna så klart!
  Kram fina du
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara