Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:30 | juni 12, 2011

Hemmagjord sallad

Hej igen. Har hunnit med både frukost och lunch sedan sist 🙂
Solen börjar komma fram efter en mulen förmiddag. Ikväll ska vi se AIK-Malmö FF på Råsunda så solen får gärna titta fram. Pojkarna längtar! De som de inte vet om är att det väntar en överraskning. Jag tror att de kommer tappa talfömågan och näst in till svimma. Lovar så klart att berätta om överraskningen för dig ikväll.

Vårt lilla grönsaksland börjar ta sig. Vi drog upp en morot men det var bara en tunn rot. Börjar tro att det är ogräs som jag sköter om. Fick rensa bort halva landet då min mamma upplyste mig om att det jag trodde var någon sorts sallad var ogräs :-) Jag är verkligen en mupp.

Vårt lilla grönsaksland börjar ta sig. Vi drog upp en morot men det var bara en tunn rot. Börjar tro att det är ogräs som jag sköter om. Fick rensa bort halva landet då min mamma upplyste mig om att det jag trodde var någon sorts sallad var ogräs 🙂 Jag är verkligen en mupp.


William provsmakar ett salladblad.

William provsmakar ett salladsblad.


Mio vattnar.

Mio vattnar.


Till lunch blev det grillad kyckling och till det vår egna sallad. Den var jättegod. Krispig och mer smakrik är Icas.

Till lunch blev det grillad kyckling och till det vår egna sallad. Den var jättegod. Krispig och mer smakrik är Icas.


Efterrätten. Köpte nästan en årsförbrukning av glass från Glassbilen. Det var tre veckor sedan och nu är alla slut. Sommar = Glassfrosseri.

Efterrätten. Köpte nästan en årsförbrukning av glass från Glassbilen. Det var tre veckor sedan och nu är alla slut. Sommar = Glassfrosseri.


All kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Hemmagjord sallad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godeftermiddag.Håller verkligen tummarna för er att solen ska skina.Här är det siså där med den saken.Lite sol och desto mera tunga moln.Spännande med överraskning för W o M.Jag har precis frossat i svenska härliga jordgubbar och glass.Visst är det gott?Barnbarnen åt så jag trodde det skulle komma ut genom öronen på dom haha.Håller med sommar = glass.Önskar er en fin och skön eftermiddag.HEJA MFF.Stor kram härifrån.

  Svara
 • Vilket toppenväder ni verkar ha haft på Ostkusten senaste veckan, här i Väst har det inte varit lika fint, men sommaren är ju inte slut än 🙂
  Kul med egen sallad!!! Hoppas resten av det ni odlat kommer smaka lika gott och att du haft en bra dag!
  Kramar Bella

  Svara
 • Är nyfiken på överaskningen… :)…men jag kanske får sjå mig till i morrn ;)..Hoppas ni haft en bra dag!
  Kram

  Svara
 • Haha, jag hade kunnat göra exakt samma sak! Sköta om ogräs som om det vore sallad, alltså. Hoppas killarna får kul, ska de få träffa sina idoler kanske?
  Kram till dig.

  Svara
 • Åh, härligt med överraskningar!! 🙂
  Du skrev för en tid sedan att du var i bilbytartagen…..vad blev det för bil? Har ni 2 bilar?
  Själv är jag trött och precis hemkommen från en helg i Stockholm med hela familjen! Jätteskoj har vi haft! Igår var det en heldag på grönan och idag åkte vi först ut till Arlanda och tittade på alla planen som lyfte. Emil var i extas!!!! 😀 Sen stannade vi till på Sydpoolen och badade! De var höjdpunkten för lilla Lisa. Hon älskar verkligen att glötta i vatten. Läpparna var nästan blå, men hon ville ändå inte upp….stumpan!
  Hoppas ni haft en mysig kväll!!!!
  KRAM, Carina.

  Svara
 • Snygga blomlådor!
  Var har du köpt dem?

  Svara