Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:42 | juni 12, 2011

I chock på darriga ben

God kväll min vän. Nu har vi kommit hem. Pojkarna visste sedan några dagar att vi skulle gå och se AIK-Malmö FF. De har önskat så länge att få gå och se en match på riktigt. Minns du när jag var på invigningen av Gerdas i maj? Då träffade jag tre killar som spelar i AIK. Den ena av dem heter Nils-Eric Johansson och kallas för Nisse. Jag har aldrig hållt på något särskilt lag men Nisses vänlighet har nästan fått mig att bli AIK:are 🙂

Bästa Nisse är han längst till höger. Bilden är från Gerdas-kvällen.

Bästa Nisse är han längst till höger. Bilden är från Gerdas-kvällen.


Jo, i alla fall så började vi prata och han berättade att han och hans fru väntade barn och hade beställt en Joolz 🙂 Hurra! Han hjälpte oss med biljetter, bästa platserna. Bara det fick pojkarna att tappa andan, de var lyriska. Vi satt precis bredvid planen och MFF:s bås, så nära att vi nästan kunde höra om någon av avbytarna i MFF fes.
a317
Jag är som du vet nojjig, så det var bra för mitt psyke att vi inte satt så nära klacken.

Jag är som du vet nojjig, så det var bra för mitt psyke att vi inte satt så nära klacken.


Pojkarna anade ingenting och helt plötsligt kom det fram en man från AIK och gav dem två tröjor som de skulle få låna. Jag sa att de var för att vi satt så nära planen och tv-kamerorna så de var tvungna att ha årets tröjor. Glada i hågen satte de på sig dem. Vi följde spelarna när de värmde upp och när alla spelarna skulle gå till omklädningsrummet innan matchen så kom Nisse fram till oss. Han sa åt pojkarna att följa med. De var som i chock 🙂 De bara stirrade och följde med. De fick följa med in i omklädningsrummet, träffa de andra spelarna och sedan gå med ut på planen inför 17.000 åskådare. Tror aldrig jag sett dem så lyckliga. Williams ben darrade när de kom tillbaka och de fick knappt fram ett ord. En kompis hade sett dem på tv och även inne i omklädningsrummet där de filmats. William hade bara stått i chock och tittat på spelarna och Mio hade stått på samma plats och hoppat upp och ner som en galning 🙂
Ser du dem? till höger. Nisse är nr 4 och håller William och Mio i handen.

Ser du dem till höger? Nisse är nr 4 och håller William och Mio i handen.


a69
a78
a85
Visst var det en bra överraskning?
Måste berömma min man med sitt extremt himmelsblå hjärta. Tänk vilken kärlek att han lät detta ske 🙂
Innan vi for in mot stan så spelades det fotboll i trädgården och Liv var bollkalle.
Bollkallelina.

Bollkallelina.


Mio var målvakt... ståendes på huvudet som vanligt.

Mio var målvakt... ståendes på huvudet som vanligt.


Nu ska jag sova. Har möten i stan imorgon bitti och så kommer svärfar Kai på besök.
Du är värdefull.
Kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “I chock på darriga ben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj oj oj vilken underbar överaskning för killarna!!! Blev alldeles tårögd när jag läste det…Vilken tur att du träffade Nisse!! 🙂 Så härligt med människor som bjuder till.
  Verkligen stort av din man måste jag säga….(har också en skåning till man…).. 🙂 !!
  Vilket minne för livet för pojkarna. Tänk vad William får vara med om mycket ändå…hänga med Kiss-”gubbarna” ena dagen.. 😉 Åh, Mio är ju bara så söööt…
  Tack för att du berättade om den lyckade kvällen!!
  Kram!

  Svara
 • Vilken fantastisk överraskning för killarna.För ett tag sedan så ordnade min man biljetter till matchen Mff-Hif.Ena barnbarnet håller på Malmö och den andre på Helsingborg.Gissa om dom var överlyckliga? Kram på dig.

  Svara
 • Men gud vilken härlig överraskning! Underbart för killarna ju! 🙂
  Klart du ska bli AIK:are, att du ens tvekar. 😉
  Kram till dig!

  Svara
 • Blev också rörd när jag såg bilderna på killarna. Vad härligt med en sån överraskning. Tror jag nämnt det för dig förut, men själv skulle jag bli helt darrig och starstruck om jag fick träffa Madonna. Eller Bono i U2. Och honom har ju du träffat vet jag 🙂 .
  Sov så gott godhjärtade du ♥.

  Svara
 • Vilken lycka för grabbarna!
  Med ett himmelsblått hjärta brukar jag se så många matcher jag kan på tv, men givetvis skulle jag missa denna. Kanske tur det med tanke på förlusten 😉

  Svara