Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | juni 12, 2011

Kattungar

God söndag min vän. Hoppas att allt är väl. Har du en fin helg? Gårdagens Joolz-demo på Bonti gick bra, väl hemma senare på eftermiddagen slappade vi bara. Blir helt orkeslös i den värmen.
Idag ska jag hem till en av Williams klasskompisar. Deras katt har precis fått en kull kattungar. Tänkte ta med Liv. Hon tycker nog, likt jag, att de är oemotstådligt söta. Fick lova Peter att inte komma hem med en 🙂
Har du inte sett det här klippet på Youtube så måste du titta. En kram hjälper mot de värsta mardrömmar.
Lyckas tyvärr inte lägga in klippet men klicka HÄR så kommer du att le.
Har inte ätit frukost ännu så jag måste få i mig mat.
Hörs snart igen.
Puss ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Kattungar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alldeles underbar!!! Jag ÄLSKAR katter! Vår granne ska ha kattungar snart och jag bara lännngtar. Det värsta är att vår andra granne hatar katter och hotar med allt möjligt när de närmar sig deras trädgård så vi vill inte bli ovänner med dem 🙁 Idag har jag MASSOR att göra! Lika bra att ta tag i allt nu så jag kan njuta lite av kvällen 🙂 kram kram

  Svara
 • Åh, den är SÅ SJUKT GULLIG den där lilla filmen. Såg den på Facebook förut. Underbar.
  Härligt att kolla in lite kattungar. De är ju så himla söta.

  Svara
 • Men gud så söt kattmamma 🙂 Underbart att se! Hoppas ni får en fin dag! Kramis! //Malin

  Svara